ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV
Prehrana
Novice Obvestila
 
Šolsko leto 2003/2004
Šolsko leto 2004/2005
Šolsko leto 2005/2006
Šolsko leto 2006/2007

JEDILNIK ZA MALICE – JUNIJ 2006

1. ČOKOLADNO MLEKO, POLBELI KRUH, MARMELADA, MASLO, HRUŠKA
2. SOK, SADNA SKUTA, KIFELJ

5. ZDROB NA MLEKU S ČOKOLADO, BANANA
6. JOGURT, SIROV BUREK
7. NARAVNA LIMONADA, OVSEN KRUH, TUNIN NAMAZ
8. SOK, KAJZERICA, PRŠUT, OLIVE ALI KUMARICE
9. BELA KAVA, ČOKOLADNA SPIRALA, JABOLKO

12. SOK, PISAN KRUH, MESNO ZELENJAVNI NAMAZ, ČEŠNJE
13. ALPSKO MLEKO, BEL KRUH, VIKI KREMA, HRUŠKA
14. SOK, KRUH S SEMENI, ŠUNKA, PARADIŽNIK, MARELICE
15. ANANASOV PINJENEC, PIZZA ŠTRUČKA
16. SADNI SOK, ČRN KRUH, TOPLJEN SIRČEK, KORENČEK

19. KAKAV, PRAŽENEC
20. SOK, KORUZNA ŽEMLJA, SUHA SALAMA, PAPRIKA, BRESKEV
21. ČOKOLEŠNIK, BANANA
22. SADNI SOK, BOMBETA, OCVRTE RIBJE PALČKE, MAJONEZA, SOLATA

JEDILNIK ZA KOSILA – JUNIJ 2006

1. MILJONSKA JUHA, ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO, ZELENA SOLATA S KALČKI, SLADOLED - POPOLDNE »DAN ŠIŠKE«
2. JUHA S PIK AS ZAKUHO, OCVRTA CVETAČA, JOGURTOVA OMAKA, KROMPIR S PETERŠILJEM, PESINA SOLATA, SADJE

5. ŠPINAČNA JUHA, GOLAŽ, SVALJKI, SOLATA IZ RDEČE PESE
6. KROMPIRJEVA JUHA S HRENOVKO, PALAČINKE, BRESKEV
7. JUHA Z REZANCI, DUNAJSKI ZREZEK, GRŠKA SOLATA, KRUH, LUBENICA
8. BUČNA JUHA, LAZANJA Z MESOM, ZELJNA SOLATA Z LEČO, MARELICE
9. KORENČKOVA JUHA, PEČENA RIBA, BLITVA S KROMPIRJEM, SLADOLED

12. JUHA IZ KOLERABE, PIŠČANČJI PAPRIKAŠ, POLENTA, ZELENA SOLATA S KORUZO
13. ŠPARGLJEVA JUHA, POLPETI, BUČKE V OMAKI, PIRE KROMPIR, SOLATA IZ KUMAR IN PARADIŽNIKA, SLADOLED
14. RIČET Z MESOM, ROZINČKI, LIMONADA
15. POROVA JUHA, ČEVAPČIČI, PEČEN KROMPIR, ZELJNA SOLATA S FIŽOLOM, JAGODE
16. JUHA Z ZVEZDICAMI, TESTENINE Z LIGNJI (OZ. TUNO), ZELENA SOLATA Z RUKOLO, LUBENICA

19. CVETAČNA JUHA, MAKARONOVO MESO, SOLATA IZ PARADIŽNIKA IN PAPRIKE, ČEŠNJE
20. ZDROBOVA JUHA, PURANJI ZREZKI, ŠPINAČA, PIRE KROMPIR, SADNI SOK
21. JUHA Z RIBANO KAŠO, MESNO ZELENJAVNA RIŽOTA, ZELENA SOLATA, SADNI JOGURT
22. KREMNA BROKOLI JUHA, PEČEN PIŠČANEC, KUS KUS S PAPRIKO, SOLATA IZ RDEČE PESE, LUBENICA
23. ZELENJAVNA ENOLONČNICA, SLADICA, SADNI SOK

HURA! ZMAGALI SMO, POČITNICE SO TU!
VELIKO ZABAVE VSEM UČENCEM IN DELAVCEM ŠOLE.

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana,29.05.2006 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič


JEDILNIK ZA MALICE – MAJ 2006

3. ALPSKO MLEKO, BELI KRUH, VIKI KREMA
4. ČAJ Z LIMONO, PISAN KRUH, RIBJA PAŠTETA, POMARANČA
5. SADNI JOGURT, MAKOVKA

TEMATSKI DNEVI: TEDEN MEDNARODNE KUHINJE
8. GRČIJA: NARAVNA LIMONADA, ČRN KRUH, NAKOCKAN SLANI SIR, OLIVE
9. SLOVENIJA: POLENTA Z MLEKOM, JABOLKO
10. MEHIKA: ANANASOV SOK,KORUZNI KRUH, AVOKADIN NAMAZ (IN SIRNI N.)
11. FRANCIJA: KAKAV, FRANCOSKI ROGLJIČ
12. ITALIJA: POMARANČNI SOK, PIZZA MARGERITA

15. ALPSKO MLEKO, POLBELI KRUH, NAMAZ IZ MEDU IN MASLA, JABOLKO
16. ČAJ Z LIMONO, KRUH S SEMENI, SIR, KORENČEK
17. SADNI SOK, POLBELI KRUH, JAJČNI NAMAZ, SADJE
18. SOK, »HOT-DOG«
19. MLEČNI KUS KUS S ČOKOLADO, BANANA

TEMATSKI DNEVI: TEDEN JAGOD
22. ČAJ Z LIMONO, OVSEN KRUH, SMETANOV NAMAZ Z ZELIŠČI, JAGODE
23. BELA KAVA, KROF, JABOLKO
24. SOK, BOMBETA S SEZAMOM, ŠUNKA, PAPRIKA, POMARANČA
25. JAGODNI JOGURT, SIROVA ŠTRUČKA
26. SADNI ČAJ, BOMBETA, VEGI BURGER, MAJONEZA, SOLATA

