ŠOLSKI SKLAD

 Namen šolskega sklada

Namen šolskega sklada je financiranje dejavnosti posameznikov ali skupine, ki niso sestavni del izobraževalnega programa. Šoli omogoča pridobivati dodatna finančna sredstva za nadstandardne dejavnosti, na drugi strani pa je namen sklada tudi dobrodelnost in zavzemanje za enakost med vsemi učenci.

 

 

S čim se polni blagajna šolskega sklada?

Blagajna šolskega sklada se polni s prispevki staršev, občanov, z donacijami, s sponzorstvi, s prispevki drugih fizičnih ter pravnih oseb, s prihodki od dobrodelnih prireditev ter zbiralnih akcij in s prodajo izdelkov na Novoletnem bazarju in Pravljični deželi.

 

Zakaj  porabimo denar iz šolskega sklada?

Seveda pridobljeni denar tudi namensko porabimo. Sofinanciramo prevoze učencev na tekmovanja, subvencioniramo šolo v naravi, ekskurzije, vstopnine gledaliških, kino ter baletnih predstav, financiramo različna tekmovanja, intenzivne pevske vaje na Celjski koči, prevoze učencev s taksi službo, obisk  znanih kulturnih delavcev ter umetnikov …

 

Na koncu bi se radi iskreno zahvalili vsem donatorjem. Tako tistim, ki so nam pomagali finančno, kot tudi tistim, ki so ponudili materialno pomoč ter druge nagrade.

Da bi šolski sklad še naprej uspešno posloval, vam dragi starši, sporočamo številko TRR šolskega sklada: 01211-6030646390 kamor lahko nakažete želeni znesek.

 

Za izkazano pomoč se vam že vnaprej zahvaljujemo.

Samo s skupnimi močmi lahko storimo več za naše otroke.

 

 

Predsednica upravnega odbora: Anja Kunej

 

 

 

Copyright Š 2004 oš frana kranjca, celje / all rights reserved.