Podružnična šola Blagovica

 

 
 

Dan odprtih vrat v Blagovici


V soboto, 24. 11. 2018, smo tudi v Blagovici malce bolj na široko kot ponavadi odprli šolska vrata. Povabili smo starše in krajane ter jim pokazali delček našega dela. Na stojnicah, ki so že imele pridih praznikov, je bila pestra ponudba izdelkov, ki so jih izdelali učenci in učenke naše šole, na pomoč pa so priskočili tudi starši.
 

Po napornih nakupih so se starši in otroci lahko sprostili ob starih igrah, ki so bile na voljo po razredih in v telovadnici, ter ob kavici in palačinkah.
 

Zahvaljujemo se prizadevnim staršem, da so nam pomagali napolniti škatle s piškoti in drugimi dobrotami, za pomoč pri peki palačink, kuhanju kave, sodelovali pa so tudi s prikupnimi izdelki, ki so nemudoma našli svoje lastnike in popestrili naše stojnice.
 

Seveda pa niso sodelovale samo mamice in babice, prizadevni očetje in dedki so nam izdelali osnove za vrtavke, tako da smo jih samo še dodelali, okrasili, jih veselo zavrteli … in pokazali tudi vam! Zahvaljujemo se tudi vsem, ki so s podstrešij izbrskali stare igrače in igre in nam povedali, kako so se včasih igrali.


Hvala vsem, bilo je res prijetno dopoldne!


Učiteljice PŠ Blagovica