Dogodki

 

 
 

Naravoslovni dan za 7. razrede

V torek, 15. 3., in v četrtek, 17. 3. 2016, so imeli učenci naravoslovni dan v Živalskem vrtu Ljubljana. Nekateri izmed njih so zapisali svoje vtise.
V živalskem vrtu smo se zelo zabavali. Vodnik nam je povedal veliko stvari o živalih, ki se nam prej še sanjale niso. Na začetku smo lahko imeli kačo okoli vratu. Grlico smo lahko dali na prst. Čez nekaj časa je kar poletela in pristala na učiteljičini glavi. Bilo je res pravo doživetje, ki ga ne bom nikoli pozabila.
 

Ana Praznik, 7. b


Imeli smo vodiča, ki nam je pokazal ameriškega goža, grlico in krastačo, seveda kača ni bila strupena. Ogledali smo si veliko zanimivih živali, kot so opice, rjave medvede, volkove, rise, divjo svinjo in druge. Nismo se pritoževali, ker je bil sončen dan.
 

Eva Hribar, 7. b


V živalskem vrtu sem se naučila veliko stvari o živalih. Bilo je zanimivo, da sem spoznala veliko gozdnih živali in da sem izvedela s čim se hranijo. Izvedela sem, da žaba diha s pljuči in tudi s kožo in da ima kača kloako. Všeč mi je bil tiger in volk. Bilo je lepo in upam, da bomo še kdaj šli.
 

Eva Dobravec, 7. a