ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV
Prehrana
Novice Obvestila
 
Šolsko leto 2003/2004
Šolsko leto 2004/2005
Šolsko leto 2005/2006
Šolsko leto 2006/2006
JEDILNIK ZA MALICE - JUNIJ 2004

1. "KAKO SI" JOGURT, MAKOVA ŠTRUČKA
2. SADNI SOK, RŽENA ŽEMLJA, SIR, PAPRIKA
3. ALPSKO MLEKO, BEL KRUH, MASLO IN MARMELADA, HRUŠKA
4. SOK, PISAN KRUH, PAŠTETA, JAGODE

7. SADNI ČAJ, OVSEN KRUH, TUNIN NAMAZ, ČEŠNJE
8. SOK, BOMBETA, PLESKAVICA, SOLATA
9. SMETANOV JOGURT, SIROVA ŠTRUČKA, JABOLKO
10. SADNI SOK, KORUZNA ŽEMLJA, ŠUNKA, PARADIŽNIK
11. SOK, SKUTNI ZAVITEK, SADJE

14. RIŽ NA MLEKU, HRUŠKA
15. SADNI SOK, ŽEMLJA, SUHA SALAMA, PAPRIKA
16. TEKOČI SADNI JOGURT, PECIVO
17. SOK, "HOT DOG"
18. SOK, OVSEN KRUH, MESNO ZELENJAVNI NAMAZ, SADJE

21. SOK, PISAN KRUH, JAJČNI NAMAZ, DUO OBLITE NAPOLITANKE
22. NAVADNI TEKOČI JOGURT, HRUSTLJAVI MUSLI, BANANA
23. ALPSKO MLEKO, BEL KRUH, VIKI KREMA
24. PRINCES KROF, ČEŠNJE
25. / DAN DRŽAVNOSTI

VESELE POČITNICE!!!

JEDILNIK ZA KOSILA - JUNIJ 2004

1. GOBOVA JUHA PEČEN PIŠČANEC, RIZI BIZI, ZELENA IN PARADIŽNIKOVA SOLATA, LUBENICA
2. POROVA JUHA, MAKARONOVO MESO, ZELJNA IN ZELENA SOLATA, FRUC
3. ČEVAPČIČI, KROMPIR V KOSIH, ŠOBSKA SOLATA
4. PAŠTA FIŽOL S SUHIM MESOM, SADNI BISKVIT, LEDENI ČAJ

7. JUHA S KROGLICAMI, OCVRTE PALAČINKE S ŠUNKO IN SIROM, ZELJNA SOLATA S KROMPIRJEM, SLADICA
8. JUHA Z ŽLIČNIKI, BORANJA Z MESOM, KROMPIR S PETRŠILJEM, SADJE
9. ŠPINAČNA JUHA, POLPETI, PIRE S KORENČKOM, ZELENA SOLATA S KORUZO
10. PARADIŽNIKOVA JUHA, PURANJI ZREZKI V SMETANOVI OMAKI, DUŠEN RIŽ, SESTAVLJENA SOLATA, JAGODE
11. OBARA, ŽGANCI, PUDINGOVO PECIVO, SADNI SOK

14. JUHA Z ŽLIČNIKI, DUŠENA JUNETINA,KODRASTI REZANCI, SOLATA, SLADOLED
15. KORENČKOVA JUHA, RAŽNJIČI, POPEČEN MLAD KROMPIR, SOLATA IZ PARADIŽNIKA IN PAPRIKE, SADJE
16. JUHA Z REZANCI, ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO, ZELENA SOLAT S PARADIŽNIKOM, SADJE
17. CVETAČNA JUHA, OCVRT OSLIČ, FRANCOSKA SOLATA, SADJE
18. RIČET, SIROVA PITA, FRUC

21. POROVA JUHA, MESNI RAGU Z GRAHOM, KROMPIR V KOSIH, ZELENA SOLATA S KORENČKOM, LUBENICA
22. JUHA Z RIBANO KAŠO, ZREZKI V GOBOVI OMAKI, KROKETI, SOLATA IZ PARADIŽNIKA IN PAPRIKE, KINDER PINGUIN
23. JUHA Z VLIVANCI, DUNAJSKI ZREZEK, PIRE KROMPIR, ZELENA SOLATA S KALČKI, JAGODE
24. RIŽOTA Z MESOM IN ZELENJAVO, SOLATA, NAPOLITANKE
25. / DAN DRŽAVNOSTI

VESELE POČITNICE!!!

