NIVEA

Podajte nam roko!

 

Opis: http://www.blog.uporabnastran.si/wp-content/uploads/2011/11/nivea-roke-2011-540x540.jpg

 

 

Tudi letos v okviru posebne akcije Nivea poteka tradicionalni vseslovenski dobrodelni projekt za pomoč otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejšega okolja na poti do izobrazbe.

 

Znanje je vrednota in je dobrina. Je tisto, kar odpira vrata življenjskim ciljem. In znanje je zagotovo najpomembnejša in najdragocenejša popotnica za življenje.

 

Ko bom velik, bom …

"Ko bom velik, bom učitelj kajaka in vodič po divjih vodah v Sloveniji ali v tujini. Najraje bi šel na Novo Zelandijo. Upam, da se mi bodo želje uresničile, saj sem zanje pripravljen veliko delati," je ob zaključku lanskega dobrodelnega projekta Podajte nam roko! svoje želje izrazil štipendist Učnega sklada NIVEA Jan.

 

Kot Jan imamo vsi želje in sanje, kakšno bo naše življenje, ko odrastemo. Vendar pa je za uresničitev teh sanj in želja potrebno znanje, izobrazba in na poti do tega nimamo vsi enakih možnosti. 


Pot do izobrazbe za mnogo otrok in družin predstavlja velik finančen zalogaj in veliko skrb, zato podjetje Beiersdorf d.o.o. z blagovno znamko Nivea in Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) tudi letos organizira projekt Podajte nam roko!. Z njim bodo že jubilejno peto leto zapored prispevali sredstva v Učni sklad NIVEA in pomagali otrokom iz socialno šibkejšega okolja na poti do izobrazbe. Za vsako podano roko bodo v Učni sklad Nivea prispevali 0,50 €.

 

Kot vsako leto se bomo tudi letos odzvali na dobrodelni projekt ter tako tudi mi z odtisi dlani prispevali v Učni sklad Nivea.

 

Tema letošnjega ustvarjanja je ŠOLA IN KNJIGA.

 

Iris Frelih,

vodja projekta Prostovoljstvo