Srednja kmetijska šola Maribor

Druge dejavnosti

Domov
Vpis
Predstavitev
Programi
Druge dejavnosti
Odrasli
Posestvo
Obvestila
Kazalo

Utrinki s sejma
Razstava
Postavitev klopotca
Pridelki
Razgledna pot
Mednarodni projekti
Šolski dnevi
Krožki
Veverice

Šola opravlja tudi druge dejavnosti, povezane z vzgojo in izobraževanjem, in sicer:

Raziskovalni projekt "Veverice"... 

zlata-prinasalka.jpg (38035 bytes) Šola sodeluje in se predstavlja na različnih kmetijsko- živilskih sejmih, prireditvah in razstavah. Tako sodelujemo na sejmih v Gornji Radgoni, Kranju, Ptuju in Mariboru. 

Med drugim v mesecu avgustu organiziramo javno postavitev klopotca v naših vinogradih na Mestnem vrhu, v mesecu septembru pripravimo jesensko razstavo pridelkov v šolski dvorani, sodelujemo na mariborski prireditvi ob Martinovem, organiziramo naravoslovne dneve osnovnošolcev z ogledom našega posestva in sprehodom po učni poti ter vrsto drugih prireditev.

buca.jpg (42747 bytes)

sladko-vince.jpg (30096 bytes) razstava-cvetja.jpg (27391 bytes) vesela-trgatev.jpg (30274 bytes) klopotec.jpg (23319 bytes)

Na šoli sodeluje več krožkov, v katere se je mogoče vključiti. Vsako leto organiziramo šolska tekmovanja z različnih področij in sodelujemo na raznih tekmovanjih po Sloveniji.

 Utrinki s sejma Razstava Postavitev klopotca Pridelki Razgledna pot Mednarodni projekti Šolski dnevi Krožki Veverice

Srednja kmetijska šola ] Domov ] Vpis ] Predstavitev ] Programi ] [ Druge dejavnosti ] Odrasli ] Posestvo ] Obvestila ] Kazalo ]
 Utrinki s sejma ] Razstava ] Postavitev klopotca ] Pridelki ] Razgledna pot ] Mednarodni projekti ] Šolski dnevi ] Krožki ] Veverice ]

 Število obiskov od 1-feb-2001:

(C) Kmetijska šola Maribor
e-pošta: sr-kmetijska.mb@guest.arnes.si

Oblikovanje spletnih strani: INFOSTORITVE