Dogodki

 

 
 

Šola v naravi, Debeli Rtič 2015

Četrtek, 16. 4. 2015


Ko smo se danes zbudili, smo kar takoj odšli na jutranjo telovadbo. Sledil je zajtrk, pouk in plavanje. Plavali smo vse tehnike. Po plavanju smo šli na obalo, kjer smo raziskovali. Naša naloga je bila, da vsako živo bitje, ki smo ga našli, skiciramo na list papirja. Našli smo meduze, školjke, rakovice, ribe in še mnoge druge živali. Zvečer pa smo imeli žur. Vsaka plavalna skupina je predstavila svojo točko, potem pa je »DJ-ka« vrtela glasbo, mi pa smo plesali. Sledilo je spanje.


Matic Urankar Kosec, Enej Podlesek 5.  b

 

Za ogled celotne foto galerije klikni na forografijo.

 

Sreda, 15. 4. 2015

V sredo smo se imeli super. Najprej smo se zbudili in imeli jutranjo telovadbo. Sledil je slasten zajtrk. Nato smo odšli na bazen. Vadili smo za bronastega, srebrnega in zlatega delfina. Vsaka skupina se je trudila po svojih najboljših močeh. Sledilo je kosilo, ki je bilo zelo okusno. V času počitka smo igrali družabne igre ali smo dremali. Nato smo ponovno odhiteli na bazen. Popoldan smo se seznanili z orientacijo. Dobili smo zemljevid Debelega Rtiča in pričel se je lov na skriti zaklad. To so bili PIŠKOTI!!!  Po večerji so šli na sladoled, nato pa smo imeli zabavo. Plesali smo kot nori in bili smo tako utrujeni, da smo kar padli v posteljo.


Klara, Erika, Katja

 

Debeli rtič


Debeli Rtič res prava je zabava,
ko utegneš, pridi,
saj lepo je tukaj.
Vsak dan telovadba,
plavanje in dobra hrana.
Za TV časa ni,
saj nori smo vsi.

 

Lara in Erika iz 5. d.

 

Za ogled celotne foto galerije klikni na forografijo.

 

Torek, 14. 4. 2015

Dan smo pričeli z jutranjo telovadbo, v čarobnem borovem gozdičku. Po zdravem zajtrku smo v okviru pouka utrjevali znanje. Šlo nam je dobro, a še bolje smo se izkazali na plavanju, kjer smo prvič vadili v homogenih skupinah. Po naporni vadbi je sledilo zasluženo kosilo in kratek popoldanski počitek. Popoldne je bilo športno obarvano s plavanjem v bazenu in športnimi igrami na igriščih. Po zelo dobri večerji so nam učiteljice pripravile presenečenje.


Lep pozdrav vam pošiljajo učenci in učiteljice.

 

Za ogled celotne foto galerije klikni na forografijo.

 

Ponedeljek, 13. 4. 2015

Pozdravilo nas je sončno jutro in polni pričakovanj smo se odpravili v šolo v naravi na Debeli Rtič. Pot je potekala mirno in že smo se z najboljšimi prijatelji vselili v naš začasni domek. Po odličnem kosilu smo opravili plavalni preizkus in dokazali, da smo že dobri plavalci, le še izboljšati moramo naše osnovno znanje. Po malici smo spoznali Debeli Rtič in se zabavali na igralih ter igrali košarko in nogomet. Večer smo zaključili s kvizom o športu.


Učenci in učiteljice vas vse lepo pozdravljamo.