Komunalna inšpekcija, redarstvo
404.Pogostejše parkrianje avtomobilov na postaji Ljubljanska ulica pri kliničnem centru
Slišimo te    Urejamo    Zaprto   

Vrsta: Komunalna inšpekcija, redarstvo
Lokacija: Ljubljanska ulica 9a, 2000 Maribor, Slovenija
Objavljeno: 10.04.2017
Objavil: Marko Pokorn

Opis

Vedno bolj pogosti so pojavi, ko se parkirajo avtomobili na avtobusnem postajališču, medtem ko "LENUHI" skačejo v pekarne po kruh, potniki pa sredi ceste skačemo na avtobus, daleč stran od robnika za lažji vstop. Se mi je tudi zgodilo, da voznik avtobusa ni hotel ustaviti ker je bilo zaparkirano in je peljal mimo ter nas dal dol na glavnem trgu. Prosim za malo bolj pogostejši in strogi nadzor.

Slike


Location

Zaprto

Objavil: Željka Kralj, Mestna občina Maribor

Prijave občanov z delovnega področja Medobčinskega redarstva se podajajo neposredno na prekrškovni organ. Dežurni redar sprejema prijave od ponedeljka do petka med 8.00 in 20.00 uro (razen praznikov) na brezplačni telefonski številki 080 2201. Za prijave, ki ne zahtevajo takojšnjega ukrepanja, lahko posredujete opis problematike na e-naslov: medobcinski.inspektorat@maribor.si.
Ta odgovor je informativne narave, če želite podati prijavo, morate izvesti postopek po predpisu določenem v Zakonu o splošnem upravnem postopku (ZUP) ali po Zakonu o prekrških (ZP-1) če smatrate, da ste oškodovanec zaradi prekrška.Izvajamo občasne poostrene nadzore ravno na tem postajališču. Zadnji takšen je bil 3.5.2017 do 14.5.2017.

Odgovorila : Mestna občina Maribor

02.06.2017