Srednja kmetijska šola Maribor

MATURANTSKI IZLET

Domov
Vpis
Predstavitev
Programi
Druge dejavnosti
Odrasli
Posestvo
Obvestila
Kazalo

Dijaki zaključnih letnikov so v soboto (28.8.2004) zjutraj odpotovali na maturantski izlet v Grčijo, na otok KRF. Tja so srečno prispeli naslednji dan ob 15.uri s trajektom SOPHOCLES in se nastanili v hotelu Sirena v Gouviji. Vsi se odlično počutijo in sporočajo, da se vračajo v soboto (4.8.2004) okrog 14. ure.

In potem....

SO, NE : trajekt, nastanitev v hotelu SIRENA, prvo kopanje v Guviji (brez velikega navdušenja), spoznavanje nočnega življenja in novih prijateljev (disko....) - red lover party.

PO : Razgledna točka KANONI (ogled letališča in Mišjega otoka), Palača Achileion (nekoč letna rezidenca avstrijske cesarice Elizabete - SISI), ogled samostana Paleokastritsa (malo sprehoda navkreber), kopanje v skalnatem zalivu in torkizno modrem morju (več navdušenja in nepredvideno skakanje s skal v morje - jeza in bes profesorjev ....:), nočno življenje se nadaljuje....(vključno z jutranjo galamo v hotelu)

TO: Križarjenje z ladjo po Jonskem morju in kopanje v samotnem (nedostopnem - s pogledom na Albanijo) zalivu. Hrana iz žara, vino iz plastenke, potem pa......naslednji zaliv s skokom iz barke v morje in napovedanim skakanjem z visokih skal (profesorji pri tem zelo aktivni). Zvečer LUBENICA party na plaži in prijetno srečanje z grško policijo.

SR: Kopanje na peščeni plaži GLIFADA - lepše kot Copa Cabana. Gradovi v pesku, odbojka in plavanje v valovih. Pomembna tekma v kartah.....(rezultat bo znan naknadno - če bo ugoden :). Veliko navdušenje nad plažo. Zvečer je bil zanimiv izbor MISS kosmatih nog....

ČE : Ogled mesta KRF, popoldansko pospravljanje in pakiranje (tudi kopanje), zvečer "GRŠKI VEČER" (sirtaki, večerja...)

PE : Ob 5.30 odhod iz hotela do avtubusa in na trajekt. Odhod trajekta ob 6.45 po grškem času.

SO : Prihod v Maribor ob 12.30.

 

Nekaj posnetkov ...

 

 

Srednja kmetijska šola ] Domov ] [ Vpis ] Predstavitev ] Programi ] Druge dejavnosti ] Odrasli ] Posestvo ] Obvestila ] Kazalo ]
 
 Število obiskov od 1-feb-2001:

(C) Kmetijska šola Maribor
e-pošta: sr-kmetijska.mb@guest.arnes.si