Ostalo
250.Posodobitev spletne strani Mestne občine Maribor
Slišimo te    Urejamo    Zaprto   

Vrsta: Ostalo
Lokacija: Ulica heroja Staneta 1, 2000 Maribor, Slovenija
Objavljeno: 24.03.2016
Objavil: Blendor Sefaj

Opis

Lepo pozdravljeni,

med nedavnim iskanjem informacij sem prišel do spletne strani Mestne občine Maribor in kot navdušencu nad spletom in novimi tehnologijami mi je takoj padla v oči vizualna podoba - malce manj pregledno, kot bi lahko bilo v letu 2016. Fino bi bilo, če bi poskrbeli za osvežitev, saj se veliko tujcev med iskanjem informacij znajde tudi na tej strani in je škoda, če jim otežimo to delo z zastarelo stranjo.

Pohvaliti moram vašo aktivnost na socialnih omrežjih - tukaj imate še veliko prostora za napredek, kar pogumno naprej.

Blendor Sefaj



Location

Slišimo te

Objavil: Blendor Sefaj

24.03.2016
Location

Zaprto

Zahvaljujemo se za vašo pobudo in pohvalo v zvezi s socialnimi omrežji.

Na preglednost spletne strani www.maribor.si v veliki meri vpliva dejstvo, da je to primarno uradna stran Mestne občine Maribor kot subjekta. Posledica tega je, da veliko podatkov mora biti objavljeni, zato je včasih težje dovolj pregledno ponuditi uporabnikom zanimive vsebine, ki pa niso obvezne za objavo.

Zadnja malo večja posodobitev oblike se je zgodila jeseni 2015, manjše posodobitve pa izvajamo ves čas.

Z željo, da bi tudi vsebine uradne spletne strani čim bolj približali uporabnikom vas vabimo, da nam sproti sporočate na mestna.obcina@maribor.si konkretne predloge katere vsebine (podatke) želite imeti bolj dostopne. Vsako prejeto pobudo sproti proučimo in če je skladna s predpisi za to področje jo poskušamo takoj tudi izvesti.

Odgovorila: Mestna občina Maribor

24.03.2016