29. SOK, PISAN KRUH, SIRNO ZELENJAVNI NAMAZ, SADJE
30. MLEKO, HRUSTLJAVI MUSLI, BANANA
31. SADNI SOK, SOJINA ŠTRUČKA, POLI SALAMA, KISLE KUMARE
(1.6. ČOKOLADNO MLEKO, POLBELI KRUH, MARMELADA, MASLO, SADJE)
(2.6. SOK, SADNA SKUTA, KIFELJ)

JEDILNIK ZA KOSILA – MAJ 2006

3. KREMNA BROKOLI JUHA, MAKARONOVO MESO, ZELENA SOLATA S PARADIŽNIKOM, KIVI
4. JUHA Z ZDROBOVIMI ŽLIČNIKI, OCVRT PURANJI FILE, PIRE KROMPIR, ZELENA SOLATA
5. ZELENJAVNA ENOLONČNICA, SKUTNI ŠTRUKELJ, SADNI SOK

TEMATSKI DNEVI: TEDEN MEDNARODNE KUHINJE
8. GRČIJA: BUČNA JUHA, KOTLET NA ŽARU, TZAZIKI OMAKA, KROMPIR V KOSIH, GRŠKA SOLATA
9. SLOVENIJA: RIČET Z MESOM, PREKMURSKA GIBANICA, KOMPOT IZ SUHEGA SADJA
10 MEHIKA: KUMARIČNA JUHA, CHILI Z MESOM, SOLATA, VANILJEVA KREMA Z ANANASOM
11. FRANCIJA: ČEBULNA JUHA S POP.KRUHKI, PIŠČANČJI FILE V SMET. OMAKI, PEČEN KROMPIR, ZELENJAVA NA MASLU, SOLATA
12. ITALIJA: JUHA Z RIŽKOM, TESTENINE Z ZELENJAVO, ZELENA SOLATA Z RUKOLO, SADNA SOLATA S SMETANO

15. KORENČKOVA JUHA, OCVRTE PALAČINKE S ŠUNKO IN SIROM, ZELJNA SOLATA S KROMPIRJEM, SADNI JOGURT
16. JUHA Z ZVEZDICAMI, DUŠENA GOVEDINA, KRUHOV CMOK, PESINA SOLATA, SADJE
17. TEMATSKI DAN – ŠPARGLJI: ŠPARGLJEVA JUHA, RIŽOTA S ŠPARGLJI IN PARADIŽNIKOM, ZELENA SOLATA S ŠPARGLJI IN JAJCI
18. KORUZNA MINEŠTRA, MARELIČNI CMOKI, SADNI SOK
19. PARADIŽNIKOVA JUHA S FRITATI, SIROVI TORTELINI S SMETANOVO OMAKO, ZELENA SOLATA S KORUZO, SLADOLED

TEMATSKI DNEVI: TEDEN JAGOD
22. GRAHOVA JUHA, SVALJKI Z MESNO OMAKO, ZELENA SOLATA S KORENČKOM, PUDING
23. JUHA Z RIBANO KAŠO, PIŠČANEC PO VRTNARSKO, PIRE KROMPIR, ZELJNA SOLATA S FIŽOLOM, JAGODNI SOK
24. PAŠTA FIŽOL S SUHIM MESOM, JAGODNI BISKVIT, LEDENI ČAJ
25. POROVA JUHA, SVINJSKA PEČENKA, REZANCI (Baron), ZELENA SOLATA S KALČKI, SADJE
26. ŠPINAČNA JUHA, OCVRT OSLIČ, RIŽEVA SOLATA, JAGODNA KUPA S SMETANO

29. CVETAČNA JUHA, ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, PIRE KROMPIR, ZELJNA SOLATA Z LEČO, BRESKEV
30. OBARA Z ŽLIČNIKI, KOKOSOV ŠTRUKELJ, SADNI SOK
31. JUHA IZ BRSTIČNEGA OHROVTA, PEČEN PIŠČANEC Z OMAKO, RIZI-BIZI, PARADIŽNIKOVA SOLATA , LUBENICA
(1.6. MILJONSKA JUHA, ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO, ZELENA SOLATA S KALČKI, SLADOLED) POPOLDNE »DAN ŠIŠKE«
(2.6. JUHA S PIK AS ZAKUHO, OCVRTA CVETAČA, JOGURTOVA OMAKA, KROMPIR S PETERŠILJEM, PESINA SOLATA, SADJE)

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana,21.04.2006 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič


JEDILNIK ZA MALICE – APRIL 2006

3. SADNI SOK, RŽENA ŽEMLJA, SUHA SALAMA, PAPRIKA
4. ANANASOV PINJENEC, MAKOVKA, JABOLKO
5. SADNI ČAJ, PIZZA
6. PROSENA KAŠA NA MLEKU, BANANA
7. ČAJ Z LIMONO, PISAN KRUH, TUNIN NAMAZ, NASHI

10. SADNI ČAJ, OVSEN KRUH, MESNO ZELENJAVNI NAMAZ, KLEMENVILA
11. NARAVNA LIMONADA, BOMBETA, PRŠUT, OLIVE ALI KISLE KUMARE
12. NAVADNI JOGURT, SIROV BUREK
13. SOK, STOLETNO PECIVO, TRDO KUHANO JAJCE, KIVI
14. KAKAV, VELIKONOČNI ZAJČEK, JABOLKO

17. VELIKONOČNI PONEDELJEK
18. ČAJ Z MEDOM, POLBELI KRUH, PIŠČANČJA ŠUNKA, PARADIŽNIK
19. SADNI JOGURT, POLNOZRNATA SIROVA ŠTRUČKA, HRUŠKA
20. SADNI SOK, AJDOV KRUH, TOPLJENI SIR, KORENČEK
21. MLEČNI ZDROB S ČOKOLADO, BANANA

24. ALPSKO MLEKO, ROŽICA, JABOLKO
25. SOK, SADNA SKUTA, ALPSKO MLEČNO PECIVO
26. ČAJ Z LIMONO, KAJZERICA, PLESKAVICA, AJVAR, SOLATA

