ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV
Prehrana
Novice Obvestila
 
Šolsko leto 2003/2004
Šolsko leto 2004/2005
Šolsko leto 2005/2006
Šolsko leto 2006/2007

JEDILNIK ZA MALICE – JUNIJ 2005

1. LEDENI ČAJ, OVSENI KRUH, JAJČNI NAMAZ, BRESKEV
2. KAKAV, KROF
3. SOK, POLBELI KRUH, MORTADELA, KISLE KUMARICE, JAGODE

6. SADNI SOK, PISAN KRUH, TOPLJENI SIRČEK, KORENČEK
7. SOK, PIZZA
8. SADNI JOGURT, BAVARSKO SLANO PECIVO, MARELICE
9. SOK, ŽEMLJA, SUHA SALAMA, PAPRIKA
10. PROSENA KAŠA S ČOKOLADO, BANANA

13. SOK, RŽEN KRUH, KISLA SMETANA, ČEŠNJE
14. ALPSKO MLEKO, FRANCOSKI ROGLJIČ S ČOKOLADO
15. SOK, BOMBETA, PLESKAVICA, PARADIŽNIK, ZELENA SOLATA
16. SADNI PRODRINK, MLEČNA SIROVA ŠTRUČKA, MARELICE
17. SADNI SOK, KORUZNI KRUH, POLI SALAMA, PAPRIKA

20. MLEKO, HRUSTLJAVI MÜSLI, JABOLKO
21. SOK, POLBELI KRUH, SARDELNO MASLO, SADJE
22. ALPSKO MLEKO, PRAŽENEC
23. SADNI SOK, KAJZERICA, ŠUNKA, SIR, PAPRIKA
24. SOK, PIZZA ŠTRUČKA, SLADOLED

JEDILNIK ZA KOSILA – JUNIJ 2005

1. DOMAČA GOBOVA JUHA, BISKVIT Z JAGODAMI, SADNI PRODRINK
2. CVETAČNA JUHA, PAPRIKAŠ, KRUHOV ŠTRUKELJ, ZELJNA SOLATA Z LEČO, LUBENICA
3. TEMATSKI DAN – »KUHAJMO S ŠPARGLJI«: ŠPARGLJEVA JUHA, RIŽOTA S ŠPARGLJI IN PURANOM, ZELENA SOLATA S KORUZO, MINI ROLADA

6. POROVA JUHA, TORTELINI S SMETANOVO OMAKO IN PARMEZANOM, ZELENA IN PARADIŽNIKOVA SOLATA, ČEŠNJE
7. KORUZNA MINEŠTRA Z MESOM, SLADICA, KOMPOT
8. KORENČKOVA JUHA, DUNAJSKI ZREZEK , KRUH, GRŠKA SOLATA, SADNI SOK
9. JUHA Z ZDROBOVIMI CMOČKI, BORANJA Z MESOM, PIRE KROMPIR, JAGODE
10. PARADIŽNIKOVA JUHA, STEFANI PEČENKA, ZELENJAVNI RIŽ, ZELJNA IN ZELENA SOLATA, SLADOLED

13. JUHA Z RIBANO KAŠO, PEČEN PIŠČANEC, KORENČKOV PIRE, SOLATA IZ PARADIŽNIKA IN PAPRIKE
14. JUHA IZ BRSTIČNEGA OHROVTA, OCVRT OSLIČ, KROMPIR S PETERŠILJEM, ZELJNA SOLATA S FIŽOLOM, LUBENICA
15. JUHA IZ KOLERABE, MAKARONOVO MESO, ZELENA SOLATA S KORENČKOM, NEKTARINA
16. RIČET Z MESOM, SLADICA, PINGO
17. ŠPINAČNA JUHA, GOLAŽ, SVALJKI, PESINA SOLATA, SADJE

20. CVETAČNA JUHA, ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO, SESTAVLJENA SOLATA, SOK
21. JUHA Z REZANCI, RAŽNJIČI, PEČEN MLAD KROMPIR, ZELENA SOLATA S PARADIŽNIKOM
22. KREMNA BROKOLI JUHA, ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, PIRE KROMPIR, ZELENA SOLATA S KORUZO, ČEŠNJE
23. ZDROBOVA JUHA, SVINJSKA PEČENKA Z OMAKO, DUŠEN RIŽ, KUMARIČNA IN PARADIŽNIKOVA SOLATA, SADJE
24. ZELENJAVNA ENOLONČNICA Z MESOM, SLADICA, SOK


JEDILNIK ZA MALICE – MAJ 2005

3.SADNI SOK, PISAN KRUH, SIRNO ZELENJAVNI NAMAZ, PICCOLO
4. ČAJ Z LIMONO, »HOT – DOG«, HRUŠKA
5. MLEČNI KUS KUS S ČOKOLADO, JABOLKO
6. KAKAV, KROF

9. YOVI, MAKOVKA
10. LEDENI ČAJ,KORUZNI KRUH, TUNIN NAMAZ, JAGODE
11. SOK, RŽENI KRUH, SIR, KORENČEK, SADJE
12. BELA KAVA, POLBELI KRUH, MARMELADA, MASLO
13. SADNI SOK, SOJINA ŠTRUČKA, POLI SALAMA, KISLE KUMARE

16. ČAJ Z LIMONO, ČRN KRUH, TRDO KUHANO JAJCE, BRESKEV
17. EJGA DESERT, ŠTRUČKA S SEZAMOM
18. SOK, OVSEN KRUH, SMETANOV NAMAZ S ŠUNKO, JABOLKO
19. ČOKOLEŠNIK Z MLEKOM, BANANA
20. KAKAV, FRANCOSKI ROGLJIČ

23. NAVADNI PRODRINK, SIROV BUREK
24. ČAJ Z LIMONO, POLBELI KRUH, PAŠTETA, PARADIŽNIK
25. ALPSKO MLEKO, BELI KRUH, VIKI KREMA
26. SOK, RŽENO PECIVO, ŠUNKA, PAPRIKA, SADJE
27. MLEČNI RIŽ S ČOKOLADO, JABOLKO

