VABILO K SODELOVANJU PRI DOBRODELNEM DOGODKU BOWLING Z ZVEZDAMI “20 za 20”

Post on 16 Februar 2017

flyer B_20za20_oš_kamnica“EDINA STVAR, KI SE Z DELITVIJO VEČA, JE SREČA.” (neznan avtor) 

Zgodba 20 za 20 se nadaljuje. Približujemo se številki 40. Toliko šol je namreč že prejelo glasbila v okviru projekta »20 za 20«. V mesecu marcu sledi NAJVEČJA zgodba tega projekta, saj v  okviru le-tega organiziramo Dobrodelni–športno–družinski bowling z zvezdami »20 za 20« v Planetih Tuš. Dogodki bodo potekali 5. 3. v Mariboru, 12. 3. v Celju in 19. 3. v Kopru. Na dobrodelnem dogodku bodo sodelovali znani obrazi slovenske medijske scene. Predstavniki medijskega sveta prihajajo iz različnih področij delovanja: glasbeniki, igralci, športniki in ostali medijsko izpostavljeni posamezniki in skupine. Preko 70 podpornikov medijskega sveta bo bowlalo za glasbila slovenskim osnovnim šolam. Vsak prispevek/prijavnina na bowling piše boljšo prihodnost otrokom in dviguje kvaliteto glasbenega pouka in ustvarjanja. Nova glasbila so predvsem velika motivacija za delo učiteljem, zato naj naše šole dobijo le najboljše. Vabimo vse bende, pevce, instrumentaliste, podjetja, športnike in družine, da se nam pridružite. Vsi, ki si želite prijetno preživeti nedeljo, se družiti in/ali oddati prispevek, lahko to naredite na eni izmed treh lokacij od 16.00 do 19.00 ure.  

Cilj je obdariti vsaj 10 osnovnih šol. Z zdajšnjo podporo medijskih osebnosti pa bomo lahko obdarili že 3 osnovne šole. Vaš prispevek je lahko tudi samo deljenje te novice, da zapolnimo čim več bowling stez. Hvala.

Spremljajte nas na Facebook-u: Marko Soršak Soki "20 za 20" in na www.20za20.siPredhodne prijave zbiramo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..