2017 - 2018 - Pevski zbori OS Bled

Pojdi na vsebino

2017 - 2018

OPZ OŠ Bled
URNIK PEVSKIH VAJ:

TOREK, 6. ŠOLSKA URA (12.55 - 13.40)
ČETRTEK, 6. ŠOLSKA URA (12.55 - 13.40)
ČLANI:
2. A - Vida Jarkovič, Ina Učakar, Zala Soklič, Erazem Kunstelj
2. B - Anika Malnar Košir, Anja Lebar Heberle, Lani Smolej, Arnika Križ, Iza Kozlevčar, Eva Tičar, Lucija Jelušič, Nina Hribar, Ela Rosa Vodnjov
2. C - Ema Zajšek Konjevič, Karin Pretnar, Pia Mlakar, Tara Radonjič, Lovro Geržina, Sara Svetina Kovač
3. A - Špela Horvat Požun, Nejc Stergar Avbelj, Ina Lakota, Amadej Kirar, Brina Zonik, Jakob Ferčej
3. B - Manca Odar, Nadja Odar, Orion Žist, Tine Grilc, Iva Eržen
4. A - Neja Justin, Lucija Končar, Ivana Rjazancev
4. B - Lana Kuhar
17. LETNI KONCERT S PESMIJO V POLETJE
OŠ Bled, 6. 6. 2018
Šolski zbori so ponovno pripravili čudovit pevski večer in pred polno dvorano obiskovalcev uspešno zaključili še eno pevsko sezono. V programu sta sodelovala tudi udeleženca letošnje 7. slovenske Glasbene olimpijade Karlina Piber in Jure Pavlič. Tretja udeleženka, Zala Zarja Mesec, se je nastopu zaradi bolezni morala odpovedati. Najlepša hvala pianistu Primožu Kerštanju, ki vsako leto poskrbi za odlične klavirske spremljave.
OBMOČNA PEVSKA REVIJA
OŠ A. T. Linharta Radovljica, 10. 4. 2018
Na letošnji reviji je nastopilo 10 otroških zborov osnovnih šol iz Radovljice, Bleda, Bohinja in Gorij. Naš otroški zbor (Bled-Ribno) se je predstavil s tremi skladbami. S klavirjem nas je tokrat spremljala pianistka Neža Koželj. Revijo je strokovno spremljala Urška Pompe.
PREŠERNOVA PROSLAVA
OŠ Bled, 7. 2. 2018
Na prireditvi ob slovenskem kulturnem prazniku za razredno stopnjo, je sodeloval tudi OPZ, ki je na začetku z velikim ponosom zapel Zdravljico, sledila pa je tudi naša šolska himna. Program so pripravili člani lutkovnega krožka z mentorico Erži Žnidaršič.
PRAZNIČNA PROSLAVA
OŠ Bled, 21. 12. 2017
Ob zaključku koledarskega leta smo na šoli izvedli praznično proslavo za razredno stopnjo, na kateri se nismo le poslovili od leta, ampak tudi počastili naš Dan samostojnosti in enotnosti. V sklopu prireditve smo z otroškim zborom izvedli naš letošnji božični program v pesmi in besedi.
NOVOLETNA ČAJANKA ZA UPOKOJENCE OŠ BLED
OŠ Bled, 6. 12. 2017
Med nami smo ponovno lahko pozdravili naše upokojence, ki se vedno radi odzovejo povabilu. Zbrali smo se v šolski knjižnici, popoldan ob čaju in piškotih pa so jim popestrili člani Pevske pripravnice, OPZ in MPZ naše šole.
DRŽAVNO TEKMOVANJE IZ BIOLOGIJE
OŠ Bled, 1. 12. 2017
Na naši šoli je potekalo državno tekmovanje iz znanja biologije za Proteusovo priznanje. Tema letošnjega tekmovanja je bila Ribe slovenskih celinskih voda. Preden so tekmovalci odšli po razredih, so jim kratek kulturni program pripravili učenci 8. b razreda in otroški zbor.
Nazaj na vsebino