2015 - 2016 - Pevski zbori OS Bled

Pojdi na vsebino

2015 - 2016

Ansambelska igra
URNIK:

sreda, 7. šolska ura (13.55 - 14.40)
ČLANI:

7. A - Veronika Kunstelj, Connie Žerovec, Rok Žemva
8. B - Alja Jerman, Mina Košar, Ana Lavrič, Amalija Mencinger
15. KONCERT ŠOLSKIH ZBOROV S PESMIJO V POLETJE
OŠ Bled, 8. 6. 2016
Prva sezona izbirnega predmeta Ansambelska igra je končana. Na tradicionalnem koncertu so se naši inštrumentalisti odlično odrezali in poželi velik aplavz. Poleg najmlajših so nastopili vsi šolski zbori, udeleženke letošnje 5. slovenske Glasbene olimpijade in devetošolec Maj Mihelčič, ki je prav tako presenetil z odličnim petjem. Program sta povezovali Urša Rihtar in Veronika Piber.
PRIREDITEV OB SLOVENSKEM KULTURNEM PRAZNIKU
OŠ Bled, 5. 2. 2016
Prešernov dan je osrednji slovenski kulturni in državni praznik, ki ga praznujemo 8. februarja, na obletnico smrti največjega slovenskega pesnika dr. Franceta Prešerna. V mnogih krajih po Sloveniji so se odvijale prireditve, ki so bile namenjene počastitvi spomina na velikega slovenskega pesnika. Praznik smo počastili tudi na naši šoli. Prešernovo poezijo so predstavila pesnikova dekleta Rozamunda, Vida in Urška, za glasbeni del pa je poskrbel mladinski pevski zbor in člani izbirnega predmeta ansambelska igra.
NOVOLETNA ČAJANKA ZA UPOKOJENCE OŠ BLED
OŠ Bled, 18. 12. 2015
Vse, kar je slabo, z novim letom naj zbledi.
Vse, kar je dobro, naj za vekomaj ostane.
Vse, kar je lepo, naj raste in cveti.
Naj vam prijazni novi čas prinese vse, kar je staro leto zamudilo - ljubezen, srečo, zdravje in veselje, to naše novoletno je voščilo.
KULTURNI PROGRAM NA POSVETU O MOBILNI VARNOSTI
Hotel Astoria na Bledu, 8. 12. 2015
Z veseljem smo sprejeli povabilo Ministrstva za šolstvo in šport ter Zavoda za šolstvo, da izvedemo kulturni program, kot uvod v Posvet o mobilni varnosti. Izbirni predmet Ansambelska igra je letos prvič zaživel na blejski šoli in to je bil naš prvi nastop pred poslušalci. Zaigrali smo na Orffova tolkala in priljubljene pojoče uglašene cevi (boomwhackers).
Nazaj na vsebino