Promet
360.Neurejeno in kaotično križišče - Kamniška ulica
Slišimo te    Urejamo    Zaprto   

Vrsta: Promet
Lokacija: Kamniška ulica 2, 2000 Maribor, Slovenija
Objavljeno: 26.11.2016
Objavil: Peter Janko

Opis

Zanima me, zakaj ta odsek Kamniške ni tako zgledno urejen kot naprej po ulici? Ta odsek deluje kot od boga pozabljen. Začne se s pragozdom v koritih, preozka neurejena parkirišča, ki med delovnikom, ko je vse zaparkirano, zelo ovirajo promet. Ker je preozko, so avtomobili pogosto parkirani do polovice pločnika. Na desni strani najdemo tudi sredi parkirišča eno očitno pozabljeno korito. Zakaj se tudi tukaj ne uredi zelenica, kot v nadaljevanju ulice?

Slike


Location

Slišimo te

Objavil: Peter Janko

26.11.2016
Location

Zaprto

V zvezi z ureditvijo Kamniške ulice sporočam, da bomo redna vzdrževalna dela opravili predvidoma v prihodnjem tednu kar pa zadeva nepravilna parkiranja, ki so posledično uničila zelenico pa bomo zadevo dali v plan prihodnjega leta saj trenutno ni razpoložljivih finančnih sredstev.
Je pa dejstvo, da je za neupoštevanje prometnih predpisov kot prekrškovni organ pristojno Medobčinski inšpektorat in redarstvo katerega smo za predmetno zadevo že opozarjali.
Predlagam, da v primeru, ko opazite nepravilno parkirana vozila na zelenici pred objektom Kamniška 2 pokličete na Medobčinski inšpektorat in redarstvo 02 2201 527 da ustrezno ukrepajo zoper kršitelje.
Odgovorila: Mestna občina Maribor

08.12.2016