Dogodki

 

 
 

Šola v naravi - Debeli Rtič 2017

4. dan, 6. 4. 2017

 

Danes je naš dan potekal malo drugače. Zbudili smo se prej in takoj po zajtrku odšli na plavanje. Ko smo se vrnili v hotel, smo imeli malico, potem pa pouk. Obiskala nas je vrtnarka in nam pokazala park in rastline v njem. Sledilo je kosilo, ki je bilo zelo dobro. Ko smo pojedli, je vsaka plavalna skupina pripravila točko za večerni nastop. Popoldne smo imeli še ˝Lov za zakladom˝ in ko smo ga našli, smo šli na igrišče narejeno iz gum. Po popoldanski malici smo odšli na plavanje. Sledila je večerja in predstavitev točk. Veliko smo se smejali, malo zaplesali in že je bil čas za spanje. Jutri pa se že vidimo ...
 

Napisali: JULIJA Gabrovec, PETRA Drolc, LEJLA Prvinšek 5.d

Klikni na fotografijo za oglede celotne foto galerije.

 

3. dan, 5. 4. 2017

 

Zjutraj smo vstali in odšli na telovadbo, potem pa na zajtrk. Po zajtrku smo imeli pouk, kjer smo napisali razglednice in jih poslali domov. Nato smo odšli na plavanje. Naučili smo se ˝mrtvaka˝ in na koncu smo skakali v vodo. Po kosilu so bile na vrsti športne igre. Lahko smo igrali košarko, nogomet, badminton, ˝Ognjeni šah˝ ali pa smo se vesili po drogih in igralih. Zopet smo odšli proti bazenu, kjer smo vadili plavanje. Učitelji so nam dovolili tudi v ˝jacuzzi˝, da smo se vmes malo spočili. Po večerji smo si ogledali animirani film. Po napornem dnevu smo hitro zaspali.


Napisali: MATIC Zakrajšek, DEJAN Bregar, DAVID Barlič, 5. c

Klikni na fotografijo za oglede celotne foto galerije.

 

 

2. dan, 4. 4. 2017

Zbudili smo se v mirno jutro. Imeli smo jutranjo telovadbo in zajtrk. Odšli smo na bazen in s svojo skupino plavali v bazenu. Pojedli smo obilno kosilo in se spočili. Ker nas je presenetil dež, smo namesto iskanja zaklada odšli gledat dokumentarni film o zemlji in živalih. Spet smo odšli na bazen in se naučili nekaj novega. Po večerji smo se vsi trudili narediti najbolj odštekane frizure, saj je bil večer odštekanega stila, frizur in plesa. Mirno smo zaspali.


Napisale: HANA Javernik, NEŽA TEREZA Šircelj, HANA Prohinar, BRINA Mohar, 5. b

Klikni na fotografijo za oglede celotne foto galerije.

 

1. dan, 3. 4. 2017

Danes, 3. 4. 2017, smo odšli v šolo v naravi na Debeli Rtič. Zjutraj smo se zbrali pred šolo, poslovili smo se od staršev in zložili kovčke v avtobus ter se odpeljali do Luke Koper. Tam smo videli velike zabojnike, velike tovorniške ladje in manjše ladje za vleko. Vse to nam je predstavil gospod, ki je zaposlen v pristanišču. Pot smo nadaljevali do Debelega Rtiča. Tam smo se razporedili v sobe, razpakirali in odšli na kosilo. Po kosilu smo si ogledali okolico, izdelali smo risbe za sobe. Rešili smo tudi učne liste. Potem smo pojedli malico in se pripravili za plavanje. Na bazenu smo imeli preverjanje v znanju plavanja. Sledila je večerja, potem pa kviz. Nato pa smo zaspali in odšli v deželo sanj.


Napisale: REBEKA Jere, SAJRA Hadžić in LARISA Capuder, 5. A

Klikni na fotografijo za oglede celotne foto galerije.