ZOO projekt
koordinira ga Lieven Van Pary
This is a project from Belgium by Lieven Van Pary


 

O PROJEKTU
ABOUT PROJECTMISLI O PROJEKTU
THOUGHTS

IZDELKI
PRODUCTS

PESMI
SONGS

ZOO SITE

PESMI IN REPORTAŽE SONGS AND NEWS REPORTS
ŠPORTNA REPORTAŽA

Bilo je v soboto popoldne. V dvorani Tivoli se je zbralo več kot 1000 gledalcev. V finalu lige prvakov v rokometu se bosta pomerili ekipa kengurujev in žiraf.   

    Tekma se je začela, prvi so zadeli kenguruji, potem pa še žirafe. Ojoj, kenguruji so izgubili žogo !In žirafe so zadele. Prvi polčas se je končal z izidom 2 : 11 za kenguruje. Začel se je drugi polčas. Prve so zadele žirafe. Igra je zdaj zelo groba, kar po ena izključitev na obeh straneh za dve minuti. Sodnik je zažvižgal in tekma se je končala z izidom 26 : 32 za kenguruje.

    Navijači in igralci žiraf so dvorano Tivoli zapustili  sklonjenih glav. Kenguruji pa so bili veseli, saj je za njih ugoden rezultat in tako so postali novi zmagovalci lege prvakov. 

Kevin, 3.a

DVOBOJ

Bilo je v nedeljo, 20. 11. 05 v športnem parku. Zbralo se je veliko število gledalcev. Ob osmih zvečer so navijači že kričali in čakali na finale.

   Končno se je začelo. Prišla sta finalista : kenguru in lev. Najprej je vse kazalo, da bo kenguru izgubil. Navijači so bili jezni. Ampak kenguru se ni vdal. Kmalu so se stvari spremenile. Kenguru se je levu izmaknil in ga porinil stran. Z droga me je skočil skoraj na glavo.

    Na koncu je kenguru zmagal . Lev je bil poražen. Občinstvo je skakalo od veselja.

Nejc, 3.a

 

 


ana.jpg ivo.jpg jan.jpg jernej.jpg larisa.jpg nejc.jpg nika.jpg


This thumbnail page was generated by XnView v1.66

[Prva stran] [O šoli] [Informacije] [Projekti] [Kulturni kotiček] [Zanimivosti] [O Solkanu] [Virtualna šola][Strani učencev]