fzs Fiap-mladi
 
 
 

fzs

 

FUJIFILM FOTO NATEČAJ

Povabilo
Fujifilm Slovenija (Image&Information d.o.o. ,Leskoškova 6, 1000 Ljubljana) vas vabi k udeležbi na prvem FUJIFILM foto natečaju v Sloveniji. Fotografska dela lahko pošljete vključno do 16.3.2007 na sedež podjetja. Natečaj bo zaključen 22.3.2007 s skupno razstavo 12 najboljših avtorjev v prostorih mestne občine Ljubljane.

Razpisni pogoji
1. Foto natečaj, ki je organiziran v skladu z pravili Fotografske zveze Slovenije, lahko sodelujejo vsi ljubiteljski in poklicni fotografi s stalnim prebivališčem v Sloveniji.  
2. Razspisane se so tri teme:  A: Prosto , B: Euro in C: Ljubljana moje mesto.
3. Vsak udeleženec mora pristopiti k natečaju z vsaj tremi  in ne več kot šestimi fotografijami na razspisano temo. Udeleženec natečaja sme sodelovati  v eni ali vseh temah hkrati. Diapozitivov in fotografij v digitalni obliki ne sprejemamo. Fotografije so lahko barvne ali Črno bele. Fotografije ne smejo biti manjšega formata kot A4 (20×30cm) in ne večjega kot A3 (30×45cm) Narejene morajo biti na katerikoli Fujifilm foto papir z vidnim odtisom Fujifilm logotipa na hrbtni strani. Vsaka fotografija  na hrbtni strani mora vsebovati  ime avtorja, naslov dela, zaporedno številko in oznako teme A ali B ali C. Podatki morajo biti navedeni vidno in  čitljivo. K poslanim fotografijam mora avtor priložiti kuvrto s  seznamom vseh poslanih del in osebnimi podatki.
4. Poslana dela bo ocenjevala tri članska strokovna žirija. Žirija  bo ocenjevala ustvarjalno stališče avtotrja, tehnično dovršenost, izpovednost in originalnost. Za najboljša dela v vsaki temi bodo podeljene tri nagrade.
5. Nagrade so  Fujifilm digitalni fotoaparat Finepix V10, Fujifilm Finepix A700, Fujifilm clear shot , Fujifilm filmi Superia in veliko praktičnih nagrad.
6.Razglasitev rezultatov  in podelitev bo potekala na sami otvoritvi razstave.Rezultati bodo tudi objavljeni na spletni strani organizatorja. Vsi udeleženci natečaja bodo pisno vabljeni na otvoritev razstave.

Image&Information d.o.o.
Leskoškova 6, 1000 Ljubljana
01 5864600

www.fujifilm-slovenia.com

 

 
 
Fotografska zveza Slovenije, p.p. 222, SI-3001 Celje, Slovenija izvedba: agencija Prepih