fzs
 
 
 

 

Foto klub Kamnik 6. decembra praznuje drugo leto delovanja. Po dveh letih delovanja in nekaj zelo uspešnih razstavah se lahko pohvalimo tudi z novimi prostori. 24. novembra ob 19.00 uri vas namreč vabimo na OTVORITEV KLUBSKIH PROSTOROV  IN TEMNICE Foto kluba Kamnik, v Mladinski center Kotlovnica (klet Doma kulture Kamnik). Ob otvoritvi smo člani postavili razstavo črnobelih fotografij, ki so izdelane ročno v temnici.

Ob začetku delovanja nam je Matična knjižnica Kamnik ponudila prostor, ki smo si ga delili še z nekaterimi interesnimi skupinami, ki delujejo v okviru knjižnice. Vendar pa je v klubu ves čas ostajala želja, da si skušamo pridobiti svoj lasten prostor, kjer bi imeli lahko tudi svojo temnico. Ta priložnost se je ponudila ob otvoritvi Mladinskega centra Kotlovnica, ki deluje v kleti Doma kulture Kamnik.

Po nekaj mesecih dela, veliko energije in vlaganja prostega časa, lahko ponosno povabimo vse, ki jih to zanima na otvoritev klubskih prostorov, v okviru katerih bo delovala tudi temnica. Temnica bo vsaj enkrat mesečno odprta za vse, ki bi si želeli v njej razvijati črnobele fotografije, vedno pa bo ob vas tudi mentor.

Še enkrat vabljeni na Otvoritev klubskih prostorov ko nas bo zabaval KVARTET KLARINETOV in kjer nas boste lahko tudi spoznali. Sicer pa vse informacije o Foto klubu Kamnik lahko dobite na naši spletni strani www.fotoklub-kamnik.si.

 

 



 

 

 
 
Fotografska zveza Slovenije, p.p. 4388, 1001 Ljubljana, Slovenija