2010 - 2011 - Pevski zbori OS Bled

Pojdi na vsebino

2010 - 2011

OPZ OŠ Bled
URNIK PEVSKIH VAJ:

TOREK: 6. šolska ura
ČETRTEK: 5. šolska ura
ČLANI:

2. A - Aljaž Kirar, Katarina Arko, Aleks Zupan Arsov
2. B - Jakob Skrinjar, Zoja Klinar, Nika Urh, Pia Meze, Manca Končar, Ema Razingar
3. A - Katarina Lucija Lakota, Ana Poklukar, Lana Senčar, Inja Jarkovič
3. B - Gregor Traven, Ajda Poklukar, Rebeka Gogala, Ajda Oražem, Jan Mrak, Neža Kozlevčar, Amid Salah
4. B - Primož Šalej, Maša Lesjak
NOVOLETNA ČAJANKA ZA UPOKOJENCE OŠ BLED
Knjižnica OŠ Bled, 17. 12. 2010
V šolsko knjižnico smo ponovno povabili nekdanje delavce naše šole. OPZ jim je pripravil krajši koncert božičnih pesmi, recitatorji pa so poskrbeli za novoletne želje.
BOŽIČNA KOLEDNICA
Terasa Park hotela, 18. 12. 2010
Skupaj z OPZ Ribno smo izvedli naš božični koncert, ki nam je zelo uspel. Poslušalo nas je veliko ljudi. Pevci so se najprej pozabavali v likovni delavnici, potem pa opremljeni z rdečimi kapami odpeli svoj program.
OTVORITEV RAZSTAVE IZBIRNEGA PREDMETA LIKOVNO SNOVANJE
Galerija Doro na Bledu, 24. 3. 2011
Snovalci so pripravili vsakoletno razstavo modnih okraskov iz srebra. V kulturnem programu je nastopil OPZ OŠ Bled i n Podružnice Ribno, violinistka Laura Gašperšič in recitatorji.
OBMOČNA PEVSKA REVIJA
OŠ Bled, 6. 4. 2011
Tudi letos sta združeno nastopila otroška zbora blejske in ribenske šole. Nastop nam je zelo uspel. Strokovno je zbore spremljal skladatelj in zborovodja Damijan Močnik. V oceni je takole zapisal:

"Intonacija zbora je bila zelo dobra. Paziti je potrebno pri petju skokov navzgor. Skladba Marko skače je bila izvedena zelo dobro. Fantje so izvrstno zapeli svoj del. Še je rezerva pri izgovorjavi. Skladba Sanjaj lepe sanje je bila dobro izvedena. Posamezne fraze je potrebno izpeljati bolj nežno. V skladbi Ciciban-Cicifuj ste dobro izvedli pripovedovanje vsebine. Kromatika je bila izvedena brez napak. Več dela posvetite fraziranju. Ritem naj bo bolj natančen. Zbor uvrščam v regijski nivo. Z upoštevanjem predlaganih popravkov se lahko udeleži tudi državnega srečanja."
10. LETNI KONCERT S PESMIJO V POLETJE
OŠ Bled, 1. 6. 2011
Letošnji zaključni koncert je bil jubilejni. Program smo zapeli odlično pripravljeni. Veseli smo bili polne šolske avle. Veliko presenečenje nam je pripravila kuharica Francka, ki je za vse nastopajoče spekla kremšnite. Hvala, Francka! Ob koncu letošnje pevske sezone so vsi člani zbora prejeli tudi pohvale za uspešno sodelovanje v otroškem zboru.
Nazaj na vsebino