Promet
392.Avtobusni promet
Slišimo te    Urejamo    Zaprto   

Vrsta: Promet
Lokacija: Mlinska ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
Objavljeno: 21.03.2017
Objavil: Jan Sladič

Opis

Prosim, da nujno vsi avtobusi NE ODPELJEJO pred predvidenim odhodom s postajališča, v primeru da avtobus pripelje na postajališče pred predvidenim prihodom.



Location

Slišimo te

Objavil: Jan Sladič

21.03.2017
Location

Zaprto

V imenu Javnega podjetja Marprom d.o.o. se Vam kot rednemu uporabniku opravičujem glede nevšečnosti, ki jo, kot navajate redno doživljate pri uporabi naše storitve.
Vsa naša vozila so opremljena z GPS sistemom in Vas v bodoče prosimo, da nepravilnosti, ki se pojavljajo pri izvajanju naše storitve natančno definirate kot npr. ura, datum, mogoče reg. številka vozila, na podlagi navedenih podatkov bomo izvedli potrebne ukrepe, da do tega več ne bo prihajalo, v kolikor je za točnost voznega reda izključno odgovoren izvajalec.

Izvajalec mora v okviru stanja ceste in okoliščin prometa zagotoviti čim večjo točnost voženj po voznem redu. Definicija točnosti po Odloku o načinu izvajanja gospodarske javne službe za linijski prevoz v mestnem prometu določa, da je znotraj dovoljenega odstopanja točen vsaki odhod, ki je 3 (tri) min prehiter oz. vsak prihod, ki je 5 (pet) min prepozen. Glede na zgornja določila ima vsak postajni vozni red opozorilo, da so predvideni časi odhoda informativnega značaja.

Še enkrat se Vam zahvaljujemo za vašo zvestobo kot rednemu potniku.

29.03.2017