30. SOK, SADNE SKUTA, KORUZNA ŽEMLJICA
31. SADNI SOK, KAJZERICA, VEGI BURGER, PARADIŽNIK, SOLATA

JEDILNIK ZA KOSILA – MAJ 2005

3. CVETAČNA JUHA, POLPETI, PIRE KROMPIR, BUČKE V OMAKI, JAGODE
4. TELEČJA OBARA, SKUTNI ŽEPKI, KOMPOT
5. KORENČKOVA JUHA, OSLIČ PO TRŽAŠKO, BLITVA S KROMPIRJEM, SLADOLED
6. JUHA Z ZDROBOVIMI ŽLIČNIKI, OCVRT PIŠČANEC, KRUH, GRŠKA SOLATA, MELONA

9. KREMNA JUHA IZ BROKOLIJA, MESNO ZELENJAVNA RIŽOTA, ZELENA SOLATA S KALČKI, ANANAS
10. JUHA Z REZANCI, DUŠENA GOVEDINA, KRUHOV CMOK, SOLATA IZ RDEČE PESE, SADNI SOK
11. RIČET Z MESOM, PALAČINKE Z MARMELADO, FRUC
12. PARADIŽNIKOVA JUHA S KROGLICAMI, SIROVI TORTELINI V SMETANOVI OMAKI, SOLATA IZ KUMAR IN PARADIŽNIKA, GROZDJE
13. KREMNA JUHA IZ RUMENIH BUČ, SVALJKI Z MESNO OMAKO, MLADO ZELJE S FIŽOLOM

16. ZDROBOVA JUHA, PIŠČANČJI FILE Z OMAKO, RIZI BIZI, ZELJNA SOLATA Z LEČO
17. ŠPARGLJEVA JUHA, ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO, ZELENA SOLATA S KORENČKOM, LUBENICA
18. ZELENJAVNA ENOLONČNICA, SKUTNI ŠTRUKLJI, SADNI SOK
19. JUHA IZ BRSTIČNEGA OHROVTA, ČEVAPČIČI, KORENČKOV PIRE, ZELENA SOLATA S KORUZO
20. JUHA Z RIBANO KAŠO, OCVRTE PALAČINKE S ŠUNKO IN SIROM, ZELJNA SOLATA S KROMPIRJEM, SADJE

23. KROMPIRJEV GOLAŽ, MARELIČNI CMOKI, SADJE
24. POROVA JUHA, KITKE S TUNINO OMAKO, ZELENA SOLATA Z RUKVICO, PUDING
25. GOVEJA JUHA Z REZANCI, KUHANA GOVEDINA, OHROVT S KROMPIRJEM, SADJE
26. KORENČKOVA JUHA, OCVRT OSLIČ, KROMPIRJEVA SOLATA, SLADOLED
27. ŠPINAČNA JUHA, PURANJI ZREZKI V NARAVNI OMAKI, KUS KUS, ZELENA SOLATA

30. GRAHOVA JUHA, ZREZEK PO VRTNARSKO, PIRE KROMPIR, SOLATA IZ PAPRIKE IN PARADIŽNIKA, MARELICE
31. KUMARIČNA JUHA, MAKARONOVO MESO, ZELENA SOLATA S KALČKI, ČEŠNJE


JEDILNIK ZA MALICE - APRIL 2005

1. ALPSKO MLEKO, BEL KRUH, MASLO IN MED, JABOLKO

4. SOK, ZAVITA ŠTRUČKA, KIVI
5. MLEČNI ZDROB S ČOKOLADO, SUHO SADJE
6. SADNI ČAJ, POLBEL KRUH, SARDELNO MASLO, HRUŠKA
7. VROČA ČOKOLADA, PISAN KRUH, TOPLJENI SIR, KORENČEK
8. ALPSKO MLEKO, MARMORNI KOLAČ

11. HRUSTLJAVI MÜSLI Z MLEKOM, BANANA
12. ČAJ Z LIMONO, OVSEN KRUH, JAJČNI NAMAZ, POMARANČA
13. SADNI SOK, PRIMORSKA ŽEMLJA, MORTADELA, PAPRIKA
14. ALPSKO MLEKO, SLADICA, JABOLKO
15. DAN ŠOLE

18. SADNI ČAJ, POLBEL KRUH, TAMAR SMETANOV NAMAZ, HRUŠKA
19. MLEKO, PRAŽENEC
20. ČAJ Z LIMONO, MAKOVKA, SUHA SALAMA, PARADIŽNIK
21. SADNI SOK, PIZZA
22. »KAKO SI« JOGURT, SIROVA ŠTRUČKA

25. PROSENA KAŠA NA MLEKU, SADNI LONČEK
26. SOK, KAJZERICA, SOJIN POLPET, AJVAR, SOLATA

JEDILNIK ZA KOSILA - APRIL 2005

1. JUHA Z ZVEZDICAMI, BORANJA Z MESOM, PIRE KROMPIR, ČOKOLADNE NAPOLITANKE, SADNI SOK

4. CVETAČNA JUHA, LAZANJA Z MESOM, ZELENA SOLATA IN RDEČ RADIČ, SADNA PLOŠČICA
5. KORENČKOVA JUHA, PURANJA NABODALA, PEČEN KROMPIR, PESA V SOLATI
6. PAŠTA FIŽOL, ROZINČKI, KOMPOT
7. JUHA Z REZANCI, POLPETI, CVETAČA, POR, JOGURTOVA OMAKA, KROMPIR S PETERŠILJEM, ZELENA S KORUZO, POMARANČA
8. GRAHOVA JUHA, VRTNARSKO MESO, KRUHOV ŠTRUKELJ, ENDIVIJA Z ZELJEM, ANANAS

11. ZDROBOVA JUHA, ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO, MEHKA SOLATA S KALČKI
12. JUHA IZ BRSTIČNEGA OHROVTA, PEČEN PIŠČANČJI FILE V SMETANOVI OMAKI, KROKETI, ZELENJAVNI TRIS, SADNI SOK
13. DOMAČA GOBOVA JUHA, SKUTNI CMOK, JABOLČNA ČEŽANA
14. JUHA Z ŽLIČNIKI, RIŽOTA Z LIGNJI ALI MESOM, ZELENA SOLATA
15. DAN ŠOLE

