Promet
483.Marpromov Voznik!!!
Slišimo te    Urejamo    Zaprto   

Vrsta: Promet
Lokacija: Mlinska ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
Objavljeno: 15.02.2018
Objavil: Polde lojze

Opis

Mene zanime na kakšni podlagi lahko šoferji vozijo kot da so na rallyi dirki, odvzemajo prednost v krožiščih, vozijo po robnikih, to predvsem leti na šoferja (Gospoda Roškarja) na avtobusni liniji 4 limbuš - pekre kateri še poleg tega telefonira med vožnjo, ne uporablja smerokazov, potniki se pritožujejo čez njega ampak nevem kako da še lahko takšna oseba za volanom avtobusa ker tja ne spada!!!



Location

Slišimo te

Objavil: Polde lojze

15.02.2018
Location

Zaprto

Spoštovani,

Opravičujemo se glede nevšečnosti , ki ste jo doživeli pri uporabi naše storitve, hkrati se zahvaljujemo za vaše sporočilo. Posredovane informacije, kot so vaše, prispevajo pri prizadevanjih, da storitev približamo uporabnikom – vam potnikom, javni mestni prevoz potnikov naredimo bolj atraktiven, zagotovimo varnost in na koncu, da dvignemo kakovost storitve v skladu z vašimi pričakovanji.

Zavedamo se, da je obnašanje oz. takšna vožnja voznega osebja, kot ga navajate v dopisu, v prvi vrsti nedopustna do uporabnikov naših storitev, do ostalih udeležencev v prometu hkrati pa tudi do zaposlenih v našem podjetju, na katere takšna dejanja mečejo slabo luč. V Javnem podjetju Marprom d.o.o. je zaposlenih 135 poklicnih voznikov oz. poklicnih voznic ki imajo opravljeno temeljno kvalifikacijo, se redno usposabljajo skladno z zakonom, ki ureja prevoze v cestnem prometu, letno opravijo več kot 3 mil. km po vseh vrstah cest in v vseh vremenskih razmerah. Svoj poklic opravljajo 365 dni v letu približno 20 ur na dan. Pri takem obsegu dela nismo imeli hujših prometnih nesreč na kar smo ponosni, pri lažjih prometnih nesrečah v katerih so sodelovali naši vozniki, pa se je izkazalo da v veliki večini niso oni povzročitelji. Kakor koli, obnašanje, ki ga opisujete v svoji pritožbi, nikakor ni dopustno.

V bodoče pa Vas prosimo, da nepravilnosti, ki se pojavljajo pri naših voznikih pri izvajanju naše storitve takoj prijavite, natančno definirate kot npr. ura, datum, mogoče reg. številka vozila. Na podlagi takih podatkov bomo skladno z ustaljeno prakso sprožili ustrezne ukrepe proti kršitelju z namenom, da do tega več ne bo prihajalo.
V konkretnem primeru bomo z navedenim voznikom opravili razgovor in ustrezno ukrepali.

Odgovorilo: Javno podjetje Marprom

08.03.2018