BIG FOOT MAMA5 TA HUDIH ali KDO SI UPA NA ODER Z BIG FOOT MAMO?

 

Na spletu se stalno pojavljajo posnetki, kjer naši fani igrajo naše komade. Zdijo se nam zelo zabavni in tako smo dobili idejo, da bi namesto standardnih VIP gostov na oder ljubljanskih Križank povabili po enega pevca, ritem kitarista, solo kitarista, basista in bobnarja, ki bi z nami v živo odigrali vsak po en komad.


Big Foot Mama bo tekom aprila na posebnem youtube kanalu zbirala prijave v obliki videoposnetkov. Sodeluje lahko kdorkoli: preprosto se posname, kako poje, igra kitaro, bas ali bobne ob poljubnem komadu Big Foot Mame in posnetek pošlje na youtube kanal. Posnetki bodo sproti objavljeni na spletni strani www.pettahudih.bigfootmama.net in vidni tudi na Facebook strani skupine.

Bigfooti bodo 21. aprila izbrali finaliste. FINALE bo potekalo konec APRILA, ko bodo izbrani finalisti dejansko zaigrali skupaj z Big Foot Mamo, člani benda pa bodo na koncu določili zmagovalce, torej po enega pevca, solo kitarista, ritem kitarista, basista in bobnarja. Zmagovalci bodo 17. maja z Big Foot Mamo na odru Križank odigrali vsak po en komad.

Fani, začnite se snemat! :)