2022 - 2023 - Pevski zbori OS Bled

Pojdi na vsebino

2022 - 2023

OPZ OŠ Bled
URNIK:

TOREK - 6. ŠOLSKA URA (12.55 - 13.40)
ČETRTEK - 6. ŠOLSKA URA (12.55 - 13.40)
ČLANI:
2. A - Ana Pintar, Julijan Nemo Rjazancev
2. B - Edyan Čaušević, Hana Florjančič, Tayra Halilović, Ajda Krčelj Žvegelj, Lina Lotrič, Julija Odar, Nika Schindler, Lado Trebežnik Remih
2. C - Katarina Biškup Ulčar, Ožbej Biškup Ulčar, Luka Brlec, Sara Jozić, Ajda Močnik, Tim Soklič, Leja Trgovčević, Irena Vovk
3. A - Lara Horvat
3. B - Manca Kunšič, Leon Lah, Julija Marolt
4. A - Mina Pintar
4. B - Nika Balantič, Rok Cuder, Kaja Gantar, Žan Hirtl, Gaja Kovačič, Pika Manfreda
20. KONCERT S PESMIJO V POLETJE
OŠ Bled, 7. 6. 2023
Šolski pevski zbori so tokrat že dvajsetič izvedli svoj letni koncert. Otroški zbor blejske šole je ponosno zapel pred številnimi poslušalci. V nekaterih skladbah se je mladim blejcem pridružil tudi otroški zbor POŠ Ribno. Za svoje pevsko delovanje so vsi člani zbora prejeli tudi Pohvale.
OBMOČNA PEVSKA REVIJA
OŠ Staneta Žagarja Lipnica, 5. 4. 2023
Po treh letih premora so se otroški in mladinski pevski zbori iz občin Bled, Gorje, Bohinj in Radovljica ponovno srečali na odru. Vsak se je predstavil s tremi skladbami, njihovo petje pa je ocenjevala gospa Andreja Martinjak.
SLOVENSKI KULTURNI PRAZNIK
OŠ Bled, 2. 2. 2023
Vrba v Žirovnici je rojstni kraj največjega slovenskega pesnika Franceta Prešerna, zato njen kulturni utrip bije najhitreje ravno 8. februarja, na dan državnega kulturnega praznika posvečenega Francetu Prešernu. To je dan, ko oživijo prav vse vasi v Žirovnici. Podobno je tudi po drugih krajih naše lepe dežele. Na šoli smo pripravili kulturno prireditev, na kateri smo se spomnili velikega pesnika. Zapeli so člani Pevske pripravnice in otroškega zbora, z recitacijami pa so nas skozi program vodili učenci - ljubitelji odra.
DAN SAMOSTOJNOSTI IN ENOTNOSTI
OŠ Bled, 23. 12. 2022
Z zaključno prireditvijo v koledarskem letu smo počastili vse praznike, ki so pred nami. Spomnili smo se naše lepe domovine, s petjem šolske himne pozdravili našo šolo, ki v tem šolskem letu praznuje 50 let in seveda vsem na šoli zaželeli srečno v prihajajočem letu.
ČAROBNI BOŽIČ
OŠ Bled, 20. 12. 2022
Člani Pevske pripravnice, OPZ OŠ Bled in Gledališkega kluba smo pripravili predpraznično prireditev, na kateri smo s pesmijo in besedo številnim obiskovalcem zaželeli vse dobro v prihajajočem letu.
(foto: Alen Joy)

Da bi bili navihani kot Kekec,
poskočni kot Brincelj,
modri kot Kosobrin,
pogumnejši od Rožleta,
da bi spregledali kot Mojca
in se zavedali, da je svet poln rožic tete Pehte.
Srečno!


Nazaj na vsebino