Aktualno > Naj dogodki >Sejem bil je živ

Sejem bil je živ

25. maj - dan mladosti in radosti za učence, starše in učitelje naše zelene hiške. Otvoritev šolskega športnega igrišča je bila živa: športne igre za učence razredne stopnje (huronsko navijanje in uživanje je bilo slišati po vsem igrišču), zagrizen boj na nogometni tekmi med učenci višjih razredov na eni ter učitelji in starši na drugi strani (na igrišču so učitelji skupaj s starši še vedno glavni in so zmagali vse tekme), odbojka za dekleta v telovadnici, zraven pa srečelov, Avijev balon (ki ga je žal dvakrat skoraj prevrnil veter, zato s plezanjem v košaro ni bilo nič), slaščice in pijača ter naklonjeno vreme (sicer je nekaj grozilo in je Dušan hitel
pospravljati glasbeno ozvočenje, ampak se je ustrašil prezgodaj).

Od svečanega mimohoda vseh učencev po tekaški stezi do zaključnega pospravljanja miz in pripomočkov smo tako skupaj preživeli nekaj zabavnih uric, ob tem s srečelovom in prodajo slaščic spet dodatno napolnili šolski sklad in sejali ideje za naslednje tovrstne dogodke na naši šoli.

Brez pomoči staršev in učiteljev seveda ne bi šlo, pa tudi brez sodelovanja prijaznih donatorjev ne. Tako so se otroci odžejali z Unionovo zalo, z balonom so nas razveselili iz Zavarovalnice Slovenica Življenje, srečelov, prodajo slaščic in pijače pa so nam s svojimi izdelki pomagali izvesti Pivovarna Union, Mladinska knjiga Založba, NLB, Kemofarmacija, Porsche Ljubljana, Dnevnik, Spar, A-banka, Don Donats, Pekarna Pečjak in trgovina Mravl'ca.

                              Prispevek: Suzana Seme

 


Naj dogodki

Sodelujte

Če želite na spletne strani šole dodati vsebino, ki bi bila zanimiva tudi za vaše sošolce, pišite Lorieti Pečoler, mentorici novinarskega krožka.
lorieta.pecoler(a)guest.arnes.si

Navodila za pripravo gradiva