JEDILNIK ZA KOSILA – APRIL 2006

3. JUHA Z ZDROBOVIMI ŽLIČNIKI, PURANJI ZREZKI V SMETANOVI OMAKI, KUS KUS S PAPRIKO, PESINA SOLATA, KIVI
4. KREMNA BROKOLI JUHA, LAZANJA Z MESOM (R.J.,W.-ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO), RADIČ ŠTRUCAR IN RDEČ RADIČ
5. RIČET Z MESOM, SMETANOVI PEČENI ŠTRUKLJI, POMARANČA
6. CVETAČNA JUHA, GOLAŽ, POLENTA , ZELENA SOLATA S KORUZO, LEDENI ČAJ
7. KORENČKOVA JUHA, SOJIN POLPET, PIRE KROMPIR, ŠPINAČA, PUDING

10. JUHA IZ BRSTIČNEGA OHROVTA, MAKARONOVO MESO, KITAJSKO ZELJE Z RUKOLO
11. KROMPIRJEVA JUHA S HRENOVKO, SADNI BISKVIT, FRUC
12. PARADIŽNIKOVA JUHA Z ZVEZDICAMI, STEFANI PEČENKA, RIZI BIZI, RDEČ RADIČ S KROMPIRJEM, MELONA
13. FIŽOLOVA JUHA Z AJDOVO KAŠO, PEČEN PIŠČANEC, KORENČKOV PIRE, ZELENA SOLATA S ČRNO REDKVIJO
14. JUHA S PIK AS ZAKUHO, OCVRT OSLIČ, KROMPIRJEVA SOLATA, SADNI SOK

17. VELIKONOČNI PONEDELJEK
18. JUHA Z RIBANO KAŠO, KRUHOV ŠTRUKELJ Z MESNO OMAKO, ZELENA SOLATA S KORENČKOM, POMARANČA
19. ZDROBOVA JUHA, DUNAJSKI ZREZEK, ZELENJAVNI TRIS, PRAŽEN KROMPIR, SLADOLED
20. DOMAČA GOBOVA JUHA, JABOLČNA PITA, GROZDJE
21. ŠPINAČNA JUHA, SIROVI TORTELINI S SMETANOVO OMAKO, ZELJNA SOLATA S FIŽOLOM

24. OHROVTOVA JUHA, MESNO ZELENJAVNA RIŽOTA, MEHKA SOLATA S KALČKI
25. GOVEJA JUHA Z REZANCI, KUHANA GOVEDINA, PIRE KROMPIR, DUŠENO SLADKO ZELJE, KIVI
26. POROVA JUHA S KUS KUSOM, PEČEN RIBJI FILE, BLITVA S KROMPIRJEM, FRUTABELA, ANANAS

VESELE PRVOMAJSKE PRAZNIKE!

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana, 24.3.2006 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič


JEDILNIK ZA MALICE – MAREC 2006

1. ČAJ Z LIMONO, "HOT-DOG"
2. SADNI SOK, OVSENI KRUH, KISLA SMETANA. KIVI
3. TOPLO MLEKO, POLBELI KRUH, MASLO, MED

6. SADNI JOGURT, MAKOVKA
7. ČAJ Z LIMONO, RŽEN KRUH, JAJČNI NAMAZ, SADNI LONČEK
8. KUS KUS NA MLEKU – Z OREHI, BANANA
9. SADNI ČAJ, ŽEMLJA, POLI SALAMA, OLIVE, KISLE KUMARE
10. ALPSKO MLEKO, BELI KRUH, VIKI KREMA

13. ROŽNI ČAJ, KAJZERICA, SOJIN POLPET, AJVAR, SOLATA
14. KAKAV, MARMORNI KOLAČ
15. SADNI ČAJ, OVSEN KRUH, SARDELNO MASLO, SUHO SADJE
16. SOK, ŠTRUČKA S ŠUNKO IN SIROM, KLEMENVILA
17. MLEKO, CHOCO POPS, BANANA

20. ALPSKO MLEKO, PRAŽENEC, HRUŠKA
21. SADNI SOK, RŽEN KRUH, SIR, KORENČEK
22. ŠIPKOV ČAJ Z MEDOM, PISAN KRUH, PAŠTETA, KIVI
23. YOVI, SEZAMOVA ŠTRUČKA, JABOLKO
24. SADNI ČAJ, ŽEMLJA, MORTADELA, PARADIŽNIK

27. ČOKOLADNO MLEKO, POLBELI KRUH, MASLO, MARMELADA
28. NARAVNA LIMONADA, BOMBETA, RIBJE PALČKE, MAJONEZA, SOLATA
29. BELA KAVA, ČOKOLADNI ŽEPEK, JABOLKO
30. ČAJ Z LIMONO, OVSEN KRUH, TAMAR NAMAZ, PAPRIKA
31. RIŽ NA MLEKU, BANANA

JEDILNIK ZA KOSILA – MAREC 2006

1. JUHA Z REZANCI, PEČENICA, KISLO ZELJE, PIRE KROMPIR, MELONA
2. BUČKINA JUHA, DUŠENA GOVEDINA, KRUHOVI CMOKI, SOLATA IZ RDEČE PESE
3. KORENČKOVA JUHA, MAKARONOVO MESO, RDEČ RADIČ S FIŽOLOM, KLEMENVILA

6. POROVA JUHA, BORANJA Z MESOM, KROMPIR S PETERŠILJEM, ŠTRUCAR Z RUKOLO, ANANAS
7. ZDROBOVA JUHA, RIŽOTA Z LIGNJI (ALI MESOM), ZELENA SOLATA S KORUZO
8. JUHA Z RIBANO KAŠO, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO , ZELENA SOLATA S KORENČKOM
9. DOMAČA GOBOVA JUHA, SKUTNI ŠTRUKLJI, MARELIČNI KOMPOT
10. JUHA IZ BRSTIČNEGA OHROVTA, SVINJSKA PEČENKA Z OMAKO, DUŠENA ŽITA, ZELENJAVNA PRILOGA, HRUŠKA