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana,21.5.2004 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič


JEDILNIK ZA MALICE - MAJ 2004

3. ALPSKO MLEKO, BEL KRUH, VIKI KREMA
4. SADKO JAGODA (PM+žličke), MAKOVKA, HRUŠKA
5. SADNI ČAJ, PIZZA
6. BELA KAVA, MARMORNI KOLAČ (Vrh.) , LONČEK S SADJEM
7. ČAJ Z LIMONO, OVSEN KRUH, SARDELNO MASLO

10. SOK, BEL KRUH, MASLO Z MEDOM, GROZDJE
11. PROSENA KAŠA, JABOLKO
12. ČAJ Z LIMONO, KORUZNI KRUH, TOPLJENI SIRČEK, KORENČEK
13. ČOKOLADNO MLEKO (PM-0,2l), FRANCOSKI ROGLJIČ Z MARMELADO
14. SADNA SOLATA, BELA BIGICA (0,08 Peks)

17. KAKAV, BUHTELJ (0,1 Pečj.), HRUŠKA
18. SADNI SOK, OVSEN KRUH, SIRNO-ZELENJAVNI NAMAZ
19. MLEKO, ČOKOLEŠNIK, BANANA
20. ČAJ Z LIMONO, RŽENA ŽEMLJA, LJUBLJANSKA SALAMA, PAPRIKA
21. BOOM JOGURT, AJDOVA BOMBETA Z OREHI (0,08 Pečj.)

24. SADNI ČAJ, BEL KRUH, PIŠČANČJA PRSA V OVITKU, KISLA KUMARICA
25. VROČA ČOKOLADA, OREHOVA BLAZINICA (0,1 Vrh.)
26. SOK, RŽEN KRUH, SIRNI NAMAZ (0,05 PM), JABOLKO
27. SADNI SOK, PISAN KRUH, TRDO KUHANO JAJCE, PICCOLO
28. DESERT (Cel.), BOMBETA S SEZAMOM (0,08 Žito), KLEMENVILA

31. ČAJ Z LIMONO, HRENOVKA V TESTU, SADJE

JEDILNIK ZA KOSILA - MAJ 2004

3. JUHA Z RIBANO KAŠO, MAKARONOVO MESO, ZELENA SOLATA S KORUZO, KIWI
4. RIČET S SUHIM MESOM, SKUTNO - JABOLČNI ZAVITEK, FRUC
5. ZDROBOVA JUHA, BORANJA Z MESOM, PIRE KROMPIR, POMARANČA
6. POROVA JUHA, PURANJI ZREZEK V SMETANOVI OMAKI, KROKETI, PESINA SOLATA
7. PARADIŽNIKOVA JUHA S FRITATI, MESNO ZELENJAVNA RIŽOTA, ZELENA SOLATA S PARADIŽNIKOM, KOMPOT

10. ŠPINAČNA JUHA, SVALJKI Z MESNO OMAKO, PESINA SOLATA, SOK
11. JUHA Z REZANCI, PEČEN RIBJI MEDALJON, PEČEN KROMPIR, RDEČ RADIČ IN ZELENA SOLATA
12. DOMAČA GOBOVA JUHA, SKUTNI ŠTRUKLJI, SADNI SOK
13. FIŽOL. JUHA S KROGL., PIŠČAN. PAPRIKAŠ, PIRE KROMPIR, ZELJNA SOLATA Z LEČO, MELONA
14. KORENČKOVA JUHA, DUNAJSKI ZREZEK, ŠOBSKA SOLATA, KRUH, SLADICA

17. GOVEJA JUHA Z ŽLIČNIKI, KUHANA GOVEDINA, PRAŽEN KROMPIR,GRAH IN KORENČEK V SMETANOVI OMAKI, SLADOLED
18. ZELENJAVNA ENOLONČNICA Z MESOM, FLANCAT, KOMPOT
19. JUHA, ČUFTI V PARADIŽ. OMAKI, PIRE KROMP., ZELENA SOL.S KOREN.
20. JUHA IZ BRSTIČNEGA OHROVTA, ŠPAGETI S TUNINO OMAKO, SESTAVLJENA SOLATA, SADJE
21. POROVA JUHA, OCVRT PIŠČANEC, KROMPIR V KOSIH, PESINA SOLATA

