Učitelji

Post on 21 Avgust 2015

Razredniki

Razred in oddelek Razrednik Ž M
1. a Tatjana ABRAMENKO 25 12 13
1. b Majda KREŠEVIČ 24 12 12
2. a Siniša BRKIČ 16 9 7
2. b Ksenija ODREITZ 16 8 8
3. a Stanka DAMJAN 18 12 6
3. b Minja ROBIČ 21 12 9
SKUPAJ I. OBDOBJE 120 65 55
4. a Mateja KOLARIČ 17 8 9
4. b    Irena ŽUNKO  18 8 10
5. a Polonca VESENJAK  18 8 10
5. b Maja STIBRIČ 15 5 10
6. a Milan PJEVIČ 17 6 11
6. b Urška SKARLOVNIK 15 7 8
SKUPAJ II. OBDOBJE 100 42 58
7. a Karmen PODREKAR 18 7 11
7. b Gabrijela ČEH 20 10 10
8. a    Mateja CERJAN 18 12 6
8. b Danijel KORPAR 14 7 7
9. a   Karolina PURGAJ 22 12 10
9. b Katja SORŠAK GODEC 21 12 9
SKUPAJ III. OBDOBJE 113 60 53
SKUPAJ OŠ KAMNICA 333 167 166

Na Osnovni šoli Kamnica imamo v šolskem letu 2016/2017 vpisanih 333 učencev, ki se izobražujejo v 18 oddelkih  devetletnega programa osnovne šole .  

Razredna stopnja

IME PRIIMEK POUČUJE ELEKTRONSKI NASLOV
Tara ABRAHAM RP - 5.b Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Tatjana ABRAMENKO RP – 1.a Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Ines BRAČKO 2. učiteljica 1.b, OPB - JV Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Siniša BRKIĆ RP - 2.a Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Stanka DAMJAN RP - 3.a Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Mateja KOLARIČ RP – 4.a Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Nataša KOVAČ OPB Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Majda KREŠEVIČ RP – 1.b Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Ksenija ODREITZ RP – 2.b Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Metoda RANKOVEC 2. učiteljica 1.a, OPB Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Minja ROBIČ RP – 2.b Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Dunja ŠTIHER OPB Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Polonca VESENJAK RP – 5.a Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Jasna ŽIC pomočnica ravnatelja - 2. učiteljica 1.a, OPB Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Irena ŽUNKO RP – 4.b Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Predmetna stopnja

IME PRIIMEK POUČUJE ELEKTRONSKI NASLOV
Janja AMBROŽIČ GUM - OPB Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Mateja CERJAN BIO - KEM Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Gabrijela ČEH SLO - TJN Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Gregor HARTMAN ŠPO Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 
Danijel KORPAR KEM - RAČ Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Breda KVAR TIT - NAR Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Milan PJEVIĆ TJA Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Karmen PODREKAR LUM Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Nastja PRODANOVIČ TJN - DKE - ZGO Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Karolina PURGAJ TJA Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Dragan RAIČEVIČ MAT Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Urška SKARLOVNIK ŠPO - OPB Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Katja SORŠAK GODEC SLO - TJA Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Petrina STOJKOVIČ GOS - GEO - OPB Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Danilo ZAGERNIK FIZ - TIT - OPB Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Vinka ZALAR ZGO - GEO Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Karmen ZINRAJH MAT - FIZ Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Ostali strokovni delavci

IME PRIIMEK POUČUJE ELEKTRONSKI NASLOV
Veronika GOMBOC Spec. pedagoginja Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Katja SAGADIN Spec. pedagoginja Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Zdenka ŠTRUC knjižničarka Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Darja VEZJAK Svetovalna delavka Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.