PLAVALNA ŠOLA V NARAVI – BAŠKA, 17. 9. - 21. 9. 2012

 

 

Poletno šolo v naravi, ki bo trajala 5 dni, bomo izvedli v Baški na otoku Krku. Šola v naravi bo potekala od ponedeljka, 17. 9.  do petka, 21. 9. 2012.

Odhod v Baško bo v ponedeljek, 17. 9. 2012 ob 6.00 uri z avtobusnega postajališča za becinskim servisom na Polulah. Šola v naravi se bo zaključila v petek, 21. 9. 2012  s kosilom, povratek v Celje pa bo predvidoma med 18.30 in 19.00.

Starši boste o prihodu otrok v Baško obveščeni preko radia Celje ali radia Fantasy, dnevne informacije pa boste lahko dobili na blogu:  http://baska2012.blog.siol.net.

Učenci naj nimajo s seboj mobilnih telefonov. Če je potrebno, lahko svojega otroka pokličete na stacionarni telefon v domu na telefonsko številko 00385 51 856 933 in sicer med 13. in 14. uro.

Cena šole v naravi znaša 115 evrov.  Znesek boste poravnali preko položnice v treh obrokih. Otroci naj imajo s seboj 200 kun, ki jih bodo potrebovali za ogled akvarija, nakup spominkov oz. za kakšen sladoled.

Poudarek plavalne šole v naravi je na plavanju, zato bodo učenci vsak dan opravili 6 ur plavanja. Ure plavanja bodo razporejene v dopoldanskem in popoldanskem času. Ob zaključku šole v naravi učenci opravijo preizkus plavanja in se potegujejo za priznanja Morski konjiček in Delfinček.

Organizirane  bodo ure pouka in delo v različnih delavnicah, spoznavali pa bomo tudi  mesto in okolico. V času šole v naravi je predviden tudi izlet z ladjo, naravoslovni in tehniški dan.

Učenci imajo v času šole v naravi polni penzion (zajtrk, malica, kosilo in večerja). Naš prvi obrok v Baški bo kosilo, zato mora vsak otrok imeti za na pot svojo malico. Predvidena sta dva postanka, saj na avtobusu ne smemo uživati nobene hrane. Pri pripravi malice se izogibajte  sladkim napitkom, sladkarijam in slanim prigrizkom.

Otrokom s seboj ne dajajte nobenih zdravil oziroma se o tem pogovorite z razredničarko.

Če so pri vašem otroku kakršne koli posebnosti glede prehrane, ki bi jih morali sporočiti v Baško že pred odhodom, vas prosimo, da jim to sporočite na naslednji mail: sandra.rakusa@guest.arnes.si

Prosimo, da v šolo v naravi ne pošiljate bolnih otrok.

                                                                       Tim učiteljic

                                                                                              Nevenka Brežnik, Sergeja Lončar in Metka Irgolič

 

 

OBVEZNA OPREME OTROKA ZA ŠOLO V NARAVI

o   osebni dokument (izkaznica ali potni list)

o   kartica zdravstvenega zavarovanja

o   evropska kartica zdravstvenega zavarovanja ali potrdilo

(VSI TRIJE DOKUMENTI NAJ BODO SHRANJENI V POSEBNI KUVERTI OPREMLJENI Z IMENOM IN PRIIMKOM OTROKA.)

 

o      zaščitna krema

o   pokrivalo (kapa ali klobuk)

o   pribor za osebno higieno

o   kopalke  2X

o   brisače (2 veliki in 1 manjša)

o   pižama

o   spodnje perilo

o   več majic s kratkimi rokavi

o   kratke hlače

o   trenirka

o   športna obutev

o   sobni copati

o   manjši nahrbtnik

o   peresnica

o   čutara ali plastenka

o   priljubljene družabne igre

o   malico za na pot

o   knjiga za prosti čas

o   200 kun za vstopnine, spominke in sladoled

Prosim, da se pred odhodom v šolo v naravi s svojim otrokom temeljito pogovorite o vedenju v šoli v naravi in o pogostosti telefonskih pogovorov v tem času. Pred odhodom v šolo v naravi pa izpolnite še spodnji list.  Vaš otrok naj ga  najkasneje v petek, 14. 9. 2012 vrne razredničarki.

 

 

Copyright Š 2010 oš frana kranjca, celje / all rights reserved.

 

 

Št. obiskov: