Koncert z dražbo slik 2008     

Kličemo pomlad

20. 3. 2008 ob 18.30, jedilnica OŠ Koseze

Bilo je nepozabno, nekaj utrinkov...

   
 

 

TUDI LETOS JE BILA POMLAD USPEŠNO PRIKLICANA

 

20. marca je na naši šoli potekal že šesti tradicionalni koncert Kličemo pomlad. Tako kot doslej, je tudi letos minil v znamenju glasbe in dražbe slik.

Koncert je na šoli in med starši izredno priljubljen, saj so bile karte razprodane, dvorana pa je bila napolnjena do zadnjega prostora.

Voditelji Neja, Jakob in Eva smo skupaj z Jernejem Kuntnerjem začeli program, ki je trajal dobre tri ure, avkcijo slik pa je dodobra popestril imitator Marjan Šarec. Tudi letos je šel izkupiček v naš šolski sklad.

Med koncertom se je na platnu vrtela projekcija z zgodovino naše šole in posebnimi dogodki, saj smo obeležili tudi trideseti rojstni dan naše zelene hiške.

Koncert ne bi bil to kar je, če ne bi nastopile naše Orffove skupine nam že staro znanko Nadjo Janežič in saksofonistom Zmagom Tkavcem in otroški pevski zbor, poseben pečat pa mu daje tudi skupina Pepel in kri z nepozabno pesmijo Dan ljubezni. Poleg njih so se našim obiskovalcem predstavile še Male Malice, trio Ratka Divjaka in operna pevka Janja Hvala, ki jo je na klavirju spremljala Tamara Kranjc, koncert pa je zaključila etno skupina Kontrabant. Pa se vidimo naslednje leto, ko bomo zopet klicali pomlad.

                                                                                                     Neja Drozg, 9.a

 

Gospod Esenko se je tudi letos zelo potrudil, njegov pogled na koncert...