fzs
 
 
 

 

Vabilo na 3. fotografsko delavnico

Neformalna fotografska skupina organizira tretjo iz serije štirih fotografskih delavnic za mlade fotografe do 30. leta starosti, ki bo potekala 12. in 13. avgusta v Novi vasi na Blokah.

Neformalna fotografska skupina vabi vse mlade fotografe, da se udeležijo poletne fotografske delavnice. Tokratne vodilne teme so: ljudje, portret, poletni vrvež, delo na polju.

Medtem ko je zimska delavnica potekala v znamenju snega in okušanja pregovorno hude zime, smo spomladi odkrivali čare prebujanja spomladanske pokrajine. Tokrat pa bomo skušali zajeti Bloke in Bločane v najživahnejšem delu leta. Delo na polju, košnja, okopavanje krompirja . in nenazadnje sproščanje ob Bloškem jezeru in poletni živ žav sredi gozda. Tudi skrite in še neodkrite zdravilne vode bodo pljuskale pred objektivi.

Z vsebinskega vidika imajo fotografi povsem proste roke. Za izhodišče lahko začnejo razmišljati, kako bi ujeli v trenutek npr. kakovost bivanja ali okolje ali zdravje ali brezčasnost ali skupnost ali varnost ali pravico ali izkušnje ali ironijo ali humor ali globalnost ali ...

Poslanstvo projekta je pospeševanje strokovne rasti vsakega udeleženca in fotodokumentiranje Blok v štirih letnih časih s sinergijo mladosti, ustvarjalnosti in okolja.

Prijave zbiramo do srede, 9. avgusta, več informacij in mesto prijave se nahaja na: http://fotografiraj.bloke.si.

 

 
 
Fotografska zveza Slovenije, p.p. 4388, 1001 Ljubljana, Slovenija