18. POROVA JUHA, ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, PIRE KROMPIR, ZELJE Z LEČO
19. ZDROBOVA JUHA, SVINJSKA PEČENKA Z OMAKO, MLINCI, ZELENA SOLATA S KORENČKOM, MELONA
20. ŠPINAČNA JUHA, MAKARONOVO MESO, ZELENA SOLATA Z RUKVICO, SLADOLED
21. JUHA Z RIBANO KAŠO, OCVRT OSLIČ, KROMPIR S PETERŠILJEM, RDEČ RADIČ S FIŽOLOM
22. KORUZNA MINEŠTRA, PISAN KOLAČ, SADNI SOK

25. PARADIŽNIKOVA JUHA S KROGLICAMI, DUNAJSKI ZREZEK, PRAŽEN KROMPIR, STROČJI FIŽOL V SOLATI
26. JUHA Z ZDROBOVIMI ŽLIČNIKI, GOLAŽ, POLENTA, MEHKA SOLATA, POMARANČA

VESELE PRVOMAJSKE PRAZNIKE!


JEDILNIK ZA MALICE - MAREC 2005

7. SOK, PISAN KRUH, PAŠTETA, JABOLKO
8. SADNI ČAJ, ANGLEŠKI SENDVIČ S TUNINO
9. ALPSKO MLEKO, FRANCOSKI ROGLJIČ S ČOKOLADO
10. KAKAV, OVSEN KRUH, MESNO ZELENJAVNI NAMAZ, HRUŠKA
11. SADNA SOLATA, MLEČNI ROGLJIČ

14. BELA KAVA, POLBELI KRUH, VIKI KREMA, JABOLKO
15. ČAJ Z LIMONO, ŽEMLJA, POLI SALAMA, KISLE KUMARE
16. KAKAV, BUHTELJ
17. SADNI SOK, PISAN KRUH, KISLA SMETANA
18. MLEKO, CORN FLAKES, BANANA

21. SADNI ČAJ, KORUZNI KRUH, SIR, KORENČEK
22. MLEČNI KUS KUS Z OREHI, JABOLKO
23. EJGA DESERT, MAKOVA ŠTRUČKA, HRUŠKA
24. ČAJ Z LIMONO, »HOT DOG«, KIVI
25. VROČA ČOKOLADA, PLETENICA S TRDO KUHANIM JAJCEM

28. VELIKONOČNI PONEDELJEK
29. NAVADEN TEKOČI JOGURT, PIZZA BUREK
30. ČAJ Z LIMONO, BOMBETA, PLESKAVICA, AJVAR, KISLA KUMARICA
31. SOK, SKUTELA, AJDOVA BOMBETA Z OREHI (PEČJ.)
1.4. ALPSKO MLEKO, BEL KRUH, MASLO, MED, JABOLKO

JEDILNIK ZA KOSILA - MAREC 2005

7. JUHA IZ BRSTIČNEGA OHROVTA, OCVRT PIŠČANEC ( SOJIN ZREZEK), FRANCOSKA SOLATA, KRUH, SADNI SOK
8. GOBOVA JUHA, SIROVI TORTELINI S SMETANOVO OMAKO, KITAJSKO ZELJE Z LEČO, POMARANČA
9. PEČENICA ( VEGI PEČENICA), KROMPIR V KOSIH, KISLO ZELJE, PUDING S SMETANO, LEDENI ČAJ
10. KROMPIRJEVA JUHA S HRENOVKO ( S SEITANOM), FLANCAT, KOMPOT
11. JUHA Z REZANCI, STEFANI PEČENKA ( VEGI STEFANI PEČENKA), RIŽ, GRAH V OMAKI, ZELENA SOLATA S KORUZO

14. JUHA Z ZDROBOVIMI ŽLIČNIKI, PEČEN PIŠČANEC ( ZELENJAVNI ZREZEK), PRAŽEN KROMPIR, ZELENJAVNI TRIS, FRUC
15. JOTA S KISLO REPO, SKUTNI ŠTRUKELJ, SADNI SOK
16. POROVA JUHA, METULJČKI S TUNINO OMAKO ( S SOJINO OMAKO), ZELENA SOLATA IN RDEČ RADIČ, KIVI
17. ŠPARGLJEVA JUHA, DUŠENA GOVEDINA ( SEITAN ZREZEK), KRUHOV CMOK, PESINA SOLATA, POMARANČA
18. CVETAČNA JUHA, POLPET ( SOJIN POLPET), PIRE KROMPIR, ŠPINAČA, SADNI JOGURT

21. SEGEDIN GOLAŽ ( SEGEDIN S TOFUJEM), KROMPIR S PETERŠILJEM, PRODRINK, ANANAS
22. RIČET S SUHIM MESOM ( S SOJINIMI KOCKAMI), SKUTNO JABOLČNI ZAVITEK, SOK
23. ZDROBOVA JUHA, SVALJKI Z MESNO OMAKO ( Z LEČO IN GOBAMI), KITAJSKO ZELJE S ČIČERIKO
24. ŠPINAČNA JUHA, PIŠČANČJI PAPRIKAŠ ( GOLAŽ S ČIČERIKO), KODRASTI REZANCI, ZELENA SOLATA S KALČKI
25. JUHA Z RIBANO KAŠO, OCVRT OSLIČ ( TOFU), KROMPIRJEVA SOLATA, MANDORA

28. VELIKONOČNI PONEDELJEK
29. JUHA IZ BROKOLIJA, MAKARONOVO MESO ( S SOJINIMI KOSMIČI), ZELENA SOLATA S KORENČKOM, MELONA
30. ZELENJAVNA ENOLONČNICA Z MESOM ( S SEITANOM), ČOKOLADNI BISKVIT S SMETANO, KOMPOT
31. KORENČKOVA JUHA, PURANJI ( SOJIN) ZREZEK V GOBOVI OMAKI, DUŠEN RIŽ, PESINA SOLATA, KIVI
1.4. JUHA Z ZVEZDICAMI, BORANJA Z MESOM ( S TOFUJEM), PIRE KROMPIR, ČOKOLADNE NAPOLITANKE, SADNI SOK


