OPZ - revija 2012
Objavljeno Torek, 20 Marec 2012
OTROŠKI PEVSKI ZBOR se je 14.03.2012 udeležil v Gledališču Park Revije otroških in mladinskih pevskih zborov. V drugem delu revije, ob 15. uri, sta nastopila dva zbora iz vrtca, OPZ Glasbene šole, OPZ OŠ Tišina in OPZ OŠ III Murska Sobota ter dva mladinska zbora. Naši pevci so lepo zapeli, za kar jim iskreno čestitamo.
Izjave pevcev:
Isa: Bilo mi je zelo lepo. Doživela sem veliko prijetnih stvari.
Marko: Pripravili smo se in lepo smo nastopali. Malo me je bilo strah.
Mia: Lepo smo zapeli, bili smo lepo oblečeni, učitelj je tako dirigiral, da sem ga razumela. Želim si še takšnih nastopov.
Valentina: Na nastopu sem imela malo treme. Potem sem se sprostila in sem pela. Zelo mi je bilo všeč.
Katarina: Ko smo prišli na oder, me je zajela trema. Na reviji mi je bilo lepo, ker smo lepo zapeli.
Blaža: Pred revijo smo imeli vajo. Potem smo pesmi veselo zapeli. Starši so mi rekli, da smo lepo zapeli. Vesela sem, ker so me vsi pohvalili.
Danijela: Zapeli smo in imela sem občutek, da bomo zelo lepo zapeli. Ko smo pomahali in odšli z odra, sem začutila, da je bil nastop dober. Potrudili se bomo in se še naprej učili.
Taja: Na odru sem se počutila kot doma. Vedela sem, da me ne sme biti strah, ker strahu sploh ni. Zelo sem ponosna na lepo oceno. Vem pa že, kako se je treba potruditi za prihodnje leto.