DNEVI DEJAVNOSTI V KRANJSKI GORI - 2. razred PDF natisni E-pošta
Dogodki na OŠ Kamnica
Prispeval Maja Stibrič   
nedelja, 29. maj 2011, ob 18:45
FOTOGALERIJA DNEVOV DEJAVNOSTI V KRANJSKI GORI
1. DAN
kranjska-1danV sredo, 1. 6. 2011, smo se učenci 2. razredov odpravili na dneve dejavnosti v Kranjsko Goro. Najprej nas je pot vodila do arboretuma Volčji Potok, kjer smo si ogledali razstavo dinozavrov, pojedli malico in se igrali na čudovitem igrišču. Nato smo obiskali letališče Jožeta Pučnika, kjer smo si z razglednega stolpa opazovali letališko stezo. Ustavili smo se tudi na Bledu, kjer smo si v grajski tiskarni natisnili listine in si ogledali grajski muzej. Po napornem dnevu smo končno dočakali našo Kranjsko Goro in našo vilo. Po večerji smo se namestili v sobe, nato pa smo iskali škratov skriti zaklad. Sledil je še kino večer in po napornem dnevu spanje.

2. DAN
kranjska-2danSeveda smo bili budni že zgodaj zjutraj, saj smo vedeli, da nas čaka ponovno zelo zanimiv dan. Jutranja telovadba je zbudila še zadnje zaspance in po zajtrku smo se odpravili na pohod do jezera Jasna. Tam smo se igrali s kamenčki, iz njih ustvarjali utrdbe in se igrali na igrišču ob jezeru. Vrnili smo se v vilo, pojedli dobro kosilo in se lotili zapisovanja dnevnika. Popoldan pa smo končno dočakali Kekčevo deželo. Z Bedanc busom smo se odpeljali po skrivnih poteh v deželo pravljičnih junakov. Že na začetku smo s skovikanjem pregnali Bedanca in rešili Tinkaro, ki nas je nato vodila po Kekčevi deželi. A Bedanec še vedno ni odnehal, saj je ukradel našo učiteljico Matejo in jo zaprl v kletko v svoji koči, a brez skrbi, s skupnimi močmi smo jo rešili. Obiskali smo Brincljevo hišo in srečali Kekca in Rožleta, ki sta nas peljala v svojo kočo in nam povedala skrivnost. Vodila sta nas do Pehtine koče, kjer smo se okrepčali s pecivom in čajem. Vmes smo srečali tudi Mojco, ki nam je lepo zapela. Žal smo se morali od naših junakov posloviti in vrnili smo se v našo vilo. Zvečer po večerji in umivanju pa je sledil najboljši pižama party. Po nastopih in plesu smo utrujeni zaspali.

3. DAN
kranjska-3danPo jutranjem bujenju je sledilo pakiranje kovčkov in pospravljanje sob. Po zajtrku smo zložili še zadnje stvari v naše torbe in jih naložili na avtobus. Odpeljali smo se do skakalnice Planica in se povzpeli na strmo velikanko. Obiskali smo še čudovit naravni rezervat Zelenci, kjer izvira reka Sava Dolinka. Vrnili smo se v našo vilo, pojedli še zadnje kosilo in si privoščili še zanjo igro na igrišču. Na poti domov smo se ustavili še v dolini Vrat, uživali v razgledu in si kupili spominčke. Odpeljali smo se še na bled, kjer smo se s čolničkom imenovan pletnja odpeljali na Blejski otok, se po njem sprehodili in se nato s pletnjama vrnili na kopno. Z avtobusom smo se nato odpravili na pot proti domu. Med potjo smo se ustavili in pojedli malico, nato pa smo že nestrpno čakali, da bomo ponovno objeli naše starše. V večernih urah smo prispeli pred šolo, kjer smo polni lepih vtisov stekli staršem v objem.  

 

Statistika

OS : Linux 6
PHP : 5.4.33
MySQL : 5.5.40
Čas : 23:06
Predpomnenje : Omogočeno
GZIP : Onemogočeno
°F | °C
invalid location provided
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes115
mod_vvisit_counterVčeraj114
mod_vvisit_counterTa teden843
mod_vvisit_counter01341
mod_vvisit_counterTa mesec2739
mod_vvisit_counter06874
mod_vvisit_counterSkupaj247159