13. ZELENJAVNA ENOLONČNICA Z MESOM, MARELIČNI CMOKI, POMARANČA
14. PREŽGANKA, ŠPAGETI Z MILANSKO OMAKO, KITAJSKO ZELJE S ČIČERIKO, KIVI
15. KREMNA BROKOLI JUHA, MESNI POLPETI Z AJDOVO KAŠO, ŠPINAČA, PIRE KROMPIR, SLADOLED
16. PARADIŽNIKOVA JUHA S KUS KUSOM, PURANJI ZREZKI V SMETANOVI OMAKI, KROKETI, ZELENA SOLATA S KALČKI
17. JUHA Z ZDROBOVIMI ŽLIČNIKI, OCVRT OSLIČ , KRUH, FRANCOSKA SOLATA, FRUC

20. GOVEJA JUHA S PIK AS ZAKUHO, KUHANA GOVEDINA, OHROVT S KROMPIRJEM, SADNI JOGURT
21. CVETAČNA JUHA, KANELONI S ŠUNKO IN SIROM, ZELJNA SOLATA S KROMPIRJEM, GROZDJE, LIMONADA
22. PAŠTA FIŽOL S SUHIM MESOM, SKUTNO JABOLČNI ZAVITEK, ANANASOV KOMPOT
23. GRAHOVA JUHA, ZREZKI V GOBOVI OMAKI, KODRASTI REZANCI, ZELENA SOLATA S KORUZO
24. SEGEDIN GOLAŽ, BELI ŽGANCI, PUDING S SMETANO, LEDENI ČAJ

27. JUHA Z ZVEZDICAMI, ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, PIRE KROMPIR, KITAJSKO ZELJE Z LEČO, GROZDJE
28. KORUZNA MINEŠTRA Z MESOM, BUHTELJNI, POMARANČA
29. ŠPINAČNA JUHA, ČEVAPČIČI, PRAŽEN KROMPIR, PESINA SOLATA
30. KORENČKOVA JUHA, SVALJKI Z MESNO OMAKO, ZELJNA SOLATA Z BAR MIXOM, HRUŠKA
31. POROVA JUHA, OCVRT PIŠČANEC, KROMPIR S PETERŠILJEM, ZELENA SOLATA S PARADIŽNIKOM

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana, 17.2.2006 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič


JEDILNIK ZA MALICE – FEBRUAR 2006

1. SADNI EGO, POLNOZRNATA SIROVA ŠTRUČKA, HRUŠKA
2. SOK, OVSEN KRUH, SIRNO ZELENJAVNI NAMAZ, SUHO SADJE
3. ČAJ Z LIMONO, PIZZA, KIVI

6. SADNI ČAJ, KORUZ. ŽEMLJA, SUHA SALAMA, OLIVE, KISLE KUMARICE
7. MLEKO, HRUSTLJAVI MUSLI, BANANA
8. KULTURNI DAN
9. ROŽNI ČAJ, RŽENI KRUH, TUNIN NAMAZ, MANDARINA
10. BELA KAVA, POLBELI KRUH, SLIVOV DŽEM, MASLO

13. KAKAV, FRANCOSKI ROGLJIČ, HRUŠKA
14. PLANINSKI ČAJ Z MEDOM, PISAN KRUH, TRDO KUHANO JAJCE
15. RIBANA KAŠA NA MLEKU, BANANA
16.NARAVNA LIMONADA, BOMBETA, PLESKAVICA, AJVAR, SOLATA
17. ČAJ Z LIMONO, SADNA SKUTA, KIFELJ

20. – 24. ZIMSKE POČITNICE / MAKSIMALNO UŽIVAJTE!

27. SADNI ČAJ, SOJINA ŠTRUČKA, LAHKI SIR, ŠUNKA, KORENČEK
28. ALPSKO MLEKO, PUSTNI KROF, JABOLKO (PUST, PUST KRIVIH UST)

 

JEDILNIK ZA KOSILA – FEBRUAR 2006

1. POROVA JUHA, PAPRIKAŠ, KRUHOV ŠTRUKELJ, KITAJSKO ZELJE Z ZELENJ. MIXOM
2. ŠPINAČNA JUHA, PEČEN PIŠČANEC, PRAŽEN KROMPIR, ZELENJAVNA PRILOGA (euromix), NARAVNA LIMONADA
3. RIČET, SADNI BISKVIT S SMETANO, SADNI SOK


6. ZDROBOVA JUHA, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO, ŠTRUCAR Z RUKOLO, HRUŠKA
7. JOTA S SUHIM MESOM, BELA PITA, KOMPOT
8. KULTURNI DAN
9. JUHA Z RIBANO KAŠO, MESNI REZANCI V NARAVNI OMAKI, ZELENJAVNI RIŽ, ZELENA SOLATA S KORUZO
10. BROKOLI JUHA, OCVRT RIBJI FILE, KROMPIRJEVA SOLATA, MELONA

13. CVETAČNA JUHA S POPEČENIMI KRUHKI, GOLAŽ, POLENTA, ZELENA SOLATA S ČRNO REDKVICO, PRODRINK
14. PASULJ S KLOBASO, MARMELADNI ROGLJIČ, KIVI, SOK
15. FIŽOLOVA JUHA Z AJDOVO KAŠO, STEFANI PEČENKA Z OMAKO, KORENČKOV PIRE, ZELJNA SOLATA S ČIČERIKO, SLADOLED
16. JUHA Z ZDROBOVIMI ŽLIČNIKI, KITAJSKA RIŽOTA, RDEČ RADIČ IN ZELENA SOLATA, ANANAS
17. ZDROBOVA JUHA, SIROVI TORTELINI S PARADIŽNIKOVO OMAKO, ŠTRUCAR S PARADIŽNIKOM, MANDARINA

20. – 24. ZIMSKE POČITNICE / MAKSIMALNO UŽIVAJTE!