24. ŠPAR. JUHA, SVINJ. PEČENKA, MLINCI, ZELENA SOLATA, SADJE
25. ZDROBOVA JUHA, OCVRT OSLIČ, KROMPIRJEVA SOLATA, HRUŠKA
26. KROMPIRJEV GOLAŽ, SADNI BISKVIT, SOK
27. JUHA Z VLIVANCI, MUSAKA Z MESOM, SOLATA IZ PARADIŽNIKA IN PAPRIKE, SADJE
28. JUHA, STEFANI PEČENKA, RIZI BIZI, GRATINIRANA CVETAČA, ZELENA SOLATA S KORUZO

31. RIBJA JUHA, SOJINI POLPETI, PIRE KROMPIR, ŠPINAČA, JEŽEK

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana, 21.4.2004 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič


JEDILNIK ZA MALICE - APRIL 2004

1. ČAJ Z LIMONO, "HOT - DOG"
2. ALPSKO MLEKO, ČRN KRUH, MASLO, MARMELADA, HRUŠKA

5. KUS KUS NA MLEKU ( Z OREHI), POMARANČA
6. ALPSKO MLEKO, VANILJEV PRINC, JABOLKO
7. ČAJ Z LIMONO, KAJZERICA (Vrh.), SUHA SALAMA, KORENČEK
8. SKUTELA, MAKOVKA, KLEMENTINA
9. SADNI SOK, PLETENICA Z JAJCEM

13. SADNI ČAJ, BEL KRUH, PAŠTETA, HRUŠKA
14., ALPSKO MLEKO, PRAŽENEC
15. ČAJ Z LIMONO, BOMBETA, PLESKAVICA
16. SADNI JOGURT, SIROVA ŠTRUČKA

19. MLEKO, HRUSTEK, BANANA
20. SOK, RŽENA ŽEMLJA, POLI SALAMA, PAPRIKA
21. KAKAV, HUD KROF
22. SADNI SOK, PISAN KRUH, MESNO ZELENJAVNI NAMAZ
23. VANILJEV PUDING, KORUZNA BOMBETA, JABOLKO

JEDILNIK ZA KOSILA - APRIL 2004

1. CVETAČNA JUHA, ŠPINAČNI RAVIOLI V SMETANOVI OMAKI, ZELENA SOLATA S FIŽOLOM, KIWI
2. JUHA Z ŽLIČNIKI, MESNI RAGU Z GRAHOM , PIRE KROMPIR, RDEČ RADIČ IN ZELENA SOLATA

5. ZDROBOVA JUHA, PEČEN PIŠČANČJI FILE, PRAŽEN KROMPIR, ZELENJAVNI TRIS, SADNI SOK
6. POROVA JUHA, ŠPAGETI Z MESNO OMAKO, ZELENA SOLATA S KORUZO
7. JOTA S SUHIM MESOM, ČOKOLADNA POTICA, MELONA, SOK
8. JUHA S KROGLICAMI, DUŠENA GOVEDINA, KRUHOV CMOK, PESA V SOLATI
9. CVETAČNA JUHA, OCVRT OSLIČ, FRANCOSKA SOLATA, GROZDJE, SLADKO PRESENEČENJE

13. ŠPARGLJEVA JUHA, LAZANJE Z MESOM, KITAJSKO ZELJE Z LEČO, ČOKOLADNA NAPOLITANKA
14. TELEČJA OBARA Z AJDOVIMI ŽGANCI,, RIŽEV NARASTEK, SOK
15. KORENČKOVA JUHA, OCVRTE PALAČINKE S ŠUNKO IN SIROM, RDEČ RADIČ IN ZELENA SOLATA, POMARANČA
16. POROVA JUHA, MESNI POLPET, PIRE KROMPIR, BUČKE V OMAKI, SADNI PRODRINK

19. JUHA Z REZANCI, PIŠČANEC PO KITAJSKO, RIŽ, ZELENA SOLATA S KALČKI
20. PAŠTA FIŽOL Z MESOM, SADNA TORTICA, SADNI SOK
21., JUHA Z RIBANO KAŠO, HRENOVKA, PIRE KROMPIR, ŠPINAČA, SADJE
22. OHROVTOVA JUHA, TESTENINE Z MILANSKO OMAKO, ZELJNA IN ZELENA SOLATA, POMARANČA
23.GOBOVA JUHA, RIBJE PALČKE, KROMPIR S PETERŠILJEM, SESTAVLJENA SOLATA, SLADOLED

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana, 22.3. 2004 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič


JEDILNIK ZA MALICE - MAREC 2004

1. ČAJ Z LIMONO KAJZERICA, SOJIN POLPET, ZELENA SOLATA
2. SOK, RŽEN KRUH, JAJČNI NAMAZ, HRUŠKA
3. SMETANOV JOGURT BOROV. (Celeia), MAKOVKA, MANDARINA
4. SADNI ČAJ, ŽEMLJA, SUHA SALAMA, PAPRIKA
5. MLEKO, HRUSTLJAVI MUSLI, BANANA
??? ALPSKO MLEKO, LEŠNIKOVE NAPOLITANKE, JABOLKO

8. DR. YOC -SADNA SKUTKA (Vip), ČEBELARSKA BOMBETA (Ž.), KLEMENTINA
9. KAKAV, FRANCOSKI ROGLJIČ Z MARMELADO
10. ČAJ Z LIMONO, HRENOVKA V TESTU
11. ŠIPKOV ČAJ, AJDOV KRUH, SIRNO ZELENJAVNI NAMAZ, ANANAS
12. BOMBETA S SEZAMOM , POLI SALAMA, KISLA KUMARICA

15. SADNI SOK, RŽEN KRUH, SIR, KORENČEK
16. BELA KAVA, ČOKOLADNA SPIRALA (Vrh.), HRUŠKA
17. SADNI PRODRINK (Vip.), BANANA ŠTRUČKA (Vrh.)
18. ČAJ Z LIMONO, OVSEN KRUH, TUNIN NAMAZ, JABOLKO
19. ALPSKO MLEKO, BEL KRUH, VIKI KREMA

22. MLEČNI ZDROB S ČOKOLADO, BANANA
23. ČAJ Z LIMONO, BEL KRUH,TAMAR NAMAZ, HRUŠKA
24. ČOKOLADNI PUDING, ALPSKO PECIVO (Žito), KLEMENTINA
25. SADNI SOK, PISAN KRUH, ŠUNKA, PAPRIKA
26. KAKAV, VANILJEV ČOLNIČEK S SADJEM

29. SADNI ČAJ, BEL KRUH, SKUTNI NAMAZ,POMARANČA
30. VROČA ČOKOLADA,SIROVA ŠTRUČKA
31. TEKOČI SADNI JOGURT, SIROV BUREK

JEDILNIK KOSILA ŠMART.- MAREC 2004

1. JUHA Z REZANCI, SV. PEČENKA, MLINCI, ZELJNA SOLATA, KIWI
2. PEČENICA, MATEVŽ, KISLA REPA, PUDING S SMETANO, LEDENI ČAJ
3. GOBOVA JUHA, SIROVI TORTELINI S SMETANOVO OMAKO, ZELENA SOLATA S KORUZO, MANDARINA
4. PASULJ S SUHIM MESOM, JABOLČNI ZAVITEK, SADNI SOK
5. PEČEN PIŠČANEC, RIZI-BIZI, RDEČ RADIČ S FIŽOLOM, KOMPOT
? ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO, ZELJNA SOLATA S FIŽOL., SADJE, SOK

8. ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, PIRE KROMPIR, ZELENA SOLATA, KLEMENTINA, SOK
9. ŠPINAČNA JUHA, PIZZA, SADNA SOLATA
10. ZELENJAV. ENOLONČNICA Z MESOM, SKUTNI ŠTRUKLJI, HRUŠKA, SOK
11. GOVEJA JUHA, KUHANA GOVEDINA, DUŠENO SLADKO ZELJE, KROMPIR V KOSIH, SOK
12. CVETAČNA JUHA, STEFANI PEČENKA Z OMAKO, DUŠEN RIŽ, PESINA SOLATA, POMARANČA

15. PIŠČANČJI PAPRIKAŠ, KODRASTI REZANCI, ZELJNA IN ZELENA SOLATA, KOMPOT
16. KROMPIRJEVA JUHA S HRENOVKO, PRAŽENEC, JABOLČNA ČEŽANA
17. OHROV. JUHA, ZELENJ. POLPET, PIRE KROMPIR, ŠPINAČA, POMARANČA
18. GOBOVA JUHA, SVALJKI Z MESNO OMAKO, ZELJNA SOLATA Z LEČO
19. KORENČ. JUHA, ZREZKI V GOBOVI OMAKI, RIŽ, SOLATA, KIWI

22. ŠPARGL. JUHA, MAKARONOVO MESO, ZELENA SOLATA S KORUZO, SOK
23. POROVA JUHA, DUNAJSKI ZREZEK, KROMPIR V KOSIH, ZEL. TRIS, SOK
24. JUHA Z RIBANO KAŠO, OCVRT OSLIČ, FRANCOSKA SOLATA, JABOLKO
25. KROMPIRJEV GOLAŽ, PECIVO, SADNI SOK
26. ZDROBOVA JUHA, RIŽOTA Z MESOM IN ZELENJAVO, ZELENA SOLATA

