fzs Fiap-mladi
 
 
 

fzs

 
Vljudno vabljeni na otvoritev fotografske razstave Trije pogledi, ki bo
jutri v torek 9.1.2007,
ob 20.00 uri
v hotelu Mons v Ljubljani.; lokacija.

Nekaj o razstavi:

NINA SORC, ALJAŽ VELIČKI IN CIRIL JAZBEC: Trije pogledi

Trije perspektivni mladi fotografi, vsi člani Društva popotnih fotografov in fotoreporterjev Slovenije, se predstavljajo vsak s svojo zgodbo. Nina z obrazi, Ciril s podobami maturantov in Aljaž s svojim videnjem ženskega telesa. 


Nina Sorc: Leto potem ...
>Na vseh fotografijah so v objektiv ujeti ljudje, saj fotografija brez njih zame ne izraža tiste prave dinamike in pomembnost trenutka, ki sem ga lovila. Ljudje izražajo čustva, in prav ta čustva je mogoče opaziti na njihovih pogledih, obrazih in očeh.< In kakšni so obrazi leto po tragediji? Fotografije so nastale v analogni črno-beli tehniki.
sorc

Ciril Jazbec: Gaudeamus Igitur
Serija portretov sošolcev in sošolk, ujetih v njihovih svetovih v času učenja pred maturo. Fotografije govorijo o brezskrbnosti, svobodi in zasanjanosti. Na drugi strani pa že o pričakovanju, napetosti ter spoznanju o realnem svetu, ki se vedno bolj bliža. Devetnajstletni Ciril Jazbec velja za enega naših najbolj perspektivnih mladih fotografov. Za seboj ima že sedem samostojnih razstav in več kot štirideset nagrad.
jazbec

Aljaž Velički: Silvercollection
Fotografije so odraz razmišljanja o ženskem telesu, kovini in simbiozi organskega in anorganskega. Nastale so v sodelovanju s stilistom in frizerjem Ruskom iz frizerskega studia RuskoHairArt. Tudi Aljaž Velički je sodeloval na številnih skupinskih in štirih samostojnih razstavah ter bil večkrat nagrajen.
velicki

 

 

 

 

 
 
Fotografska zveza Slovenije, p.p. 222, SI-3001 Celje, Slovenija izvedba: agencija Prepih