2011 - 2012 - Pevski zbori OS Bled

Pojdi na vsebino

2011 - 2012

OPZ POŠ Ribno
URNIK PEVSKIH VAJ:

ponedeljek: 7.15-7.50
petek: 7.15-7.50
ČLANI:

2. RAZRED: Nika Ulčar, Zala Arh, Žan Višak, Luka Višak, Erika Cizel, Petra Ferjan, Anže Šorli
3. RAZRED: Eva Oštir, Veronika Piber
4. RAZRED: Ruth Romih, Amalija Mencinger, Evita Sodja, Tinkara Urbančič, Neja Ulčar
5. RAZRED: Maja Mužan
SVEČANOST OB DNEVU SPOMINA NA MRTVE
Ribno, 1. 11. 2011
Tudi letošnjo pevsko sezono smo otvorili s sodelovanjem na svečanosti ob Dnevu spomina na mrtve. Zapeli smo tri skladbe, program pa so popestrili tudi drugi učenci z recitacijami.
PLEMLJEV DAN
POŠ Ribno, 9. 12. 2011
Letošnji Plemljev dan je bil že precej novoletno obarvan. Otroški zbor je obiskovalcem najprej predstavil božični program, potem so se učenci razporedili po delavnicah, kjer je frizerka poskrbela za modni izgled, nekateri so si privoščili tatuje, večer pa se je zaključil z zumbo plesi.
BOŽIČNI KONCERT
Dom Janka Benedika v Radovljici, 15. 12. 2011
Nekaj božičnega vzdušja smo prinesli upokojencem, ki so nastanjeni v radovljiškem domu. Zapeli smo naš božični program, ki so ga popestrili še plesalci otroške folklorne skupine.
PREŠERNOVA PROSLAVA
Zadružni dom Ribno, 3. 2. 2012
Učenci Podružnične šole Ribno, OPZ in OFS, smo ponovno pripravili prijeten kulturni večer
POZDRAV POMLADI
Zadružni dom Ribno, 23. 3. 2012
Pomlad je letos zelo zgodaj prikorakala v naše kraje. Z odprtimi rokami smo jo sprejeli tudi ribenski učenci.
PROSLAVA OB OBČINSKEM PRAZNIKU
Festivalna dvorana na Bledu, 10. 4. 2012
Na letošnji proslavi so sodelovali kar štirje otroški oz. mladinski zbori, med njimi tudi OPZ OŠ Bled in Podružnice Ribno. Naš zbor je predstavil program, ki ga bomo zapeli tudi na letošnji območni pevski reviji.
OTVORITEV PRENOVLJENE OKOLICE ŠOLE
POŠ Ribno, 10. 4. 2012
Ob pomoči Krajevne skupnosti Ribno, Občine Bled ter delavcev in učencev šole, je postala ribenska šola lepa in urejena ne samo znotraj, pač pa tudi zunaj. Obiskalo nas je kar nekaj krajevnih in občinskih veljakov ter prisluhnilo kratkemu kulturnemu programu, v katerem je zapel tudi šolski zbor.
OBMOČNA PEVSKA REVIJA
OŠ A. T. Linharta Radovljica, 25. 4. 2012
Tudi letos območno pevsko srečanje ni minilo brez nas. Zapeli smo skupaj z malimi Blejci in prejeli izvrstno oceno strokovne ocenjevalke Andreje Martinjak. Lahko bi rekli, da smo osvojili nekakšno drugo mesto, takoj za OPZ Do Re Mi, prav tako iz Bleda. Na Bledu se definitivno poje. Zelo dobro poje.
SODELOVANJE NA KONCERTU ŽENSKEGA PEVSKEGA ZBORA PLETNA
Blejski otok, 27. 5. 2012
Zelo smo se razveselili tega povabila. Peri v cerkvici na otoku je res posebno doživetje. Prišlo je ogromno oiskovalcev, med katerimi je bilo tudi ogromno staršev malih pevcev, kar je še posebno razveseljivo.
11. LETNI KONCERT S PESMIJO V POLETJE
OŠ Bled, 5. 6. 2012
Sezono smo zaključili z našim tradicionalnim koncertom. Ponovno smo napolnili šolsko avlo in navdušili občinstvo. Gosrje letošnjega koncerta so bili pevke in pevci šolskih zborov, ki se z glasbo ukvarjajo še na kakšen drugačen način (ples, inštrumenti). Na območni reviji smo bili izbrani za udeležbo na regijskem srečanju, a je to zaradi premajhnega števila prijavljenih zborov odpadlo.
Nazaj na vsebino