Obvestilo - DijaškiSvet.si

Objavljeno sreda, 22. november 2017

DijaskiSvet transparentŽE POZNAŠ DIJASKISVET.SI?

Na novem portalu najdeš vse informacije, ki jih potrebuješ, da postaneš boljši učenec.

Kaj to pomeni?

Obišči portal DijaskiSvet.si in si najprej oglej seznam vseh srednjih šol. Z iskalnikom lahko poiščeš šolo, ki te najbolj zanima in izpolnjuje vse tvoje zahteve. V edinstvenem iskalniku lahko iščeš šole glede na regijo, tip programa, vrsto gimnazije ali pa način zaključka.

Ko najdeš svojo idealno šolo, pa si lahko ogledaš podatke o šolah, katere programe izvajajo, kaj ponujajo bodočim dijakom in najpomembnejše – prebereš si lahko mnenja dijakov, ki te šole obiskujejo. Kaj je sploh lahko še boljšega kot informacija iz prve roke? :)

Na portalu pa najdeš tudi vse informacije, ki jih potrebuješ pri vpisu v srednjo šolo – pomembni datumi, priprava na NPZ, kako izbrati šolo glede na svoje interese, kje dobiti informacije o poklicih, katere štipendije so ti na voljo.

Poleg vseh teh informacij, pa ti pomagamo, da bo šolsko leto malce lažje. Kako? Na portalu DijaskiSvet.si najdeš tudi zanimive vsebine o učenju (ali veš kako si pripraviti načrt učenja?), ogledaš si lahko intervjuje z ljudmi, ki opravljajo različne poklice ali pa poiščeš privlačne zanimivosti za predah med učenjem.

Portal DijaskiSvet.si je popolno mesto za vse učence, ki jih zanimajo informacije o vpisu v srednjo šolo. Obišči nas na portalu in pridobi še več informacij o šolah, ki te zanimajo.

Vsak dober bodoči dijak obiskuje portal DijaskiSvet.si – postani to tudi ti!

Ps: Ne pozabi nas všečkati tudi na Facebooku, kar lahko narediš tu >>