2010 - 2011 - Pevski zbori OS Bled

Pojdi na vsebino

2010 - 2011

OPZ POŠ Ribno
URNIK PEVSKIH VAJ:

PONEDELJEK: 7.15 - 7.55
PETEK: 7.15 - 7.55
ČLANI:

2. razred: Eva Oštir, Veronika Piber
3. razred: Ruth Romih, Amalija Mencinger, Evita Sodja, Tinkara Urbančič
5. razred: Martina Kumerdej, Anja Sodja, Anja Zupan, Manca Povšin, Tim Luznar, Aleksander Piber
SVEČANOST OB DNEVU SPOMINA NA MRTVE
Ribno, 1. 11. 2010
Program so prispevali učenci ribenske šole z recitacijami in otroški pevski zbor.
BOŽIČNA KOLEDNICA
Terasa Park hotela na Bledu, 18. 12. 2010
Naš božični program smo predstavili širši javnosti skupaj s pevci OPZ Bled. Zapeli smo zelo dobro, poslušalo nas je veliko obiskovalcev. Upamo, da smo prinesli mnogo lepih želja, ki se bodo tudi uresničile.
BOŽIČNA KOLEDNICA
POŠ Ribno, 20. 12. 2010
Božični program smo predstavili tudi učencem ribenske šole. Vsi so se zbrali v učilnici tretjega razreda. Kot se spodobi, smo za našo kolednico in vse lepe želje, ki smo jih izrekli, dobili darila. Najlepša hvala.
OTVORITEV RAZSTAVE IZBIRNEGA PREDMETA LIKOVNO SNOVANJE
Galerija Doro na Bledu, 24. 3. 2011
Snovalci so pripravili vsakoletno razstavo modnih okraskov iz srebra. V kulturnem programu je nastopil OPZ OŠ Bled in Podružnice Ribno, violinistka Laura Gašperšič in recitatorji.
POZDRAV POMLADI
Zadružni dom Ribno, 25. 3. 2011
Učenci Podružnične šole Ribno so v Zadružnem domu pozdravili prve sončne in tople dneve. Predstavili so se skoraj vsi učenci šole, tudi pevski zbor.
OBMOČNA PEVSKA REVIJA
OŠ Bled, 6. 4. 2011
Tudi letos sta združeno nastopila otroška zbora blejske in ribenske šole. Nastop nam je zelo uspel. Strokovno je zbore spremljal skladatelj in zborovodja Damijan Močnik. V oceni je takole zapisal:

"Intonacija zbora je bila zelo dobra. Paziti je potrebno pri petju skokov navzgor. Skladba Marko skače je bila izvedena zelo dobro. Fantje so izvrstno zapeli svoj del. Še je rezerva pri izgovorjavi. Skladba Sanjaj lepe sanje je bila dobro izvedena. Posamezne fraze je potrebno izpeljati bolj nežno. V skladbi Ciciban-Cicifuj ste dobro izvedli pripovedovanje vsebine. Kromatika je bila izvedena brez napak. Več dela posvetite fraziranju. Ritem naj bo bolj natančen. Zbor uvrščam v regijski nivo. Z upoštevanjem predlaganih popravkov se lahko udeleži tudi državnega srečanja."
LETNI KONCERT S PESMIJO V POLETJE
OŠ Bled, 1. 6. 2011
Letošnji koncert je bil jubilejni - deseti po vrsti. V čast jubileju nam je kuharica Francka spekla kremšnite, ki smo si jih privoščili po koncertu. Zapeli smo dobro pripravljeni najprej sami, potem še skupaj z OPZ OŠ Bled. Prvič se je kot solistka predstavila drugošolka Veronika Piber. Ob koncu pevske sezone so vsi člani zbora prejeli pohvalo za uspešno sodelovanje v otroškem zboru.
Nazaj na vsebino