Letovanja ZPM Maribor

Objavljeno sreda, 25. april 2018

Obveščamo vas,

da bodo na ZPM Maribor v četrtek, 3. maja 2018, pričeli zbirati prijave za letovanje otrok v VIRC Poreč, na Domu Miloša Zidanška na Pohorju in v Marburgu.

Prijavnice, napotki in pogoji bodo konec tega tedna objavljeni na spletni strani www.zpm-mb.si.

PRIJAVNICE LAHKO DOBITE PRI SVETOVALI DELAVKI, Darji Vezjak.

Izpolnjeno in podpisano prijavnico (če imate stalno bivališče v Mestni občini Maribor in želite uveljavljati subvencionirano letovanje, obvezno priložite tudi kopijo veljavne odločbe o otroškem dodatku) ODDATE ČIMPREJ PRI SVETOVALNI DELAVKI ali lahko pošljete:

- po POŠTI na naslov ZPM Maribor, Razlagova ulica 16, 2000 Maribor,

- SKENIRANO (ustrezne kvalitete, ne upoštevajo se fotografirani dokumenti!) po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  ali

- po FAX-u na št. 02 229-69-20.

Od 3. maja lahko prijavnico (skupaj s kopijo veljavne odločbe o otroškem dodatku, če želite koristiti subvencionirano letovanje in imate stalno bivališče v občini Maribor) med 8. in 16. uro osebno oddate v INFODUM-u v pritličju ZPM Maribor.

Obvestilo o prijavi in položnico za plačilo izračunanega stroška letovanja VAM BOMO POSLALI PO POŠTI.

Če želite prijavo urediti osebno in izračunan strošek letovanja poravnati z gotovino ali plačilno kartico, lahko to naredite v času URADNIH UR v Referatu za letovanja OD 7. MAJA 2018 naprej in sicer:

- v PONEDELJEK od 9. do 13. ure in od 14. do 17. ure ter

- v SREDO od 9. do 13. ure in od 14. do 17. ure.

Starši/prijavitelji otrok IZ DRUGIH OBČIN (če nimate stalnega bivališča v MO Maribor), KI ŽELITE UVELJAVLJATI REGRESIRANO PLAČILO LETOVANJA, oddate prijavo z ustreznimi dokazili (kopijo veljavne odločbe o otroškem dodatku) izključno pri svetovalnih delavcih oz. pedagogih NA OSNOVNIH ŠOLAH NA OBMOČJU OBČINE, KJER IMATE STALNO BIVALIŠČE oz. NA MESTU, KI GA V TA NAMEN DOLOČI VAŠA OBČINA.

Otroke, ki so upravičeni do zdravstvenega letovanja, zdravniki s celotnega območja ZZZS - OE Maribor (območja upravnih enot Maribor, Ruše, Pesnica, Ptuj, Slovenska Bistrica, Lenart in Ormož) že napotujejo na zdravstveno letovanje in se naj starši z otroki, ki pogosteje obolevajo ali imajo določene zdravstvene indikacije, čim prej oglasijo pri otrokovem osebnem zdravniku, saj je število omejeno. Starši pa ob tem otroka prijavijo na letovanje z našo prijavnico.

Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest v posamezni izmeni.

Subvencioniranje je možno do porabe namenskih sredstev po občinah in do porabe odobrenih zdravstvenih predlogov.

Kopiranje dokumentov na ZPM Maribor ni možno!