JEDILNIK ZA MALICE - FEBRUAR 2005

1. SADNI JOGURT, MAKOVKA, HRUŠKA
2. ČAJ Z LIMONO, KAJZERICA, PIŠČANČJA ŠUNKA, SIR, KORENČEK
3. TOPLO MLEKO, POLBEL KRUH, MARMELADA, MASLO, JABOLKO
4. SADNI ČAJ, PISAN KRUH, JAJČNI NAMAZ, KLEMENTINA

7. KAKAV, KROF
8. KULTURNI PRAZNIK + PUST
9. SADNI ČAJ, BOMBETA, VEGI BURGER
10. PROSENA KAŠA NA MLEKU, JABOLKO
11. ČAJ Z LIMONO, OVSEN KRUH, ŠUNKA, KISLA KUMARA

14. TOPLO MLEKO, ČOKOLADNA SPIRALA, JABOLKO
15. SADNI ČAJ, HRENOVKA V TESTU
16. TOPLO MLEKO, HRUSTLJAVI MÜSLI, BANANA
17. ČAJ Z LIMONO, RŽEN KRUH, TUNIN NAMAZ, KIVI
18. SOK, SADNA SKUTA, POLNOZRNATA ŠTRUČKA

21. MLEČNI ZDROB S ČOKOLADO, JABOLKO
22. SADNI ČAJ, ŽEMLJA, SUHA SALAMA, PAPRIKA
23. MLEKO, PRAŽENEC
24. ČAJ Z LIMONO, KAJZERICA, SOJIN POLPET, KLEMENTINA
25. "KAKO SI" JOGURT, SIROVA ŠTRUČKA

JEDILNIK ZA KOSILA - FEBRUAR 2005

1. ENOLONČNICA S KITAJSKIM ZELJEM, SKUTINA REZINA, BRESKOV KOMPOT
2. GRAHOVA JUHA, PURANJI FILE PO VRTNARSKO, KUS KUS S PAPRIKO, ZELENA SOLATA IN RDEČ RADIČ, ANANAS
3. POROVA JUHA, GOLAŽ, SVALJKI, ZELJE S FIŽOLOM
4. KORENČKOVA JUHA, SVINJSKA PEČENKA , KISLA REPA, MATEVŽ, SADNI SOK

7. CVETAČNA JUHA, DUNAJSKI ZREZEK, RIŽEVA SOLATA, POMARANČA
8. KULTURNI PRAZNIK + PUST
9. DOMAČA GOBOVA JUHA, MARELIČNI CMOKI, PRODRINK
10. ZDROBOVA JUHA, ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO , KITAJSKO ZELJE Z LEČO
11. JUHA Z REZANCI, ČEVAPČIČI, POPEČEN KROMPIR, RADIČ ŠTRUCAR S KORUZO, KIVI

14. JUHA IZ BRSTIČNEGA OHROVTA, PEČEN PIŠČANČJI FILE Z OMAKO, RIZI BIZI, ZELENA SOLATA S KORENČKOM
15. KROMPIRJEV GOLAŽ, PALAČINKE Z VIKI KREMO, KLEMENTINA, SOK
16. FIŽOLOVA JUHA S KROGLICAMI, OCVRT OSLIČ, KROMPIR S PETERŠILJEM, PESINA SOLATA, SADNI SOK
17. ŠPARGLJEVA JUHA, GOBE V SMETANOVI OMAKI, POLENTA, ZELJNA SOLATA S ČIČERIKO, VANILIJEV PUDING
18. JUHA Z RIBANO KAŠO, MESNO ZELENJAVNA RIŽOTA, ENDIVIJA S KALČKI, MELONA

21. ZDROBOVA JUHA, MENI RAGU Z GRAHOM, DUŠEN RIŽ, ZELJNA IN ZELENA SOLATA
22. PAŠTA FIŽOL S SUHIM MESOM, ČOKOLADNA POTICA, HRUŠKA, SOK
23. GOVEJA JUHA Z REZANCI, KUHANA JUNETINA, PIRE KROMPIR, DUŠENO SLADKO ZELJE, POMARANČA
24. ŠPINAČNA JUHA, MAKARONOVO MESO, RDEČ RADIČ IN ZELENA SOLATA
25. PARADIŽNIKOVA JUHA S FRITATI, KANELONI S ŠUNKO IN SIROM, ZELJNA SOLATA S KROMPIRJEM, ANANAS

JEDILNIK ZA POP. MALICE - FEBRUAR 2005

1. SADJE, KRUH, TAMAR
2. SADNI SOK, FRANCOSKI ROGLJIČ
3. SADJE, KRUH, PAŠTETA
4. MLEČNI ZDROB, KRUH

7. SOK, KRUH, KISLA SMETANA
8. KULTURNI PRAZNIK + PUST
9. MLEKO, KRUH, VIKI KREMA
10. SADJE, KRUH, ŠUNKA
11. MLEKO, CORN FLAKES

14. SADNI SOK, KRUH, SIR
15. SADNI JOGURT, KIFELJČEK
16. SADJE, KRUH, MED IN MASLO
17. MLEKO, SIROVA ŠTRUČKA
18. SADJE, KEKSI

21. SADJE, KRUH, TRDO KUHANO JAJCE
22. MLEKO, ČOKOLEŠNIK
23. LEDENI ČAJ, KRUH, POLI SALAMA
24. MLEKO, KROF
25. SADNI SOK, KRUH, TOPLJENI SIRČEK


JEDILNIK ZA MALICE - JANUAR 2005

3. ALPSKO MLEKO, BEL KRUH, MASLO, MED, JABOLKO
4. JOGURT "KAKO SI", MAKOVA ŠTRUČKA
5. SADNI SOK, RŽENI KRUH, SIR, KORENČEK
6. ČAJ Z LIMONO, KAJZERICA, PLESKAVICA, AJVAR, SOLATA
7. VROČA ČOKOLADA, PISAN KRUH, MESNO ZELENJAVNI NAMAZ, KLEMENTINA

10. SADNI ČAJ, KORUZNA ŽEMLJA, POLI SALAMA, PAPRIKA
11. MLEČNI RIŽ S ČOKOLADO, BANANA
12. ČAJ Z LIMONO, OVSEN KRUH, TUNIN NAMAZ, KIVI
13. BELA KAVA, FRANCOSKI ROGLJIČ
14. EJGA DESERT, SEZAM BOMBETA, HRUŠKA

17. KAKAV, BELI KRUH, MARMELADA S KISLO SMETANO, JABOLKO
18. TEKOČI JOGURT, SIROV BUREK
19. ČAJ, ČRNI KRUH, PAŠTETA, MANDARINA
20. ALPSKO MLEKO, NAVIHANČEK, BANANA
21. SADNI SOK, KAJZERICA, MORTADELA, KISLE KUMARICE

24. SADNI ČAJ, KORUZNI KRUH, TOPLJENI SIRČEK, KLEMENTINA
25. KUS KUS NA MLEKU Z OREHI, HRUŠKA
26. ČAJ Z LIMONO, ČRNA ŽEMLJA, ŠUNKA, KISLO ZELJE
27. YOYO, MLEČNI ROGLJIČ
28. ALPSKO MLEKO, BEL KRUH, VIKI KREMA, JABOLKO

31. ČAJ Z LIMONO, PIZZA

JEDILNIK ZA KOSILA - JANUAR 2005

3. JUHA Z ZDROBOVIMI ŽLIČNIKI, ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO, ZELENA SOLATA
4. ZELENJAVNA JUHA, SKUTNI ŠTRUKLJI, GROZDJE
5. ZDROBOVA JUHA, PURANJI ZREZKI V SMETANOVI OMAKI, KROKETI, RADIČ ŠTRUCAR S KORUZO, KIVI
6. JUHA IZ BRSTIČNEGA OHROVTA, RIŽOTA Z LIGNJI ALI MESOM, PESINA SOLATA, MELONA
7. SEGEDIN GOLAŽ , KROMPIR S PETERŠILJEM, NAPOLITANKE, SADNI SOK

10. KORENČKOVA JUHA, PIŠČANČJI PAPRIKAŠ, ŠIROKI REZANCI, ZELENA SOLATA IN RDEČ RADIČ
11. PAŠTA FIŽOL S KLOBASO, PREKMURSKA GIBANICA, SADNI SOK
12. POROVA JUHA, SOJIN POLPET, PIRE KROMPIR, ŠPINAČA, PRODRINK
13. CVETAČNA JUHA, SVALJKI Z MESNO OMAKO , KITAJSKO ZELJE S KORUZO, ANANAS
14. JUHA Z RIBANO KAŠO, OCVRT OSLIČ, KROMPIRJEVA SOLATA, FRUC

17. ŠPINAČNA JUHA, PEČEN PIŠČANEC, PRAŽEN KROMPIR, ZABELJENA CVETAČA, ZELENA SOLATA S KORENČKOM
18. BUČKINA JUHA, MAKARONOVO MESO, ZELJNA SOLATA S ČIČERIKO, GROZDJE
19. JOTA S SUHIM MESOM, KOKOSOV ŠTRUKELJ, KOMPOT
20. GRAHOVA JUHA, ČUFTI, PIRE KROMPIR, ZELENA SOLATA S KORUZO
21. JUHA Z REZANCI, DUŠENA GOVEDINA, KRUHOVI CMOKI, PESINA SOLATA, MELONA

24. ŠPARGLJEVA JUHA, ZREZKI V GOBOVI OMAKI, DUŠEN RIŽ, ZELENA IN ZELJNA SOLATA
25. ZDROBOVA JUHA, PEČENICA, BELI ŽGANCI, KISLA REPA, SADNI SOK
26. RIČET Z MESOM, SADNI BISKVIT, POMARANČA, SOK
27. KORENČKOVA JUHA, SIROVI TORTELINI V SMETANOVI OMAKI,RDEČ RADIČ IN ZELENA SOLATA, KIVI
28. PARADIŽNIKOVA JUHA S KROGLICAMI, OCVRT OSLIČ, FRANCOSKA SOLATA, KRUH, LEDENI ČAJ

31. JUHA S FRITATI, STEFANI PEČENKA Z OMAKO, PIRE KROMPIR, RADIČ ŠTRUCAR Z LEČO, JABOLKO

JEDILNIK ZA POPOLDANSKE MALICE - JANUAR 2005

3. SADNI SOK, KRUH, SUHA SALAMA
4. MLEKO, HRUSTLJAVI MUSLI
5. SADJE, KRUH, PAŠTETA
6. MLEKO, NAVIHANČEK
7. SADJE, SIROVA ŠTRUČKA

10. MLEKO, KEKSI
11. SADJE, KRUH, TOPLJEN SIRČEK
12. SADNI JOGURT, ROGLJIČEK
13. SOK, KRUH, KISLA SMETANA
14. SADJE, KRUH, VIKI KREMA

17. SADJE, MLEČNI ZDROB
18. LEDENI ČAJ, KRUH, ŠUNKA
19. MLEKO, KROF
20. SADJE, KRUH, SIR
21. SADJE, KRUH, TAMAR NAMAZ

24. SADNI SOK, KRUH, MASLO, MARMELADA
25. SADNI JOGURT, KRUH
26. SADJE, KRUH, TRDO KUHANO JAJCE
27. SOK, KRUH, MILERAM
28. MLEKO, CHOCO POPS

31. SADNI SOK, KRUH, SALAMA


JEDILNIK ZA MALICE - DECEMBER 2004

1. SADNI ČAJ, PISAN KRUH, KISLA SMETANA, HRUŠKA
2. ČOKOLADNO MLEKO, BUHTELJ
3. FRUC, KAJZERICA, SOJIN POLPET, JABOLKO

6. ALPSKO MLEKO, PARKELJ, KLEMENTINA
7. ČAJ Z LIMONO, AJDOV KRUH, SIRNO ZELENJAVNI NAMAZ, SUHE MARELICE
8. SOK, SADNA SKUTA, MAKOVKA
9. SADNI ČAJ, "HOT-DOG"
10. KAKAV,BEL KRUH, MASLO, MARMELADA, HRUŠKA

13. MLEKO, HRUSTLJAVI MUSLI, BANANA
14. ČAJ Z LIMONO, POLBEL KRUH, TAMAR NAMAZ, JABOLKO
15. SOK, VEGI SENDVIČ
16. ALPSKO MLEKO, ČOKOLADNA SPIRALA
17. SADNI SOK, OVSEN KRUH, SUHA SALAMA, PAPRIKA, MANDARINA

20. MLEČNI ZDROB S ČOKOLADO, HRUŠKA
21. ČAJ Z LIMONO , RŽEN KRUH, LJUBLJANSKA SALAMA, KISLE KUMARE
22. SADNI JOGURT, SIROVA ŠTRUČKA, JABOLKO
23. MLEKO, BEL KRUH, VIKI KREMA
24. SADNI ČAJ, ANGLEŠKI SENDVIČ S TUNINO, KLEMENTINA

JEDILNIK ZA KOSILA - DECEMBER 2004

1. ŠPARGLJEVA JUHA, OCVRT PIŠČANEC, KROMPIR S PETERŠILJEM, ZELJNA SOLATA S FIŽOLOM, SADNI SOK
2. CVETAČNA JUHA, MESNO ZELENJAVNA RIŽOTA, PESINA SOLATA, KAKI
3. GOVEJA JUHA Z REZANCI, KUHANA JUNETINA, PIRE KROMPIR, DUŠENO KISLO ZELJE


6. ŠPINAČNA JUHA, GOLAŽ, POLENTA, RDEČ RADIČ IN RADIČ ŠTRUCAR
7. SARMA, KROMPIR V KOSIH, FRUTABELA, SADNI SOK
8. JUHA Z RIBANO KAŠO, SVINJSKA PEČENKA Z OMAKO, MLINCI, ZELENA SOLATA S KORUZO, KIVI
9. RIČET Z MESOM, SIROVI ŽEPKI, MANDARINA, SOK
10. KORENČKOVA JUHA, RIBJI MEDALJON PO TRŽAŠKO, BLITVA S KROMPIRJEM, ANANAS

13. ZDROBOVA JUHA, MAKARONOVO MESO, PESINA IN ZELENA SOLATA
14. GRAHOVA JUHA, PALAČINKE S ŠUNKO IN SIROM, ZELJNA SOLATA S KROMPIRJEM, SADNI SOK
15. DOMAČA GOBOVA JUHA, SKUTNO JABOLČNI ZAVITEK, BRESKOV KOMPOT
16. JUHA IZ BRSTIČNEGA OHROVTA, PIŠČANČJI FILE V OMAKI, RIZI BIZI, RDEČ RADIČ S FIŽOLOM IN KORUZO, KAKI
17. JUHA Z ZDROBOVIMI ŽLIČNIKI, PEČEN KOTLET,PIRE KROMPIR Z LEČO, DUŠENO KISLO ZELJE


20. POROVA JUHA, RAŽNJIČI, POPEČEN KROMPIR, KITAJSKO ZELJE Z LEČO
21. BUČKINA JUHA, LAZANJA Z MESOM, ZELENA SOLATA IN RADIČ ŠTRUCAR, POMARANČA
22. CVETAČNA JUHA, MESNI RAGU Z GRAHOM, DUŠEN RIŽ, ZELENA SOLATA S KORUZO
23. JUHA Z REZANCI, DUNAJSKI ZREZEK, KROMPIR S PETERŠILJEM, ZELENJAVNI TRIS, HRUŠKA
24. JOTA S SUHIM MESOM, ČOKOLADNA POTICA, SADNI SOK

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO NOVO LETO!

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana,25.11. 2004 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič


JEDILNIK ZA MALICE - NOVEMBER 2004

8. SOK, KORUZNI KRUH, TOPLJEN SIRČEK, JABOLKO
9. ALPSKO MLEKO, CARSKI PRAŽENEC
10. SADNI ČAJ, ČRNA ŽEMLJA, POLI SALAMA, PAPRIKA, RINGLO
11. JOVI, SIROVA ŠTRUČKA
12. ČAJ Z LIMONO, OVSEN KRUH, SARDELNO MASLO, MANDARINA

15. PROSENA KAŠA NA MLEKU, BANANA
16. SADNI SOK, PIZZA
17. PRONUTRI - SADNI JOGURT (PM), KORNSPITZ ŠTRUČKA, HRUŠKA
18. ČAJ Z LIMONO, PRIMORSKA ŽEMLJA, MORTADELA, KISLA KUMARICA
19. VROČA ČOKOLADA, FRANCOSKI ROGLJIČ

22. SOK, OVSEN KRUH, PAŠTETA, MANDARINA
23. BELA KAVA, AJDOV KRUH, SIR, KORENČEK
24. SADNI ČAJ, ČRN KRUH, JAJČNI NAMAZ, HRUŠKA
25. ALPSKO MLEKO, PEHTRANOVA POTICA
26. ČAJ, SIROV BUREK, JABOLKO

29. ČAJ Z LIMONO, KORUZNA ŽEMLJA, ŠUNKA IN SIR, PAPRIKA
30. EJGA DESERT, MLEČNI ROGLJIČ

JEDILNIK ZA KOSILA - NOVEMBER 2004

8. JUHA Z ZDROBOVIMI ŽLIČNIKI, PEČEN PIŠČANEC, KROMPIR S PETERŠILJEM, ZELENJAVNI TRIS, SADNI SOK
9. KORENČKOVA JUHA, SIROVI RAVIOLI V SMETANOVI OMAKI, RDEČ RADIČ IN ZELENA SOLATA, ANANAS
10. JOTA Z MESOM, MARMELADNI ROGLJIČ, KOMPOT
11. POROVA JUHA, ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, PIRE KROMPIR, ZELENA SOLATA S KORUZO, GROZDJE
12. ŠPINAČNA JUHA, ZREZKI V SMETANOVI OMAKI, DUŠEN RIŽ, SESTAVLJENA SOLATA

