Pomembno obvestilo!

V šolskame letu 2002/2003 program "Učna pot SELO" ni več v razpisu CŠOD. Prav tako pa je program "Ekskurzija po Prekmurju", razpisan le kot program priprave na maturo za srednje šole, ki ga bo izvajala "pogodbena" turistična agencija.
Moje informacije objavljene na teh straneh, za omenjen program, kljub enakemu imenu, ne veljajo!

Z vsemi, ki ste že doslej obiskovali omenjena programa, bomo poskušali najti ustrezno rešitev, ki bo zadovoljila vaše potrebe. Dodatne informacije lahko dobite po elektronski pošti na naslov: prekmurje@volja.net

Janez

Vljudno prosim vse, ki odkrijete kakršnekoli napake, da le to sporočite na spodnji elektronski naslov. Pomagali ne boste le meni, temveč tudi drugim, ki bodo obiskali te strani! Hvala!

Nekaj osnovnih informacij

Kaj vse lahko najdete na teh straneh

Na straneh je mogoče najti predvsem uporabne informacije o:

Komu so strani namenjene

Strani so namenjene vsem, ki bi želeli bolj podrobno spoznati Prekmurje in predvsem Goričko. Predvsem pa so informacije na straneh namenjene učencem, dijakom, njihovim spremljevalcem ter vsem ostalim obiskovalcem, ki organizirano preko CŠOD-ja prihajajo v Prekmurje na obisk Učne poti "SELO" ali na Ekskurzijo po Prekmurju. Mnoge informacije pa bodo lahko koristno uporabili tudi drugi obiskovalci predvsem gričevnatega dela Prekmurja.

Pravila za dopustno uporabo informacij

Informacije s teh strani smejo uporabljati vsi zaposleni v izobraževanju* in posamezni individualni obiskovalci pod pogojem, da je na natisnjenem gradivu natisnjen tudi vir informacij in njihov avtor. Nekatera gradiva in projekti objavljeni na teh straneh so delno ali v celoti zaščitena kot avtorska dela in je njihova uporaba razen zgoraj omenjenih skupin dovoljena le ob obveznem pisnem dovoljenju avtorjev. Kršitev teh določil bo imela brez predhodnega opozorila za posledico vse z zakonom dovoljene postoke.

*omenjeno ne velja za tiskanje in posredovanje podatkov ter za pripravo in vodenje izletov ali ekskurzij s pomočjo na teh straneh objavljenega gradiva in podatkov.

Kje in komu informacij ni dovoljeno uporabljati

Informacij objavljenih na teh straneh ni dovoljeno uporabljati za svoje delo turističnim vodnikom in agencijam. Prav tako ni dovoljeno, razen zgolj za osebno rabo, informacij s teh strani tiskati prepisovati in razširjati v tiskani ali elektronski obliki.

Napake na straneh

Informacije na straneh so v veliki večini preverjene in korektne, kljub temu pa ni popolnoma izključena možnost, da se vmes pojavi tudi kakšna nenamerna napaka. Na straneh se zaradi zaščite podatkov in morebitne poznejše potrebe po dokazovanju uporabljenih virov pojavlja tudi nekaj namernih napak, ki pa nikakor ne vplivajo na korektnost podatkov ali kakorkoli zavajajo uporabnike. Uporabniki, ki so jim strani namenjene bodo lahko dobili tudi spisek napak ozoroma popravke. Tovrstne namerne napake bodo verjetno opazili le dobri poznavalci tega področja, ki pa jih le te najbrž ne bodo zelo motile.

Zakaj sploh pripravljam te strani

Poudariti velja, da strani pripravljam zaenkrat popolnoma brezplačno, predvsem iz ljubezni do tega dela naše lepe dežele.
S pripravo teh strani želim doseči predvsem:

Ostalo

Strani bodo sprotno dopolnjevane. Podatki bodo v največji možni meri (kar je odvisno predvsem od mojega časa) tudi ažurirani. Strani bodo do konca meseca avgusta 2001 v fazi testiranja, zato v tem času morda nekatere strani ne bodo vedno dostopne ali pa katera od povezav ne bo pravilno delovala.

Ker mi je bistveno bolj pomembna kvaliteta informacij in njihova količina nimam dovolj časa, da bi preverjal še pravopis, zato se lahko kje najde kakšna beseda celo narobe zapisana, manjka kakšno ločilo ... Če vas to moti prisrčno vabljeni k sodelovanju. Tudi tovrstna pomoč mi bo vedno dobrodošla!

Želim si predvsem, da bi tudi s pomočjo teh strani kaj več izvedeli o Goričkem in da bi z njihovo pomočjo bil vaš obisk tega področje še bolj nepozabno doživetje.

Če sem in koliko sem bil pri tem uspešen boste pa tako in tako presodili kar sami.

Za nenamerne napake se že v naprej opravičujem!
Hvala za razumevanje!

Janez ŠKALIČ