Povezava na novo spletno stran vrtca medo

VRTEC MEDO

          VIZIJA VRTCA

OŠ Janka Kersnika Brdo

Povezava:
OŠ Janka Kersnika Brdo

Predstavitev  vrtca

Programi

Sodelovanje s starši

Vpis v vrtec

Jedilniki

GALERIJA SLIK

Enota PREVOJE

KOTALKANJE

POHOD OKOLI GRADIŠKEGA           JEZERA

NOČITEV V VRTCUEnota KRAŠNJA

→  NOVOLETNI ŽIV ŽAV


ODPRTJE NOVEGA DELA VRTCA MEDO V ENOTI NA PREVOJAH

V petek, 30. Septembra 2011, smo v zgodovino naše občine zapisali zelo pomemben dogodek, saj smo na ta dan slavnostno in s ponosom odprli poleg 5 že obstoječih oddelkov na Prevojah še 7 novih za naše najmlajše člane občine.

Svoje veselje smo delili z vsemi pomembnimi soustvarjalci tega velikega dela, z g. županom Matejem Kotnikom, z ga. ravnateljico Brigito Nojič ter z g. Cimermanom direktorjem Hiše Marles. S svojim govorom so počastili vse pomembne udeležence, da smo nov prizidek lahko odprli v dogovorjenem roku ter vse ostale povabljene goste in tudi vse ostale prisotne udeležence tega velikega slavnostnega dogodka.

Da je bila otvoritev še lepša, so za popestritev otvoritve s svojim kulturnim programom sodelovali učenci mladinskega pevskega zbora OŠ Janka Kersnika Brdo, pod vodstvom zborovodkinje Simone Burkeljca, Lukoviška godba, pod vodstvom dirigenta Petra Šale ter otroci iz skupine Mišk, pod vodstvom vzgojiteljice Jolande Kreslin in Mojce Pustotnik ter otroci iz skupine Palčkov, pod vodstvom vzgojiteljice Ksenije Capuder ter Špele Obreza. Za povezovanje programa sta poskrbela učenca 9. razreda Pia Noel Grošelj in Tomaž Klopčič.

Po končanem kulturnem programu, sta ravnateljica in župan prerezala trak in tako na široko odprla nova vrata našim mlajšim rodovom in tudi vsem, ki so si ta dan želeli ogledati nove prostore v novem delu vrtca. Za blagoslov novega prizidka je poskrbel g. župnik Andrej Svete. Po blagoslovu in ogledu novega vrtca, smo skupaj s Hišo Marles pogostili vse povabljene.

Prevoje, 5.10.2011                                         

Diana Šumenjak
Pomočnica ravnateljice
Spec. Managementa v izobraževanjuMEDVEDKOVE ISKRICE:

VPIS  OTROK V VRTEC ZA ŠOLSKO LETO 2011/2012

SEZNAM SPREJETIH OTROK ZA ŠOLSKO LETO 2011/2012

 SEZNAM ČAKAJOČIH OTROK ZA ŠOLSKO LETO 2011/2012 

POJASNILO  K ČAKALNEMU SEZNAMU