15. SEGEDIN GOLAŽ, KROMPIR V KOSIH, ČOKOLADNI PUDING S SMETANO, SADNI SOK
16. GRAHOVA JUHA, LAZANJA Z MESOM, ZELENA SOLATA S PARADIŽNIKOM, RINGLO
17. ZDROBOVA JUHA, OCVRT OSLIČ, KROMPIRJEVA SOLATA, KINDER PINGUIN, SOK
18. KORUZNA MINEŠTRA, SIROVI ŠTRUKLJI, KOMPOT
19. JUHA Z REZANCI, STEFANI PEČENKA, ZELENJAVNI RIŽ, PESINA SOLATA, POMARANČA

22. JUHA Z RIBANO KAŠO, SVALJKI Z MESNO OMAKO, KITAJSKO ZELJE S KORUZO
23. KROMPIRJEVA JUHA S HRENOVKO, JABOLČNA PITA, SADNI SOK
24. OHROVTOVA JUHA, PIŠČANČJI FILE V OMAKI, KORENČKOV PIRE, ZELENA SOLATA S KALČKI
25. CVETAČNA JUHA, ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO, RADIČ ŠTRUCAR S FIŽOLOM, GROZDJE
26. PARADIŽNIKOVA JUHA S FRITATI, PEČENICA, MATEVŽ, KISLA REPA, KINER MAXI KING

29. TELEČJA OBARA Z AJDOVIMI ŽGANCI, MARELIČNA REZINA (BL.), KOMPOT
30. POROVA JUHA, PIŠČANČJI PAPRIKAŠ, ŠIROKI REZANCI, ZELENA SOLATA S KORUZO, MANDARINA

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana,25.11. 2004 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič


JEDILNIK ZA MALICE - OKTOBER 2004

1. ALPSKO MLEKO, OREHOV ŠTRUKELJ

4. ČAJ Z LIMONO, BOMBETA, OCVRTA RIBA, MAJONEZA, SOLATA
5. EJGA DESERT, MAKOVKA
6. KAKAV, BEL KRUH, MED, MASLO, HRUŠKA
7. SADNI SOK, KAJZERICA S SEMENI, POLI SALAMA, PAPRIKA
8. MLEKO, CHOCO POPS, BANANA

11. SOK, KAJZERICA, PLESKAVICA, AJVAR, SOLATA
12. MLEČNI RIŽ S ČOKOLADO, HRUŠKA
13. ČAJ Z LIMONO, ČRN KRUH, TOPLJEN SIR, GROZDJE
14. SADNI ČAJ, BEL KRUH, LIPTOVSKI NAMAZ, SLIVE
15. VROČA ČOKOLADA, BUHTELJ

18. ČAJ Z LIMONO, PISAN KRUH, MILERAM, JABOLKO
19. VANILIJEV JOGURT, ŠTRUČKA S SEZAMOM
20. SADNI SOK, RŽEN KRUH, SIRNO ZELENJAVNI NAMAZ, HRUŠKA
21. SADNI ČAJ, BUČNO PECIVO, ŠUNKA, PARADIŽNIK
22. KAKAV, ČOKOLADNA SPIRALA

25. KUS KUS NA MLEKU Z OREHI, BANANA
26. SADNI SOK, "HOT - DOG"
27. ČAJ Z LIMONO, MARTINOV KRUH, TRDO KUHANO JAJCE, HRUŠKA
28. SOK, MLEČNI DESERT, ROGLJIČ
29. ALPSKO MLEKO, KRUH, VIKI KREMA

JEDILNIK ZA KOSILA - OKTOBER 2004

1. JUHA Z RIBANO KAŠO, DUŠENA JUNETINA, KRUHOVI CMOKI, ZELENA SOLATA Z RUKOLO, BRESKEV

4. ŠPARGLJEVA JUHA, MAKARONOVO MESO, ZELENA SOLATA S PARADIŽNIKOM, GROZDJE
5. ZDROBOVA JUHA, POLNJENA PAPRIKA, PIRE KROMPIR, NEKTARINA
6. JUHA S FRITATI, PEČEN PURANJI FILE Z OMAKO, ZELENJAVNI RIŽ, ZELENA SOLATA S KORUZO
7. POROVA JUHA, PIŠČANČJI PAPRIKAŠ, KODRASTI REZANCI, SOLATA IZ PAPRIKE IN PARADIŽNIKA, SADJE
8. BUČKINA JUHA, PALAČINKE S ŠUNKO IN SIROM, ZELJNA SOLATA S KROMPIRJEM, SADNI SOK

11. GOLAŽ V KRUHOVI SKLEDICI, ZELENA SOLATA S KORUZO, PISANE REZINE, FRUC
12. GOVEJA JUHA Z REZANCI, KUHANA JUNETINA, PIRE KROMPIR, DUŠENO ZELJE, PRODRINK
13. ZELENJAVNA ENOLONČNICA Z MESOM, SLIVOVI CMOKI, KOMPOT
14. JUHA Z ZDROB. ŽLIČNIKI, RIŽOTA Z MORSKIMI SADEŽI (ALI Z MESOM), ZELENA IN PARADIŽNIKOVA SOLATA
15. KORENČKOVA JUHA, OCVRT OSLIČ, FRANCOSKA SOLATA, MELONA

18. ŠPINAČNA JUHA, MESNI RAGU Z GRAHOM, DUŠEN RIŽ, SESTAVLJENA SOLATA
19. JUHA Z REZANCI, HRENOVKA, PIRE KROMPIR, KUMARICE V OMAKI, SLIVE, SOK
20. RIČET S SUHIM MESOM, ČOKOLADNI ŠTRUKELJ, SADNI SOK
21. OHROVTOVA JUHA, ŠPAGETI S TUNINO OMAKO, ZELENA SOLATA S KALČKI, GROZDJE
22.CVETAČNA JUHA, ZREZKI V GOBOVI OMAKI, KROMPIR V KOSIH, ZELJNA SOLATA Z LEČO

