Mladinski center Sokolski dom Ilirska Bistrica

i l b i s . c o m

English

MKNŽ se predstavlja

Dragi bend, manager, Božiček,

Če si prepričan, da nam lahko ponudiš nekaj, kar bi rad, da tudi ostali slišijo, nas obvesti. Seveda, če želiš. Zelo bomo veseli, če bomo lahko sprejeli tvojo ponudbo in se dogovorili za kakšen koncert med Alpami in Sredozemskim morjem. Pošlji nam zgoščenko, kaseto, LP - karkoli, da slišimo tvoje posnetke pa še kos papirja z osnovnimi podatki. Pač, karkoli o tebi.

Rojstvo

Otrok je privekal na dan konec šestdesetih let. Razvil se je v velikega, močnega fanta, katerega hrani odlična ekipa mladih fantov in deklet. Posebej pa skrbijo, da ni žejen... Sanje vsakega prebivalca tega planeta so, da bi ga srečal. Da bi ga spoznal. Poizkusi tudi ti! Ne bo ti žal.

Himna

MKNŽ je klub, podoben centrom mladih na vzhodu in squotom na zahodu. Ne živimo za profit. Zelo smo veseli, ko pride dober bend, odlično odigra, je zadovoljen s hrano, pijačo, spanjem, obiskovalci se zabavajo - skratka, vsi so veseli.
Ponujamo tudi odlične pogoje na odru. Ojačevalci so dovolj močni in dobri, z monitorji boš zelo zadovoljen, predvsem mixman te bo navdušil. In ogromno pijače. Klub sprejme približno 200 obiskovalcev, maksimalna cena vstopnice znasa 10 DEM (v tolarjih, lirah, kunah, markah,...). Z bendom se vse prej dogovorimo, tako da ne pride do nesporazumov. Napisal bom samo majhen spisek bendov, ki so igrali pri nas:

Alboth! (Swiss), Blood On The Saddle (USA), Helios Creed (USA), Cows (USA), Pleasurefuckers (Spain), Tromatism (France), Partibrejkers (Yugoslavia), Gas Huffer (USA), Hellcrusher (GB), The New Bomb Turks (USA), Teengenerate (Japan), Human Error (USA), Anarcrust (Nederland), Cement (USA), Hammerhead (USA), Mule (USA), Today Is The Day (USA), Jeff Dahl (USA), Dirt (GB), Nine Pound Hammer (USA), Gaunt (USA), The Harries (Nederland), God Bullies (USA), Cop Shoot Cop (USA), Bracket (USA), Distract Vibes (Nederland), Verbal Assault (USA), D.I. (USA), Inferno (Germany), DJ Umek, skoraj vsi slovenski in jugoslovanski bendi,.......................

Dovolj. Če se ne strinjaš, me obvesti po mejlu.
Vsi bendi so bili zelo zadovoljni (vprašaj jih!). Vsakič, ko potujejo mimo, se oglasijo pa eno zaigrajo.