27. ŠPINAČNA JUHA, KROMPIRJEVI SVALJKI Z MESNO OMAKO, KITAJSKO ZELJE Z LEČO, POMARANČA
28. CVETAČNA JUHA, DUNAJSKI ZREZEK, KROMPIR S PETERŠILJEM, ZELENA SOLATA IN STROČJI FIŽOL

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana, 23.1.2006 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič


JEDILNIK ZA MALICE – JANUAR 2006

3. SADNI ČAJ, OVSENI KRUH, PAŠTETA, HRUŠKA
4. EJGA DESERT, AJDOVA ŽEMLJA
5. ČAJ Z LIMONO, » HOT – DOG«
6. PROSENA KAŠA NA MLEKU, BANANA

9. VROČA ČOKOLADA, SIROVA ŠTRUČKA, JABOLKO
10. SADNI ČAJ, PISAN KRUH, KISLA SMETANA, MANDARINA
11. SADNI SOK, RŽEN KRUH, SIR, KORENČEK
12. JAGODNI PRONUTRI, KORUZNA COPATA
13. ŠIPKOV ČAJ, POLBELI KRUH, JAJČNI NAMAZ, KIVI

16. KAKAV, POLBELI KRUH, MED, MASLO, HRUŠKA
17. ČAJ Z LIMONO, RŽEN KRUH, ŠUNKA, KISLO ZELJE
18. MLEČNI ZDROB S ČOKOLADO, BANANA
19. SADNI ČAJ, KAJZERICA, SOJIN POLPET, AJVAR, SOLATA
20. SOK, SKUTELA, MAKOVA ŠTRUČKA

23. SADNI ČAJ, ČRN KRUH, SARDELNO MASLO, SUHO SADJE
24. NAVADNI TEKOČI JOGURT, SIROV BUREK
25. ČAJ Z LIMONO, POLBELI KRUH, PRŠUT, KISLA KUMARICA
26. MLEKO, ČOKOLADNA SPIRALA, JABOLKO
27. SOK, PISAN KRUH, TOPLJENI SIR, MANDARINA

30. MLEKO, BELI KRUH, VIKI KREMA
31. SADNI ČAJ, RŽEN KRUH, POLI SALAMA, PAPRIKA

 

JEDILNIK ZA KOSILA – JANUAR 2006

3. ZDROBOVA JUHA, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO, ZELENA SOLATA S KORENČKOM
4. GRAHOVA JUHA, OCVRT PIŠČANEC, KROMPIR S PETERŠILJEM, KITAJSKO ZELJE Z LEČO, MELONA
5. JOTA S KISLO REPO, FLANCATI, KOMPOT
6. JUHA Z REZANCI, PEČEN RIBJI FILE, BLITVA S KROMPIRJEM, FRUC

9. SEGEDIN GOLAŽ, ŽGANCI, PUDING S SMETANO, SOK
10. FIŽOLOVA JUHA, SKUTNI ŠTRUKLJI, SADNI SOK
11. POROVA JUHA, PEČEN PURANJI FILE Z OMAKO, PRAŽEN KROMPIR, PESINA SOLATA, , POMARANČA
12. PARADIŽNIKOVA JUHA S FRITATI, HRENOVKA, PIRE KROMPIR, ŠPINAČA, ANANAS
13. VRTNARSKA JUHA, RIŽOTA Z LIGNJI (ALI MESOM), ZELENA SOLATA Z RUKOLO

16. GOVEJA JUHA Z ZDROB. ŽLIČNIKI, KUHANA GOVEDINA, PIRE KROMPIR, DUŠENO SLADKO ZELJE
17. RIČET Z MESOM, KOKOSOV ŠTRUKELJ, MANDARINA LEDENI ČAJ
18. KREMNA BROKOLI JUHA, MAKARONOVO MESO, RADIČ ŠTRUCAR IN RDEČ RADIČ
19. ŠPINAČNA JUHA, ZREZKI V GOBOVI OMAKI, RIŽ Z AJDO, ZELENA SOLATA IN RDEČ RADIČ, JABOLKO
20. GOBOVA JUHA, KANELONI S SIROM, ZELJNA SOLATA S KROMPIRJEM, SLADOLED

23. CVETAČNA JUHA, ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, PIRE KROMPIR, ENDIVIJA S KALČKI
24. OHROVTOVA JUHA, SVINJSKA PEČENKA, MLINCI, KITAJSKO ZELJE S ČIČERIKO, KIVI
25. PAŠTA FIŽOL, PALAČINKE, ANANSOV KOMPOT
26. JUHA Z RIBANO KAŠO, GOLAŽ, ZLATE KITKE, ZELENA SOLATA S KORUZO
27. KORENČKOVA JUHA, OCVRT OSLIČ, KROMPIR V KOSIH, PESINA SOLATA

30. ŠPARGLJEVA JUHA S KROGLICAMI, KROMPIRJEVI SVALJKI Z MESNO OMAKO, ZELJNA SOLATA Z LEČO, JABOLKO
31. JUHA Z REZANCI, PEČENICA, KISLO ZELJE, MATEVŽ, MANDARINA

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana, 20.12.2006 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič


JEDILNIK ZA MALICE – DECEMBER 2005

1. MLEKO, CORN FLAKES, BANANA
2.SADNI SOK, PISAN KRUH, TAMAR S ŠUNKO, MANDARINA

5. ALPSKO MLEKO, PARKELJ, JABOLKO
6. SADNI ČAJ, PIZZA, KIVI
7. TOPLO MLEKO, HRUSTLJAVI MUSLI, BANANA
8. SADNI SOK, RŽENI KRUH, TUNIN NAMAZ
9. ČAJ Z LIMONO, SADNA SKUTA, STOLETNO PECIVO

12. ŠIPKOV ČAJ, KAJZERICA, MORTADELA, PAPRIKA
13. MLEKO, POLBELI KRUH, JAGODNA MARMELADA S KISLO SMETANO, HRUŠKA
14. ANANASOV PINJENEC, SIROVA ŠTRUČKA
15. SADNI ČAJ, KORUZNA ŽEMLJA, RIBJE PALČKE, MAJONEZA, ZELENA SOLATA
16.SOK, PISAN KRUH, MESNO ZELENJAVNI NAMAZ, MANDARINA

19. KARAMELNO MLEKO, BELI KRUH, MASLO, JABOLKO
20. ČAJ Z LIMONO, TOPEL POLNOZRNAT KRUH S SIROM IN KORENČKOM
21. KUS KUS NA MLEKU Z OREHI, HRUŠKA
22. JAGODNI ČAJ, ŽEMLJA, SUHA SALAMA, PARADIŽNIK
23. SADNA SOLATA, MAKOVKA  

 

JEDILNIK ZA KOSILA – DECEMBER 2005

1. ŠPINAČNA JUHA, PEČEN PIŠČANEC, PRAŽEN KROMPIR, ZELENJAVNI TRIS, PESA V SOLATI
2. JUHA Z REZANCI, RAKOVE KLEŠČE, KROMPIR S PETERŠILJEM, ZELENA SOLATA S KORUZO, LEDENI ČAJ

5. GRAHOVA JUHA, GOLAŽ, POLENTA (lahko polenta z mlekom), RADIČ ŠTRUCAR Z LEČO
6. JUHA Z ZDROBOVIMI ŽLIČNIKI, KRVAVICA, KROMPIR S PETERŠILJEM, KISLA REPA, MIKLAVŽEVO DARILO
7. ZELENJAVNA ENOLONČNICA Z MESOM, PRAŽENEC, JAGODNI PIRE, SADNI SOK
8. PARADIŽNIKOVA JUHA, STEFANI PEČENKA Z OMAKO, PRILOGA IZ TREH ŽIT, ZELENA SOLATA S KORUZO, KAKI
9. KORENČKOVA JUHA, BROKOLIJEVI POLPETI Z LEŠNIKI, ŠPINAČA, PIRE KROMPIR, ANANAS

12. JUHA S FRITATI, RAŽNJIČI, PRAŽEN KROMPIR, BROKOLI Z MASLOM, PESINA SOLATA, JABOLKO
13. CVETAČNA JUHA, PIŠČANČJI PAPRIKAŠ, KRUHOV ŠTRUKELJ, KITAJSKO ZELJE S KORUZO, SADNI SOK
14. JOTA S SUHIM MESOM, PISAN KOLAČ, MARELIČNI KOMPOT
15. ZDROBOVA JUHA, LAZANJA Z MESOM, RADIČ S KROMPIRJEM, KIVI
16. POROVA JUHA, ŠPAGETI S TUNINO OMAKO, ZELENA SOLATA S PŠENICO,

19. KREMNA BROKOLI JUHA, PURANJI ZREZKI V OMAKI, RIZI-BIZI, ZELENA SOLATA Z RUKOLO, SLADOLED
20. JUHA Z RIBANO KAŠO, OCVRT OSLIČ, KROMPIRJEVA SOLATA, POMARANČA
21. GOBOVA JUHA, SIROVI TORTELINI V SMETANOVI OMAKI, RDEČ RADIČ IN ZELENA SOLATA, SADNI SOK
22. SARMA, KROMPIR V KOSIH, VANILJEV PUDING, SADNI SOK
23. PAŠTA FIŽOL, ČOKOLADNA POTICA, SADNI SOK

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana, 25.11.2005 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič


JEDILNIK ZA MALICE – NOVEMBER 2005

7. SADNI ČAJ, OVSENI KRUH, SIR, KORENČEK
8. NAV. TEKOČI JOGURT, PIZZA BUREK
9. VROČA ČOKOLADA, OREHOV ŠTRUKELJ, JABOLKO
10. ČAJ Z LIMONO, PISAN KRUH, TUNINA PAŠTETA, MANDARINA
11. SADNI SOK, RŽENA ŽEMLJA, ŠUNKA, PAPRIKA

14. SOK, MLEČNI DESERT, ŠTRUČKA
15. ČAJ Z LIMONO, "HOT – DOG"
16. OVSENI KOSMIČI NA MLEKU, BANANA
17. ČAJ Z LIMONO, AJDOV KRUH, JAJČNI NAMAZ, MANDARINA
18. KAKAV, BELI KRUH, VIKI KREMA

21.PROBIOTIČNI JOGURT, SIROVA ŠTRUČKA
22. SOK,ČRNI KRUH, TRDO KUHANO JAJCE, GROZDJE
23.ALPSKO MLEKO, KROF, JABOLKO
24. SADNI ČAJ, ŽEMLJA, SUHA SALAMA, KISLO ZELJE
25. KAKAV, POLBELI KRUH, SKUTNI NAMAZ, HRUŠKA

28. SADNI ČAJ, BOMBETA, PLESKAVICA, AJVAR, SOLATA
29. ČAJ Z LIMONO, OVSENI KRUH, SIRNO ZELENJAVNI NAMAZ
30. BELA KAVA, POLBELI KRUH, MASLO, MED, JABOLKO
(1.12. MLEKO, CORN FLAKES, BANANA)
(2.12.SADNI SOK, PISAN KRUH, TAMAR S ŠUNKO, MANDARINA)

 

JEDILNIK ZA KOSILA – NOVEMBER 2005

7. JUHA Z ZDROB. ŽLIČNIKI, MESNO ZELENJAVNA RIŽOTA (IZ TREH ŽIT), ENDIVIJA S KORUZO, KAKI
8. KORENČKOVA JUHA, HRENOVKA, PIRE KROMPIR, ŠPINAČA, GROZDJE
9. ŠPINAČNA JUHA, SIROVI TORTELINI SMSETANOVO OMAKO IN GOBAMI, ENDIVIJA S KALČKI, SLADOLED
10. PARADIŽNIKOVA JUHA, PURANJI SOTE, SVALJKI, ZELJE Z LEČO
11. GOBOVA JUHA, SVINJSKA PEČENKA, MLINCI, RADIČ V SOLATI, HRUŠKA