25. POROVA JUHA, SVINJSKA PEČENKA Z OMAKO, RIZI BIZI, ZELENA SOLATA S KORUZO
26. GOBOVA JUHA, POLPET, PIRE KROMPIR, ŠPINAČA, SADJE
27. JUHA Z RIBANO KAŠO, ZELENJAVNI ZREZKI, PIRE KROMPIR, PESINA SOLATA
28. PAŠTA FIŽOL S KLOBASO, PALAČINKE, KOMPOT
29. PARADIŽNIKOVA JUHA, PURANJA NABODALA, POPEČEN KROMPIR, ZELJNA SOLATA S ČIČERIKO, GROZDJE


JEDILNIK ZA MALICE - SEPTEMBER 2004

1. 1.R. JEŽEK, SADNI SOK; 2.-8.R. SADNI SOK, ŽEMLJA S ŠUNKO IN SIROM, PAPRIKA
2. SOK, OVSEN KRUH, PAŠTETA, PARADIŽNIK, NEKTARINA
3. ALPSKO MLEKO, FRANCOSKI ROGLJIČ Z MARMELADO

6. KAKAV, PISAN KRUH, TAMAR NAMAZ, SLIVE
7. POMARANČNI SOK, PIZZA
8. SADNI JOGURT, MAKOVA ŠTRUČKA
9. ALPSKO MLEKO, BEL KRUH, VIKI KREMA, JABOLKO
10. SOK, RŽEN KRUH, PARIŠKA SALAMA, PARADIŽNIK

13. MLEČNI ZDROB S ČOKOLADO, BANANA
14. SOK, BOMETA, SOJIN POLPET, SOLATA, AJVAR
15. SADNI SOK, ČRN KRUH, TUNIN NAMAZ, NEKTARINA
16. KAKAV, KROF
17. TEKOČI SADNI JOGURT, SIROV BUREK

20. BELA KAVA, KRUH, MASLO, MARMELADA, JABOLKO
21. ČAJ Z LIMONO, ČRN KRUH, MESNO ZELENJAVNI NAMAZ
22. ČOKOLADNO MLEKO, SIROVA ŠTRUČKA
23. SOK, RŽENA ŽEMLJA, SUHA SALAMA, PAPRIKA
24. MLEKO, HRUSTLJAVI MUSLI, HRUŠKA

27. SOK, SADNA SKUTA, KIFELJČEK
28. LEDENI ČAJ, BEL KRUH, JAJČNI NAMAZ, SLIVE
29. SADNI ČAJ, POLNOZRNATA ŽEMLJA, SIR, PARADIŽNIK
30. ČOKOLADNI PUDING, MALA ŽEMLJICA,HRUŠKA

JEDILNIK ZA KOSILA - SEPTEMBER 2004

1. JUHA Z REZANCI, MAKARONOVO MESO, ZELENA SOLATA, SOK
2. ZELENJAVNA ENOLONČNICA Z MESOM, PRAŽENEC, FRUC
3. CVETAČNA JUHA, SVINJSKA PEČENKA Z OMAKO, PIRE KROMPIR, SOLATA IZ PARADIŽNIKA IN PAPRIKE, LUBENICA

6. KORENČKOVA JUHA, PIŠČANČJI PAPRIKAŠ, KROMPIR S PETRŠILJEM, ZELENA SOLATA S PARADIŽNIKOM, SLADOLED
7. GOBOVA JUHA, SLIVOVI CMOKI, GROZDJE
8. JUHA Z RIBANO KAŠO, POLNJENA PAPRIKA, PIRE KROMPIR, ZELENA SOLATA S KORUZO, BRESKEV
9. ŠPINAČNA JUHA, MESNO ZELENJAVNA RIŽOTA, SESTAVLJENA SOLATA
10. JUHA IZ STROČJEGA FIŽOLA, OCVRT OSLIČ, ZELJNA SOLATA S KROMPIRJEM, MELONA

13. OHROVTOVA JUHA, STEFANI PEČENKA, RIZI BIZI, MEŠANA SOLATA
14. CVETAČNA JUHA, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO, ZELENA SOLATA S KORUZO, LUBENICA
15. FIŽOLOVA JUHA, SIROVI ŠTRUKLJI, SADNI SOK
16. JUHA S KROGLICAMI, BORANJA Z MESOM, KROMPIR V KOSIH, GROZDJE
17. BROKOLI JUHA, PEČEN PIŠČANEC, PRAŽEN KROMPIR, ZELENA SOLATA S KORENČKOM, SLIVE

20. JUHA IZ BUČK, SVALJKI Z MESNO OMAKO, PESINA SOLATA, ERIK LIMONA
21. KORENČKOVA JUHA,RIBJI MEDALJON PO TRŽAŠKO, BLITVA S KROMPIRJEM, BRESKEV
22. KROMPIRJEVA JUHA S HRENOVKO, RIŽEV NARASTEK, GROZDJE
23.GRAHOVA JUHA, SIROVI TORTELINI V SMETANOVI OMAKI,ZELENA SOLATA S PARADIŽNIKOM, SOK
24. JUHA Z RIBANO KAŠO, DUNAJSKI ZREZEK, GRŠKA SOLATA, SLADOLED

27. PAŠTA FIŽOL, JABOLČNI ZAVITEK, KOMPOT
28. JUHA Z REZANCI, LAZANJA Z MESOM, SOLATA IZ PARADIŽNIKA IN PAPRIKE
29. CVETAČNA JUHA, PURANJI ZREZKI V OMAKI, KROKETI, ZELJNA SOLATA, GROZDJE
30. ŠPINAČNA JUHA, ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, PIRE KROMPIR, SETAVLJENA SOLATA


DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana, 26.08.2004 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič

 

ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV
Prehrana
Novice Obvestila