29. PARADIŽNIKOVA JUHA, ZREZKI V SMETANOVI OMAKI, KROKETI, ZELENA SOLATA S KORENČKOM
30. RIČET Z MESOM, SLADICA, MEŠAN KOMPOT
31. ČEVAPČIČI, POPEČEN KROMPIR, PESINA SOLATA, HRUŠKA, SOK

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana, 24.2.2004 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič


JEDILNIK ZA MALICE - FEBRUAR 2004

2. ALPSKO MLEKO, MARMORNI KOLAČ, JABOLKO
3. SADNI JOGURT, VELIKI POLŽEK, KLEMENTINA
4. BELA KAVA, KRUH, MASLO, MARMELADA, HRUŠKA
5. SADNI SOK, PIZZA
6. ČAJ Z LIMONO, ŽEMLJA, PLESKAVICA

9. RIŽ NA MLEKU S ČOKOLADO, BANANA
10. SADNI SOK, KORUZNA ŽEMLJA, ŠUNKA, SIR, KORENČEK
11. ČAJ Z LIMONO, RŽEN KRUH, SARDELNO MASLO, JABOLKO
12. KAKAV, BEL KRUH, TAMAR NAMAZ
13. SADNI ČAJ, AJDOV KRUH, MESNO ZELENJAVNI NAMAZ, MANDARINA

16. - 20. VESELE ZIMSKE POČITNICE

23. SADNI SOK, "HOT - DOG"
24. ALPSKO MLEKO, PUSTNI KROF
25. ČAJ Z LIMONO, PISAN KRUH, TOPLJENI SIRČEK, KLEMENTINA
26. ČOKOLADNO MLEKO, BEL KRUH, MASLO, MED, HRUŠKA
27. SADNI ČAJ, OVSEN KRUH, PAŠTETA, FRUTABELA

JEDILNIK ZA KOSILA - FEBRUAR 2004

2. JUHA S KROGLICAMI, PIRE KROMPIR, POLPET, ŠPINAČA, SOK
3. CVETAČNA JUHA, LAZANJE Z MESOM, KITAJSKO ZELJE Z LEČO, SLADOLED
4. ZDROBOVA JUHA, OCVRT PIŠČANEC, PRAŽEN KROMPIR, ZELENA SOLATA S KORENČKOM, SOK
5. RIČET S SUHIM MESOM, FLANCATI, KIWI, SADNI SOK
6. OHROTOVA JUHA, RAŽNJIČI, PEČEN KROMPIR, PESINA SOLATA, KIWI

9. SEGEDIN GOLAŽ, KROMPIR V KOSIH, ČOKOLADNA ROLCA, SADNI SOK
10. POROVA JUHA, OCVRTA CVETAČA S TATARSKO OMAKO, PIRE KROMPIR ZELENA SOLATA S FIŽOLOM, GROZDJE
11. SMETANOVA ŠPINAČNA JUHA, DUNAJSKI ZREZEK, KROMPIRJEVA SOLATA, SOK
12. GRAHOVA JUHA, MUSAKA, RADIČ ŠTUCAR S KORUZO, POMARANČA, LEDENI ČAJ
13. JUHA Z REZANCI DUŠENA GOVEDINA, KRUHOVI CMOKI, ZELJNA SOLATA Z LEČO

16. - 20. VESELE ZIMSKE POČITNICE

23. ŠPARGLJEVA JUHA , RIŽOTA Z MORSKIMI SADEŽI, ZELENA SOLATA S KORUZO, NASHI
24. GOBOVA JUHA, PEČENKA, MLINCI, ZELENA SOLATA S KALČKI, JABOLKO
25. POROVA JUHA, PEČENA RIBA, KROMPIR V KOSIH, RDEČA PESA V SOLATI
26. ZELENJAVNA ENOLONČNICA Z MESOM, PISAN KOLAČ, SADNI SOK
27. KORENČKOVA JUHA, MAKARONOVO MESO, RDEČ RADIČ IN ZELENA SOLATA, POMARANČA

DOBER TEK! Šola si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.
Ljubljana,22.1. 2004 Organizatorica šolske prehrane Maja Stepančič

 

ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV - ARHIV
Prehrana
Novice Obvestila