Dogodki

 

 
 

Šola v naravi, Debeli Rtič 2016

 

Četrtek, 14. 4. 2016

Danes smo vsi bolj težko vstali, saj smo včeraj gledali nogometno tekmo. Imeli smo jutranjo telovadbo, nato smo odšli na zajtrk. Po obroku smo imeli pouk. Pogovarjali smo se, zakaj je morje slano in o solinarjih. Po uri učenja smo se odpravili v bazen. Osvojili smo srebrnega delfinčka. Po skoraj treh urah plavanja smo odšli nazaj v dom. Ker je deževalo, smo bili malo mokri, zato smo se šli preobleč. Imeli smo kosilo in zaslužen počitek. Ker je danes zvečer predstavitev plavalnih skupin, smo se med počitkom dogovarjali, kaj bomo predstavili. Nato bi morali imeti šport, pa smo zaradi slabega vremena imeli pouk. Že spet smo šli plavat. Vadili smo za zlatega delfinčka, po plavanju pa smo imeli šport. Sledila je večerja. Po večerji smo odšli na sladoled in nato končno predstavitve. Imeli smo tudi disko. Po koncu so nam učitelji dovolili, da gledamo nogometno tekmo.

Nina Prohinar 5.b

 

Klikni na fotografijo za ogled celotne foto galerije.

 

 

Sreda, 13. 4. 2016

Zjutraj, ko smo vstali, smo imeli telovadbo. Odšli smo na zajtrk, nato pa smo imeli pouk. Po pouku smo odšli v sobe in se pripravili za plavanje. Po dveh urah plavanja smo imeli zasluženo kosilo in počitek po obilnem obroku. Sledile so športne igre, ki so bile nadvse zabavne. Proti  bazenu smo odšli takoj po igrah, spet je sledil pouk. Večerja je bila precej obilna. Po analizi dneva smo odšli v kino gledat KUNG FU PANDO 3. Na žalost je sledila priprava na spanje. Spat smo odšli po nogometni tekmi.


Zoja Dragar, 5. a

Klikni na fotografijo za ogled celotne foto galerije.

 

Torek, 12. 4. 2016

Danes po zajtrku smo napisali razglednice. Ko smo jih vsi napisali, smo šli plavat na bazen. Bilo je zabavno. Nato smo imeli obilno kosilo. Po kosilu smo imeli orientacijo, iskanje zaklada. Že spet smo šli plavat. Za pouk smo šli na obalo nabirati školjke. Vsi lačni smo šli na večerjo. Po večerji pa smo imeli "Debeli Rtič ima talent". Vsi zaspani smo odšli spat.


Katarina Pestotnik 5. b

Klikni na fotografijo za ogled celotne foto galerije.

 

Ponedeljek, 11. 4. 2016


Pozdravilo nas je sončno jutro in polni pričakovanj smo se odpravili v šolo v naravi na Debeli Rtič. Pot je potekala mirno in že smo se z najboljšimi prijatelji veselili najlepšega razgleda na morje. Prijazno osebje nas je lepo sprejelo in povabilo v Hotel Bor. Po ogledu prelepega rta in odličnem kosilu smo se vselili v sobe. Po kosilu smo imeli pouk v naravi, nato pa smo v zaprtem bazenu opravili plavalni preizkus in dokazali, da smo že dobri plavalci, le še izboljšati moramo naše osnovno znanje. Po malici smo se razgibali in zabavali s tekom ter igrali odbojko in nogomet. Večer smo zaključili s kvizom o športu.


Lepo vas pozdravljamo učenci in učitelji.

Klikni na fotografijo za ogled celotne foto galerije.