Kultura, šport in turizem
96.Ski center Pohorje
Slišimo te    Urejamo    Zaprto   

Vrsta: Kultura, šport in turizem
Lokacija: Pohorska ulica 60, 2000 Maribor, Slovenija
Objavljeno: 14.12.2015
Objavil: Robert Gostinčar

Opis

Izgradnje mega ski dvorane na celotni trasi od Zgornje postaje vzpenjače do snežnega stadiona s solarnimi paneli in prehodi. Vzpostavitev nacionalnega celoletnega poligona za smučarski trening in rekreacijo meščanov. Denar, ki ga dajejo naši reprezentanti in druge ekipe bi šel v Maribor. Energijo, vodo in nujno spremljajočo turistično ter športno infrastrukturo (hoteli, stadion, bazen, športna medicina...) Maribor ima. Druge alternative za razvoj in pozitivno poslovanje center nima.



Location

Slišimo te

Objavil: Robert Gostinčar

14.12.2015
Location

Zaprto

Zahvaljujemo se vam za poslano pobudo. Izgradnja ski centra Pohorje je vsekakor zanimiva tako s športnega kakor tudi turističnega vidika, tako za Maribor kot celo Slovenijo. Žal pa vse skupaj ostane samo zanimivo, saj v Mariboru trenutno nimamo dovolj sredstev za sanacije že obstoječih športnih objektov, zato v bližnji prihodnosti ne vidimo možnosti, da bi se takšen objekt lahko sofinanciral iz proračunskih sredstev. Izgradnja omenjenega objekta, bi vsekakor doprinesla dodano vrednost tako mestu kot tudi državi.

V pričakovanju, da se bo izgradnja omenjenega objekta v Mariboru v bližnji prihodnosti uresničila se vam za predlog najlepše zahvaljujemo.

06.01.2016