2011 - 2012 - Pevski zbori OS Bled

Pojdi na vsebino

2011 - 2012

OPZ OŠ Bled
URNIK PEVSKIH VAJ:

TOREK - 6. šolska ura
ČETRTEK - 5. šolska ura
ČLANI:

2. A - Jan Čelesnik, Zala Jemec, Lila Jernovoi, Matija Ambrožič, Jernej Razingar
2. B - Laialy Salah, Lara Ulčar, Nina Nadj, Žan Ambrožič, Urška Končar, Miša Golja
3. A - Aljaž Kirar, Katarina Arko, Rok Dobravec
3. B - Jakob Skrinjar, Zoja Klinar, Nika Urh, Pia Meze, Manca Končar, Ema Razingar, Eva Poljanec
4. A - Katarina Lucija Lakota, Ana Poklukar, Lana Senčar, Inja Jarkovič, Tinkara Slivnik
4. B - Gregor Traven, Ajda Poklukar, Rebeka Gogala, Ajda Oražem, Jan Mrak, Neža Kozlevčar
NOVOLETNA ČAJANKA ZA UPOKOJENCE OŠ BLED
Knjižnica OŠ Bled, 9. 12. 2011
V lepo okrašeni šolski knjižnici se je zbralo kar lepo število naših bivših delavcev, pa tudi kar nekaj sedanjih učiteljev. Pripravili smo jim krajši kulturni program. Najprej so se predstavili prvošolčki z učiteljicama Erži in Janjo, otroški zbor pa je s pesmijo in besedo prinesel nekaj lepih želja.
OTVORITEV PRENOVLJENE BANKE SKB 
Bled, 19. 1. 2012
Maskota SKB banke Papi, je teden pred otvoritvijo obiskal učence prve triade naše šole. Učenci so si ogledali kratko predstavo, se seznanili z otroškim bančnim varčevanjem. Izdelali so risbice z motivom Papija, ki so sedaj razstavljene v SKB banki. Na dan otvoritve je OPZ pripravil kratek pevski program z recitacijami. Točko programa pa je z igranjem na prečno flavto prispevala tudi učenka 9. razreda Maša Povšin.
OTVORITEV RAZSTAVE IZBIRNEGA PREDMETA LIKOVNO SNOVANJE
Galerija Doro na Bledu, 3. 4. 2012
Snovalci so ponovno predstavili nekaj čudovitih izdelkov iz srebra. Razstavo smo otvorili s kratkim kulturnim programom, v katerem je poleg recitatorjev in inštrumentalistov sodeloval tudi otroški pevski zbor.
PROSLAVA OB OBČINSKEM PRAZNIKU
Festivalna dvorana na Bledu, 10. 4. 2012
Na letošnji proslavi so sodelovali kar štirje otroški oz. mladinski zbori, med njimi tudi OPZ OŠ Bled in Podružnice Ribno. Naš zbor je predstavil program, ki ga bomo zapeli tudi na letošnji območni pevski reviji.
OBMOČNA PEVSKA REVIJA
OŠ A. T. Linharta v Radovljici, 25. 4. 2012
Tudi letos območno pevsko srečanje ni minilo brez nas. Zapeli smo skupaj z malimi Ribnani in prejeli izvrstno oceno strokovne ocenjevalke Andreje Martinjak. Lahko bi rekli, da smo osvojili nekakšno drugo mesto, takoj za OPZ Do Re Mi, prav tako iz Bleda. Na Bledu se definitivno poje. Zelo dobro poje.
SODELOVANJE NA KONCERTU ŽENSKEGA PEVSKEGA ZBORA PLETNA
Blejski otok, 27. 5. 2012
Zelo smo se razveselili tega povabila. Peri v cerkvici na otoku je res posebno doživetje. Prišlo je ogromno oiskovalcev, med katerimi je bilo tudi ogromno staršev malih pevcev, kar je še posebno razveseljivo.
11. LETNI KONCERT S PESMIJO V POLETJE
OŠ Bled, 5. 6. 2012
Sezono smo zaključili z našim tradicionalnim koncertom. Ponovno smo napolnili šolsko avlo in navdušili občinstvo. Gosrje letošnjega koncerta so bili pevke in pevci šolskih zborov, ki se z glasbo ukvarjajo še na kakšen drugačen način (ples, inštrumenti). Na območni reviji smo bili izbrani za udeležbo na regijskem srečanju, a je to zaradi premajhnega števila prijavljenih zborov odpadlo.
Nazaj na vsebino