Začetek Dogodki Mission X - Treniraj kot astronavt

Število obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes127
mod_vvisit_counterVčeraj196
mod_vvisit_counterTa teden527
mod_vvisit_counterPrejšnji teden2977
mod_vvisit_counterTa mesec8649
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec32319
mod_vvisit_counterSkupaj1284826

Na strani (zadnjih 20 min.): 3
Vaš IP: 86.61.101.171
MOZILLA 4.5, WINDOWS
Danes: 16 Jun, 2015
Mission X - Treniraj kot astronavt PDF natisni E-pošta

mission_X9n

Tako, mednarodni projekt Mission X se počasi zaključuje in zdaj se preštevajo točke. Vrtovinski učenci in učiteljice smo dva meseca pridno trenirali in skušali izboljšati svoje rezultate ter tako, kot posamezniki, prispevati čimveč naši ekipi. Vsi smo se zelo trudili in mnogi učenci so presegli svoje sposobnosti in lahko rečemo, premagali sami sebe. Trenirali smo med urami športne vzgoje, med podaljšanim bivanjem in tudi med odmori. Nekatere vaje so bile zelo zabavne, druge zahtevne. Zadnji petek v mesecu februarju pa smo temu projektu posvetili kar cel dan, športni dan.

Spet sta se nam pridružili gospa Nataša Đurić in gospa Ana Urbas, nosilki projekta v Sloveniji. Spremljali sta dogajanje s fotografijo in videom ter nam pomagali. Prvi del športnega dne smo vaje izvajali po postajah. Učenci, razdeljeni v dvojice, so izmenično prihajali na postaje. Tam so našli navodila za izvajanje vaj in jih skušali čimbolje izvajati. Zelo so se trudili, da bi pripeljali ekipo do čimboljših rezultatov. Nekatere vaje so bile res zahtevne in učenci so bili ponosni nase, ko so jih uspeli pravilno in hitro izvesti. Ves čas smo bili pozorni tudi na pravilno držo telesa in seveda na to, da smo dovolj pili.

mission_X mission_X1 mission_X2 mission_X3 mission_X4 mission_X5 mission_X6 mission_X7 mission_X8 mission_X9 mission_X9a mission_X9b mission_X9c mission_X9d

Pred malico smo se umirili ob poslušanju pravljice o čarovnici Winnie, ki je želela potovati v vesolje. Po malici in kratkem odmoru smo se vrnili v telovadnico in športni dan nadaljevali z ekipnimi igrami. Vse so bile zelo zanimive in polne ekipnega naboja, a prav gotovo je bilo sestavljanje sestavljanke s smučarskimi rokavicami najzabavnejše.

Sporočili so nam, da smo z nabranimi točkami pripeljali našega Čarlija na luno in da smo se odlično izkazali. To nas seveda veseli, vendar za nas projekt še ni zaključen. Kmalu bomo namreč izzvali starše, da se nam pridružijo pri izvajanju teh vaj in še sami pokažejo, ali bi bili pravi astronavti.

mission_X9e mission_X9f