2022 - 2023 - Pevski zbori OS Bled

Pojdi na vsebino

2022 - 2023

Pevska pripravnica
URNIK:

ČETRTEK - 5. šolska ura (12.05-12.40)
ČLANI:
1. A - Izabela Bassanese, Stella Bešić, Petja Cvetko, Amalia Frelih, Franci Indof, Neža Kalajžić, Riad Karić, Erik Kokalj, Pia Kokalj, Franja Pangerc Sluga, Kaja Robič, Oskar Slivnik
1. B - Tim Bergant, Sara Gale, Branko Josip Gogala, Oliver Jambrek, Rafael Jelušič, Viniya Joy, Laura Knific, Lina Knific, Matevž Kosi, Tisa Lavtar, Alina Pavlovski, Bine Požek, Jakob Senčar, Hana Žnidaršič
20. LETNI KONCERT S PESMIJO V POLETJE
OŠ Bled, 7. 6. 2023
Tradicija na naši šoli velja. Izpeljali smo že 20. koncert šolskih pevskih zborov. Člani pevske pripravnice so ponosno stopili na oder in se predstavili številnemu občinstvu. Letos je zbor štel kar 25 prvošolcev. Še nikoli toliko. Marsikateri od njih se bo v naslednjem leti pridružil otroškemu zboru. Za svoje delo v tem šolskem letu so prejeli tudi pevske pohvale.
SLOVENSKI KULTURNI PRAZNIK
OŠ Bled, 2. 2. 2023
Slovenski kulturni praznik – Prešernov dan, je edini slovenski državni praznik, ki ga pišemo z veliko začetnico. Na ta dan poteka osrednja državna proslava, na kateri podelijo Prešernove nagrade in nagrade Prešernovega sklada za vrhunske dosežke na področju umetnosti v Sloveniji. Znamenitega pesnika in kulture na splošno, smo se spomnili tudi na naši šolski prireditvi. S pesmijo so prireditev popestrili člani Pevske pripravnice in otroškega zbora, z besedo pa učenci razredne stopnje.
DAN SAMOSTOJNOSTI IN ENOTNOSTI
OŠ Bled, 23. 12. 2022
Na zaključni prireditvi v koledarskem letu smo počastili našo lepo domovino. Spomnili smo se tudi naše (obnove potrebne) šole, ki v tem šolskem letu praznuje 50 let. Prvošolci so tudi tokrat navdušili.
ČAROBNI BOŽIČ
OŠ Bled, 20. 12. 2022
Člani Pevske pripravnice, OPZ OŠ Bled in Gledališkega kluba smo pripravili večerno prireditev, na kateri smo s pesmijo in besedo vsem obiskovalcem zaželeli vse dobro v prihajajočem letu. Prvošolci so se prvič predstavili na javni prireditvi in preprosto...navdušili.
(foto: Alen Joy)
Nazaj na vsebino