2015 - 2016 - Pevski zbori OS Bled

Pojdi na vsebino

2015 - 2016

Pevska pripravnica
URNIK PEVSKIH VAJ

četrtek, 5. šolska ura (12.05 - 12.40)
ČLANI:

1. A - Špela Horvat Požun, Nejc Stergar Avbelj, Ajša Stare, Ina Lakota, Andraž Ulen Tomšič, Lena van Bakel, Živa Mulec Ferjan
1. B - Manca Odar, Nadja Odar, Žiga Šepič, Tine Grilc
15. KONCERT ŠOLSKIH ZBOROV S PESMIJO V POLETJE
OŠ Bled, 8. 6. 2016
Pevska sezona je končana. Na tradicionalnem koncertu so se naši malčki odlično odrezali in poželi velik aplavz. Poleg najmlajših so nastopili vsi šolski zbori, člani izbirnega predmeta Ansambelska igra, udeleženke letošnje 5. slovenske Glasbene olimpijade in devetošolec Maj Mihelčič, ki je prav tako presenetil z odličnim petjem. Program sta povezovali Urša Rihtar in Veronika Piber.
PEVSKI POZDRAV STARŠEM
Knjižnica OŠ Bled, 3. 3. 2016
Člani Pevske pripravnice so tokrat zapeli svojim staršem. Naredili smo kulturni uvod v predavanje na temo otroškega branja. Program je vodila sedmošolka Veronika Piber.
NOVOLETNA ČAJANKA ZA UPOKOJENCE OŠ BLED
Knjižnica OŠ Bled, 18. 12. 2015
Vse, kar je slabo, z novim letom naj zbledi.
Vse, kar je dobro, naj za vekomaj ostane.
Vse, kar je lepo, naj raste in cveti.
Naj vam prijazni novi čas prinese vse, kar je staro leto zamudilo - ljubezen, srečo, zdravje in veselje, to naše novoletno je voščilo.
KULTURNI PROGRAM NA POSVETU O MOBILNI VARNOSTI
Hotel Astoria na Bledu, 8. 12. 2015
Z veseljem smo sprejeli povabilo Ministrstva za šolstvo in šport ter Zavoda za šolstvo, da izvedemo kulturni program, kot uvod v Posvet o mobilni varnosti. Za člane Pevske pripravnice je bil to prvi nastop v tem šolskem letu. Nanj smo se zelo dobro pripravili in številnim poslušalcem zapeli tri živahne otroške skladbice.

Nazaj na vsebino