14. PREŽGANKA, MESNI POLPET Z AJDOVO KAŠO, PIRE KROMPIR, KISLA REPA, MELONA
15. PASULJ S SUHIM MESOM, KRUH, MLEČNA REZINA, GROZDJE, SOK
16. KREMNA BROKOLI JUHA, ČEBULNA BRŽOLA, VALJANI REZANCI, SOLATA IZ ŠTRUCARJA IN PARADIŽNIKA, SADNI SOK
17. POROVA JUHA, MESNI KANELONI, ZELJNA SOLATA S KROMPIRJEM, EGO
18. JUHA Z ZVEZDICAMI, OCVRT OSLIČ, FRANCOSKA SOLATA, KRUH, HRUŠKA, SOK

21. JUHA IZ BRSTIČNEGA OHROVTA, OCVRT PURANJI FILE, KROMPIR S PETERŠILJEM, PESA V SOLATI, MANDARINA
22. SEGEDIN GOLAŽ, BELI ŽGANCI, PUDING S SMETANO, SADNI SOK
23. JUHA IZ BRSTIČNEGA OHROVTA, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO, ZELENA IN ZELJNA SOLATA
24. KORUZNA MINEŠTRA, SKUTNO JABOLČNI ZAVITEK, KOMPOT
25. JUHA Z RIBANO KAŠO, CVETAČNI POLPET, KORENČKOV PIRE, ZELENA SOLATA S FIŽOLOM

28. ŠPARGLJEVA JUHA, MAKARONOVO MESO, KITAJSKO ZELJE Z LEČO, HRUŠKA
29. FIŽOLOVA JUHA SKUTNI ŠTRUKELJ, KOMPOT
30. PEČENICA, MATEVŽ, KISLO ZELJE, SLADOLED, SOK
(1.12. ŠPINAČNA JUHA, PEČEN PIŠČANEC, PRAŽEN KROMPIR, ZELENJAVNI TRIS, PESA V SOLATI)
(2.12. JUHA Z REZANCI, RAKOVE KLEŠČE, KROMPIR S PETERŠILJEM, ZELENA SOLATA S KORUZO, LEDENI ČAJ)

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana, 25.10.2005 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič


JEDILNIK ZA MALICE – OKTOBER 2005

3. MLEČNI RIŽ S ČOKOLADO, HRUŠKA
4. SADNI ČAJ, OVSENI KRUH, SARDELNO MASLO, NEKTARINA
5. EGO, MLEČNA MAKOVA ŠTRUČKA
6. SOK, OVSEN KRUH, ŠUNKA, PARADIŽNIK
7. ALPSKO MLEKO, ČOKOLADNA SPIRALA, JABOLKO

10. SOK, PISAN KRUH, KISLA SMETANA, GROZDJE
11. SADNI ČAJ, RŽEN KRUH, MESNO ZELENJAVNI NAMAZ
12. JAGODNI PRODRINK, SONČNIČNA BOMBETA, HRUŠKA
13. ČAJ Z LIMONO, KAJZERICA, SOJIN POLPET
14. MLEKO, MUSLI S SADJEM, JABOLKO

17. KAKAV, FRANCOSKI ROGLJIČ, JABOLKO
18. SKUTA S SADJEM, BELA ŠTRUČKA S SEZAMOM
19. SADNI ČAJ, KORUZNI KRUH, MORTADELA, KISLA KUMARICA
20. MLEKO, ČOKOLEŠNIK, BANANA
21. SADNI SOK, POLBELI KRUH, TOPLJENI SIRČEK, RINGLO

24. BELA KAVA, KRUH, MARMELADA IN MASLO, HRUŠKA
25. SADNI ČAJ, ŠTRUČKA, POLI SALAMA, PAPRIKA
26. SOK, POLBELI KRUH, BOMBETA OCVRTA RIBA, MAJONEZA, SOLATA
27. ČAJ Z LIMONO, POLBELI KRUH, PAŠTETA , MANDARINA
28. KAKO SI – SAD. JOGURT, AJDOVA BOMBETA

 

JEDILNIK ZA KOSILA – OKTOBER 2005

3. JUHA Z RIBANO KAŠO, KRUHOV ŠTRUKELJ Z MESNO OMAKO, ZELENA SOLATA S KORUZO
4. TEMATSKI DAN – BUČE: JUHA IZ BUČK, SVINJSKA PEČENKA, KROMPIR S PETERŠILJEM, GRATINIRANE BUČE, SOLATA IZ RDEČE PESE
5. RIČET S SUHIM MESOM, PALAČINKE, GROZDJE, FRUC
6. GOVEJA JUHA Z REZANCI, KUHANA JUNETINA, PIRE KROMPIR, DUŠENO ZELJE, SADNI SOK, MELONA
7. POROVA JUHA, ŠPAGETI S TUNINO OMAKO, SESTAVLJENA SOLATA, SADNI JOGURT

10. KORENČKOVA JUHA , PEČEN PIŠČANČJI FILE, KUS KUS S PAPRIKO, SOLATA IZ KUMAR IN PARADIŽNIKA
11. CVETAČNA JUHA, OCVRT OSLIČ, KROMPIR V KOSIH, ZELENA SOLATA S KORENČKOM, BRESKEV
12. JUHA Z ZDROB. ŽLIČNIKI, LAZANJA Z MESOM, ZELJNA SOLATA S ČIČERIKO, SADNI SOK
13. ŠPINAČNA JUHA, ČEVAPČIČI, KORENČKOV PIRE, PARADIŽNIKOVA IN ZELENA SOLATA, RINGLO
14. SVETOVNI DAN HRANE 16.10.: MINEŠTRA IZ STROČNIC IN ZELENJAVE, NARASTEK IZ PROSENE KAŠE IN SUHIH SLIV, LIMONADA

17. KREMNA JUHA IZ BROKOLIJA, POLNJENA PAPRIKA , PIRE KROMPIR, ZELJNA SOLATA Z LEČO
18. JUHA Z REZANCI, DUŠENA JUNETINA (SOJIN ZREZEK), KRUHOV CMOK, RDEČA PESA V SOLATI, GROZDJE
19. JOTA S SUHIM MESOM, SKUTNI ŽEPEK, NEKTARINA, SOK
20. GRAHOVA JUHA, PURANJI FILE V SMETANOVI OMAKI, KROKETI, ZELENA SOLATA Z RUKOLO
21.ZDROBOVA JUHA, RIŽOTA Z LIGNJI (OZ. Z MESOM), ZELENA SOLATA S KORUZO

