Promet
494.Prometni kaos na Slomškovem Trgu
Slišimo te    Urejamo    Zaprto   

Vrsta: Promet
Lokacija: Ulica heroja Staneta 1, 2000 Maribor, Slovenija
Objavljeno: 19.03.2018
Objavil: Goran

Opis

Med 18:00 in 19:00, ob delovnikih, se na Slomškovem Trgu, v neposredni bližini hišne številke 10 (glavna pošta), zadržuje (t.j. parkira) vse več vozil. V zadnjem mesecu dni je tak kaos, da voznik avtobusa, ki vozi na tisti relaciji ČAKA in NE MORE MIMO. Nevestni vozniki puščajo svoja vozila KJERKOLI, brez OZIRANJA NA OSTALE UDELEŽENCE v prometu ! Ničkaj bolje ni po 21. uri, sploh ob vikendih,kjer se vozila puščajo tudi na prehodih za pešce. Redarje sem že videl tam, vendar so SE PELJALI MIMO !!!!!

Apelirajte na mestno redarstvo in voznika pajka, da se kaos odpravi čimprej, ker bo v poletnih mesecih prišlo do neljubih dogodkov!!!!!

Pa prosim ne mi odgovarjati v stilu da se naj za dotično situacijo obrnem na redarstvo, ker je vaša naloga zagotoviti RED in VARNOST na javnih površinah. Za to vas plačujemo in ne dovolite se, da bi se vam dvakrat pisalo zaradi iste zadeve. Gospodje dragi, zato ste v službi, če še ne veste.



Location

Slišimo te

Objavil: Goran

19.03.2018
Location

Zaprto

Prijavo občana bomo obravnavali z vso resnostjo in v okviru našega delovnega časa (od ponedeljka do petka, od 8.00 do 20.00) organizirali poostrene nadzore na omenjeni lokaciji – Slomškov trg 10.

Odgovoril: Medobčinski inšpektorat in redarstvo

21.03.2018