Promet
278.Avtobusni promet
Slišimo te    Urejamo    Zaprto   

Vrsta: Promet
Lokacija: Partizanska cesta 36, 2000 Maribor, Slovenija
Objavljeno: 23.05.2016
Objavil: Jan Sladič

Opis

Večkrat se mi je že zgodilo, da mi je avtobus ušel, ker se preprosto ne držijo voznega reda. Prosim, če avtobus pride na postajališče prej kot je predvideno za posamezno postajališče, da avtobus tudi ustrezno počaka in šele nato odpelje. Večina avtobusov kar odpelje, tako da sem že tekel za katerim in mi je neuspešno (ni želel ustaviti).

Prosim da tudi uredite, da se vozniki avtobusov ne ustavljajo na približnem mestu označenem na zemljevidu, za zamenjavo šoferja. Večina voznikov avtobus kar ustavi in ""pobere"" šoferja druge izmene in se še potem pogovarja, kjer je pri šoferju navedeno naj se ne bi smel. Po pravilih, mora avtobus ustaviti samo na postajališču zaradi varnosti potnikov in ne kar sredi ceste.



Location

Slišimo te

Objavil: Jan Sladič

23.05.2016
Location

Zaprto

Vašo pobudo smo že naslovili na izvajalca mestnega linijskega prometa, podjetje MARPROM, na katere se lahko občani tudi sicer pritožijo v kolikor menijo da se izvajalec ni držal voznih redov. Bomo pa izvajalca tudi ponovno obvestili k doslednemu upoštevanju potrjenih voznih redov ter lokacij postajališč v Mestni občini Maribor.

Odgovorila: Mestna občina Maribor

03.06.2016