Promet
255.Katastrofalno stanje cestišča - Ulica Pohorskega odreda
Slišimo te    Urejamo    Zaprto   

Vrsta: Promet
Lokacija: Ulica Pohorskega odreda, 2000 Maribor, Slovenija
Objavljeno: 04.04.2016
Objavil: Jan Butkovič

Opis

Približno 200 metrov dolg odsek vozišča na ulici Pohorskega odreda, izpred osnovne šole Gustava Šiliha, je že v tako katastrofalnem stanju, da je vožnja po njem z avtomobilom, kaj šele z motorjem ali kolesom, izredno nevarna. Cestišče nima urejenih kolesarskih stez, kar pomeni, da se kolesarji morajo voziti po vozišču, kar pa v praksi, zaradi lukenj skoraj ni mogoče. V preteklih letih se na tem delu vozišča lukenj in udarnih jam, ki jih je trenutno nemogoče prešteti, skorajda ni popravljalo, če pa se je, so bila dela izvedena izredno površno. Omenjeni odsek bi potreboval temeljito obnovo oziroma preplastitev.

Slike


Location

Slišimo te

Objavil: Jan Butkovič

04.04.2016
Location

Zaprto

Glede na razpoložljiva finančna sredstva moramo preplastitve razdeliti na vse MČ in KS v Mestni občini Maribor. Prioriteto imajo kritični odseki glede na gostoto prometa in predlogi MČ ter KS.
Tako bomo v letošnjem letu na predlog MČ Nova vas preplastili Prušnikovo od Igriške do Letonjeve in Pengovovo od Livadne do Oblakove.
V kolikor bo v prihodnjem proračunskem obdobju v planu MČ Nova vas omenjena lokacija in če bodo finančna sredstva to dopuščala, bomo z veseljem preplastili predlagan del ulice.
Odgovorila: Mestna občina Maribor

11.04.2016