24. JUHA S KROGLICAMI, ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI,PIRE KROMPIR, ZELENA SOLATA
25. ŠPARGLJEVA JUHA, MAKARONOVO MESO, ZELJNA SOLATA S FIŽOLOM, POMARANČA
26. PARADIŽNIKOVA JUHA S FRITATI, ZREZKI V GOBOVI OMAKI, DUŠEN RIŽ S PIRO, ZELENA IN ZELJNA SOLATA, ANANAS
27. JUHA IZ BRSTIČNEGA OHROVTA, BORANJA Z MESOM, KROMPIR V KOSIH, PUDING, LEDENI ČAJ
28. PAŠTA FIŽOL S KLOBASO BISKVIT S SADJEM, KOMPOT

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana, 26.09.2005 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič


JEDILNIK ZA MALICE – SEPTEMBER 2005

1. 1.RAZRED: ČOKOLADNA TORTICA, SADNI SOK; 2.- 8.RAZRED: SADNI SOK, ŽEMLJA Z MORTADELO, PARADIŽNIK
2. SADNI JOGURT, SIROVA ŠTRUČKA

5. SOK, OVSEN KRUH, TUNIN NAMAZ, NEKTARINE
6. SADNI SOK, "HOT DOG"
7. JOGURT, HRUSTLJAVI MÜSLI, JABOLKO
8. ALPSKO MLEKO, KROF
9. SOK, PISAN KRUH, ŠUNKA, PAPRIKA, SLIVE

12. SADNI SOK, PIZZA
13. SOK, ČRN KRUH, PAŠTETA, PARADIŽNIK, SLIVE
14. KAKAV, FRANCOSKI ROGLJIČ Z MARMELADO
15. SOK, KORUZNA ŽEMLJA, SUHA SALAMA, PAPRIKA
16. MLEČNI ZDROB S ČOKOLADO, BANANA

19. TEKOČI SADNI JOGURT, SIROV BUREK
20. SADNI ČAJ, POLBELI KRUH, SIRNO ZELENJAVNI NAMAZ, SLIVE
21. MLEČNA KAŠA, HRUŠKA
22. SOK, OVSEN KRUH, SIR, KORENČEK
23. ČOKOLADNO MLEKO, KRUH, MASLO, MED, JABOLKO

26. ČAJ Z LIMONO, KORUZNI KRUH, TAMAR NAMAZ, GROZDJE
27. ALPSKO MLEKO, BEL KRUH, VIKI KREMA
28. SOK, SADNA SKUTA, ALPSKO MLEČNO PECIVO
29. KUS KUS NA MLEKU Z OREHI, HRUŠKA
30. SADNI SOK, ČRN KRUH, TRDO KUHANO JAJCE, BRESKEV

JEDILNIK ZA KOSILA – SEPTEMBER 2005

1. JUHA S KROGLICAMI, ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO, ZELENA SOLATA, SADNI SOK
2. ZELENJAVNA ENOLONČNICA Z MESOM, CARSKI PRAŽENEC, JABOLČNA ČEŽANA

5. CVETAČNA JUHA, MESNO ZELENJAVNA RIŽOTA, ZELENA SOLATA S KALČKI, SOK
6. JUHA S FRITATI, STEFANI PEČENKA, PIRE KROMPIR, MEŠANA SOLATA
7. GOBOVA JUHA, SLIVOVI CMOKI, FRUC
8. POROVA JUHA, SVINJSKA PEČENKA Z OMAKO, MLINCI, ZELENA SOLATA S KORUZO, LUBENICA
9. ZDROBOVA JUHA, POLNJENA PAPRIKA, PIRE KROMPIR, ZELJE Z LEČO

12. ŠPINAČNA JUHA, MAKARONOVO MESO, ZELENA SOLATA S KORENČKOM, GROZDJE
13. JUHA IZ STROČJEGA FIŽOLA, SIROVI ŠTRUKLJI, SADNI SOK
14. KORENČKOVA JUHA, MESNI RAGU Z GRAHOM, DUŠEN RIŽ, LUBENICA
15. JUHA Z RIBANO KAŠO, RIBJI MEDALJON PO TRŽAŠKO, BLITVA S KROMPIRJEM, BRESKEV
16. OHROVTOVA JUHA, DUNAJSKI ZREZEK, GRŠKA SOLATA, SOK

19. KROMPIRJEVA JUHA S HRENOVKO, JABOLČNA PITA, KOMPOT
20. JUHA Z REZANCI, PEČEN PIŠČANEC, PRAŽEN KROMPIR, PESINA SOLATA
21. ZELJNA JUHA, PAPRIKAŠ, SVALJKI, ZELENA SOLATA, SLADOLED
22. CVETAČNA JUHA, POLPET, PIRE KROMPIR, ŠPINAČA, GROZDJE
23. ZDROBOVA JUHA, RAŽNJIČI, KROMPIR S PETERŠILJEM, SESTAVLJENA SOLATA

26. BROKOLI JUHA, PURANJI ZREZKI V OMAKI, RIZI BIZI, ZELENA SOLATA Z RUKVICO
27. POROVA JUHA, PALAČINKE S ŠUNKO IN SIROM, KROMPIRJEVA SOLATA S KUMARAMI, SADNA SKUTA
28. PARADIŽNIKOVA JUHA S KROGLICAMI, SIROVI TORTELINI V SMETANOVI OMAKI, ZELJNA SOLATA S ČIČERIKO, MELONA
29. GOLAŽ V KRUHOVI SKLEDICI, ZELENA SOLATA S KORUZO, SLADICA, LIMONADA
30. JUHA S FRITATI, STEFANI PEČENKA, PIRE KROMPIR, MEŠANA SOLATA

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana,29.8.2005 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič

 

ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV
Prehrana
Novice Obvestila