fzs
 
 
 

 

Vabilo na 2. fotografsko delavnico

Neformalna fotografska skupina organizira drugo iz serije 4 fotografskih delavnic za mlade fotografe do 30. leta starosti, ki bo potekala 6. in 7. maja v Novi vasi na Blokah.

Neformalna fotografska skupina vabi vse mlade fotografe, da se udeležijo spomladanske fotografske delavnice. Tokratne vodilne teme so: spomladanska panorama, cvetje, sveža barvitost, Bloke s konjskega hrbta.

Medtem ko je zimska delavnica potekala v znamenju snega in smo okusili pregovorno hudo zimo, bomo tokrat odkrivali čare prebujanja spomladanske pokrajine. V soboto bo poleg praktičnega dela na terenu in odkrivanja čarov s konjskega hrbta potekal tudi izobraževalni del, ki bo zajemal specifično področje fotografije, v nedeljo pa bo sledilo nadaljevanje praktičnega dela in voden jutranji sprehod z Luko Modicem, ki je na zimski delavnici izjemno navdušil udeležence s svojo slikovito in domišljeno predstavitvijo Blok, pokrajine, njenih čarov in skrivnosti.

Z vsebinskega vidika imajo fotografi povsem proste roke. Za izhodišče lahko začnejo razmišljati, kako bi ujeli v trenutek npr. kakovost bivanja ali okolje ali zdravje ali brezčasnost ali skupnost ali varnost ali pravico ali izkušnje ali ironijo ali humor ali globalnost ali ...

Poslanstvo projekta je pospeševanje strokovne rasti vsakega udeleženca in fotodokumentiranje Blok v 4 letnih časih s sinergijo mladosti, ustvarjalnosti in okolja.

Prijave zbiramo do srede, 3. maja, več informacij in mesto prijave se nahaja na: http://fotografiraj.bloke.si.

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.Prav tako ne odraža stališč Nacionalne agencije

 

 
 
Fotografska zveza Slovenije, p.p. 4388, 1001 Ljubljana, Slovenija